KÜÇÜKESAT MEYHANE

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT MEYHANE

KÜÇÜKESAT MEYHANE

Meyhaneler; geçmişten günümüze koyu sohbet ve sıkı dostluların başlayıp devam ettiği mekanlar olmuştur. Her görüşün, her düşüncenin ve her fikrin saygı çerçevesinde paylaşıldığı ender mekanlardan biridir. Hal böyle olunca da insanlar güzel sohbet ve muhabbetlerini müzik eşliğinde ve alkollü ya da alkolsüz içecekleri ile birlikte yapmaktadırlar. Nefis yemekler, mezeler ve yanında da olmazsa olmaz her türden alkollü ya da alkolsüz içecekler ile meyhaneler her kesimden insana hizmet vermeyi amaçlamaktadır. İnsanlar arasında yaygınlaşan meyhanelerin sadece alkollü içeceklerin tüketildiği yerler olması önyargısı sebebiyle birçok kişi meyhanelerin çok farklı ve keyifli atmosferinden mahrum kalmasına sebep olmaktadır. Bu sebeple öncelikli olarak herkes önyargısından vazgeçerek meyhanelere gelmelerini bekleriz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara MeyhaneAnkara'daki Meyhaneler




Meyhanelerde En Çok Tercih Edilen Alkollü Ve Alkolsüz İçecekler Nelerdir?

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık

Tunalı

Kuytu aslında tam bir semt meyhanesidir diyebiliriz. Bol müdavimi olan, fonda Türk sanat müziği ve eski 45'likler eşliğinde birbirinizi duyarak sohbet edebileceğiniz şirin, butik bir meyhanedir. Kömür ateşinde pişen balıkların yanı sıra et, ciğer, kuzu kokoreç, İnegöl köfte menüleri de mevcuttur. Muhteşem arasıcakları, günlük olarak çıkan yirmiye yakın soğuk mezeleri ile sunum yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sıcak yaz aylarının vazgeçilmez mekanı Kuytu, açık havada yemek yemenin zevkini sunmaktadır.

Bestekar Sokak'ta ismiyle müsemma Kuytu Meze Balık, "Kuytudayız" sloganı ile hizmet veren, özellikle ara sıcakları ve soğuk mezeleri ile ön planda olan balık restoranında, İnegöl'den getirilen köftenin yanı sıra Balıkesir'den getirilen kuzu kokoreç ve yaprak ciğeri çok konuşulanlar arasında yer almaktadır. Ayrıca tüm yorumlarda karides köftenin ve levrek sarmanın baş rolde olduğunu görebilirsiniz. Müdavimlerinin bol olduğu, misafirlerinin yorumlarına önem veren tek tek ilgilenip fikirlerini soran şirin bir işletmedir Kuytu.

Ankara'nın ünlü isimlerinin konutlarında özel aşçılığı ve birçok tanınmış otel ve restoranın şefliğini yapmış Yasin Karataş şefimizin salonda tek tek misafirlerle ilgilenme anlarına tanık olunan anlar gecenin en keyifli sohbetlerinin döndüğü anlardır. Erkeğin midesine giden yol için verdiği tarifler birçok yuvayı kurtarmıştır diyebiliriz.

devamını oku...
Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Daha önceden de söylediğimiz gibi meyhaneler sadece alkollü içeceklerin servisinin yapıldığı mekanlar değildir. Bu sebeple istediğiniz her türden içeceklere ulaşabileceğiniz ender mekanlardan biridir. İster alkollü ister alkolsüz içeceklerden dilediğinizi isteyebilir ve afiyetle içebilirsiniz. Tam da bu konu üzerine meyhanelerde en çok tercih edilen alkollü ve alkolsüz içeceklerden bahsetmeden geçmekte olmaz. Bu sebeple sizler için en çok tercih edilen içeceklerin bir listesini hazırladık.

Alkollü içecekler;

  • Rakı çeşitleri
  • Cin
  • Votka
  • Viski
  • Bira
  • Likör
  • Şarap çeşitleri
ve daha birçok yerli ve yabancı alkollü içecekleri sırlamak mümkündür.

Alkolsüz içecekler;

  • Soda
  • Maden suyu
  • Kola
  • Churchill (çörçil)
  • Kahve
  • Türk çayı
  • Ada çayları ve çiçek çayları
  • Meyve suyu
  • Bitki çayları
Bu saydıklarımız ise en çok tercih edilen alkolsüz içeceklerden sadece bazılarıdır.

Küçükesat Meyhane

Özellikle Ankara gibi yoğun bir iş ve trafik hayatına sahip olan şehirlerde insanların biraz da kendilerine zaman ayırmaları gerekmektedir. Bu yoğun iş gündeminde iş gücünün, konsantrasyonun ve motivasyonun sürekli yüksek kalması çok önemlidir. Bu sebeple Küçükesat gibi merkezi yerlerde bulunan mekanlar insanlara hizmet vermektedir. Çünkü şehirden çıkmadan keyifli bir zaman geçirebileceğiniz mekanların bulunması çok önemlidir. İşte Küçükesat meyhane de keyifli zaman geçirebileceğiniz bu mekanlardan sadece biridir. Özellikle ailenizle ya da arkadaşlarınızla giderek keyifli bir zaman geçirebilmeniz son derece önemlidir. Bu sebeple gideceğiniz Küçükesat meyhanelerde aile mekanlarının olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayrıca Küçükesat' ta iyi bir meyhane önerisi arıyorsanız internet sitemize bakarak size en uygun mekânı bulabilir ve gönül rahatlığı ile ailenizi ve arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz. Böylece size eşlik eden sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte çok daha keyifli zamanlar geçirebilir ve birlikte gönlünüzce eğlenerek istediğiniz içecekleri bir yandan yudumlarken diğer yandan da keyifli sohbetlerinize devam edebilirsiniz. Böylece hem kendinize hem de sevdiklerinize bu yoğun gündemde bir zaman ayırma imkânı da bulabilirsiniz.

Afiyet olsun.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara MeyhaneAnkara'daki Meyhaneler