ÇUKURAMBAR KAHVALTI FIRSATLARI

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR KAHVALTI FIRSATLARI

ÇUKURAMBAR KAHVALTI FIRSATLARI

Ankara, kalabalık bir şehirdir. Çukurambar da, Ankara'nın kalabalığını en çok hissettiren yerlerinden birisidir. Çukurambar, yemek yemeye ve bir şeyler içmek için mekan açısından oldukça zengin bir yerdir. Çukurambar kahvaltı fırsatları her bütçeye uygun olarak hazırlanmıştır.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Kahvaltı fırsatları menülerde kahvaltı tabağı şeklinde bulunduğu gibi, reçel, pekmez, beyaz peynir, domates, zeytin gibi ayrı ayrı seçeneklerde de bulunmaktadır. Kahvaltılıkları tek tek satın almak yerine kahvaltı tabağı satın almak fiyat açısından daha uyguna gelmektedir. Kahvaltılıklara tek tek göz attığımızda kaymak 10.50 TL, bal kaymak 7.50 TL, tereyağı bal 6.50 TL, tereyağı reçel 5.50 TL, tahin ve pekmezin 5.50 TL olduğunu görürüz. Ancak en küçük ve daha zengin bir kahvaltı tabağı 8.50 TL'ye sahip olabilirsiniz.



8.50 TL olan kahvaltı tabağının içerisinde simit, zeytin çeşitleri, domates, salatalık, ezine peynir, üçgen peynir ve bir bardak demleme çay bulunmaktadır. Yine poğaça, domates, salatalık, zeytin çeşitleri, ezine peynir, üçgen peynir ve bir bardak demleme çayın bulunduğu kahvaltı tabağı 8.50 TL'dir. Kahvaltılıkların çeşitleri arttıkça fiyat buna bağlı olarak artmaktadır. 25 TL da kahvaltı tabağı bulunmaktadır. Bu tercihe göre değişir. Sahanda yumurta, domates, salatalık, zeytin çeşitleri, ev yapımı reçeller, kaşar peynir, dil peyniri, ekmek sepeti ve bir bardak demleme çayın bulunduğu kahvaltı tabakları 19.90 TL'dir.

Gurme kahvaltı tabağının içinde kavrulmuş dana eti, füme dana eti, rokfor peynir, taze mevsim meyvesi ve galetanın bulunduğu kahvaltı tabağının fiyatı 24.50 TL'dir. Light kahvaltılar da genel olarak 18 TL'ye yapılabilir. İçinde meyveli yoğurt ve sütlü müsli bulunmaktadır. Kahvaltıda yenilebilecek çift kaşarlı tostun genel fiyatı ise 7.50 TL'dir. Soğuk sandviçler ise, 3.50 TL'den başlayıp 7 TL'ye kadar fiyatları değişmektedir.

Ankara'da kahvaltı edilebilecek yerlerin dışında pek çok cafe , bar pub, restoran ve meyhane bulunmaktadır. Kafelerde kahvaltı sipariş edilebileceği gibi pek çok tatlı, dondurma, soğuk içecekler, sıcak içecekler, pasta çeşitleri, vitamin deposu olan içecekler, pizzalar ve salataların tadına da bakılabilir. Meyhane olarak Ankara'da Türk ve Yunan meyhaneleri bulunmaktadır.

Bu meyhanelere rezervasyon yaptırılarak da gidilebilir. Erken rezervasyonlarda fiyat açısından indirim de yapılmaktadır. Kişi başı en uygun fiyat 80 TL olarak bu meyhanelere gidilebilir. Pub ve cafe için genellikle rezervasyon gerekmez. Tercih edilen mekâna göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Bar pub, insanlar genellikle iş çıkışı rahatlamak ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek, sohbet etmek ya da tatil günlerinde hoş vakit geçirmek amacıyla giderler.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları