TUNALI HİLMİ CADDESİ'NDEKİ BARLAR

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ CADDESİ'NDEKİ BARLAR

Eğer ki o gün çok pozitifseniz, kafanızı hiç bir şeye takmıyorsanız, her şeye derinden bir aman çekiyorsanız koşa koşa Tunalı Hilmi caddesine gidin. Çünkü orada da sizin enerjinize enerji katacak bir hava var.

Bu caddede genellikle mutlu insanları görürsünüz. Eğer ki sokakta gördüğünüz biri işten çıkıp eve koştura koştura gitmiyorsa bilin ki Tunalı Hilmi caddesinin tadını çıkarmaya gelmiştir. Kuğulu Parktan itibaren başlayan salınma Tunus Caddesi ya da Bestekar sokağa doğru devam etmektedir.



Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki barlar genellikle genç olan ve kendini daima genç hisseden orta yaştaki Ankaralılara ev sahipliği yapar. Genellikle yaz kış doludur. İçeride dinlemekten keyif alacağınız tarzda genellikle rock tınılarının olduğu yabancı müzik dinlenilir. Haftasonu canlı müzik gruplarına da yer verilen bu mekanlarda kendinizi daha da yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Ankara'nın güzel yaz akşamlarında genellikle bu mekanlardan taşan insan manzaralarıyla karşılaşabilirsiniz. Mekanın kağısından yola doğru uzanna kalabalık ellerindeki içkileriyle bir yandan sohbet ederken bir yandan da müziğin keyfini çıkartır. Eğer siz de onlardan biri olmak isterseniz Tunalı Hilmi caddesindeki barlar sizi büyük bir keyifle ağırlayacaktır.