ÇANKAYA RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

Güzel bir gün geçirerek Ankara'nın stresini üzerinizden atın. Bu kalabalık şehrin tadını çıkarmak sizlerin elindedir. Bu şehirde mutlu olmak artık birçok mekânıyla oldukça kolaydır. Özellikle Çankaya restoran cafe pastane ve mekanlar konusunda en ünlü ilçelerin başını çekmekte. Çankaya'nın bütün mekânları fıkır fıkır insan dolu olmaktadır.




Ankara Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. Bir başkent olarak pek çok konuda gelişmişlik gösteren Ankara aslında sosyal konuda da çok önemli mekânlara ev sahipliği yapmaktadır. Sosyal aktiviteler sayesinde gezip eğlenebilir ve Ankara'nın farklı mekânları ile farklı bir gün geçirebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız şeylerden ilki hiç kuşkusuz kafe, pastane, restoran ve diğer mekânlarda bir araya gelmek ve bu mekânlarda sohbet ederek güzel bir gün geçirmektir. Ankara bu konuda size büyük avantajlar tanımakta. Özellikle Çankaya restoran cafe pastane ve mekanlar konusunda Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Çankaya ilçesinin pek çok semti bilindiği gibi hoş ve nezih mekânları bir arada bulundurmaktadır. Bu mekânlar her gün pek çok kişi tarafından dolup taşmakta. Arkadaşlarınız, sevdikleriniz veya eski dostlarınızla birlikte sohbet ortamını restoran, kafe, pastane gibi ortamlarda bulabilirsiniz. Birbirinden iyi mekânlar Çankaya'nın özel olarak tüm semtlerinde toplanmakta. Sizde istediğiniz mekânı seçebilir isterseniz tek başınıza isterseniz yakınlarınızla güzel ve özel bir gün yaşayabiliriz.

Çankaya'nın semtlerindeki fiyatlar değişmekte. Bu fiyatlar sayesinde her bütçeden kesimin bu ortamlarda eğlenme şansı olmakta. Birbirinden farklı lezzetler ve daha fazlası için dilediğiniz kadar mekân bulunmakta. Balık, tavuk veya ev yemekleri restoranları veya canlı- cansız müzik kafeleri ve çok daha fazlası bu ilçede toplanmakta.

Sizde artık işten veya okuldan biraz olsun kendinize vakit ayırın ve bu mekânların tadını çıkartmaya bakın. Farklı olarak yaşayacağınız her ortam sizin enerjinizi ve zihninizi yenilemenize yardımcı olacak. Bu sayede hayatınıza her zamankinden daha hızlı şekilde devam edebilirsiniz. Bu özel mekânlar arasından seçiminizi yapmadan kısa bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Bütün semtlerin sokakları bu tip mekânlarla dolup taşmaya devam ediyor. Seçiminiz sizi mutlu edecek.