TUNALI HİLMİ BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ BRUNCH MEKANLARI

Geç kahvaltı yapmayı sevenler özellikle brunch mekânlarını tercih ederek uzun ve keyifli kahvaltı yapmanın keyfini yaşayabilirler. Sabahları açıklayanlar için brunch iyi ve daha keyifli olacaktır. Sevdikleriniz ile birlikte nezih mekânlarda kahvaltı yapmak isterseniz Tunalı Hilmi brunch mekanları arasından seçim yapabilirsiniz. Herkesin zevkine göre dizayn edilmiş muhteşem mekânlar arasından size hitap edeni seçerek kahvaltınızı bu güzel mekan da rahatça yapabilirsiniz.




Bol çeşit arasından leziz seçimler yaparak aynı zamanda bahçe ya da teras seçenekleri sunan mekânlarda açık havada kahvaltı yapabilirsiniz. Cafe ortamında arkadaşlarınız ile kahvaltı yaparken uzun sohbetler ederek güne başlayabilirsiniz. Birbirinden güzel manzaralara sahip mekânlarda sizlerde keyifle kahvaltı yapabilirsiniz.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


İstediğiniz mekânda rahatça uzun ve keyifli kahvaltılar için Tunalı Hilmi de bulunan şık restoran seçimleri arasından beğendiklerinize gidebilir ve buralarda sevdikleriniz ile kahvaltı yapabilirsiniz. Hafta sonları ailesi ile uzun sohbetler eşliğinde geç saatlerde başlayarak kahvaltı yapmak isteyenler açık havada kahvaltı keyfini yaşayabilirler. Ankara da oturan ya da buraya tatil amacı ile gelenler bu semtte bulunan hoş ve nezih mekânlarda istedikleri zaman brunch yapmanın rahatlığını yaşayarak geç saatlerde kalkarak kahvaltı yapabilirler.

İster açık havada ister kapalı alanda brunch imkânı sunan birçok farklı mekân seçeneğiniz bulunuyor. Her birinin farklı ve hoş manzaraları eşliğinde sizlerde sevdikleriniz ile zaman geçirirken kahvaltı yapabilirsiniz. Tunalı Hilmi brunch mekanları istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz şık mekanlardır.

Meyhane arayanlar için bu semtte pek çok farklı seçenek mevcuttur. Geceleri bir şeyler içmek ya da eğlenmek isteyenler için şık mekânlar arasından seçimler yapılarak bu mekânlarda zaman geçirilebilir. Gençler geceleri arkadaşları ile keyifli zaman geçirmek istediklerinde bar pub mekânları arasından hoşlarına giden birini seçerek burada eğlenebilirler. Gönlünüzce kahvaltı yapmak için özellikle brunch fırsatı sunan mekânları tercih edebilirsiniz. Hafta içi ya da hafta sonu bu mekânlarda kalabalık gruplar halinde de kahvaltı yapabilirsiniz. Aynı zamanda farklı lezzetler tatmak için yöresel damak tadınıza uyacak kahvaltı seçenekleri sunan mekânlar arasından seçim yaparak bu lezzetleri hep birlikte tadabilirsiniz.