GÖLBAŞI ET MANGAL MEKANLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI ET MANGAL MEKANLARI

Gölbaşı Et Mangal Mekanları insanların hem gezmek hem de hava almak için gidebilecekleri bir yerdir. Piknik yapılabilecek bu yerler menüleri ile misafirlerini beklemektedir. Gölbaşı doğal güzelliği ile gözlere ve gönüllere hitap eden bir ilçedir. Tarihi Hititler, Frigler, Persler, Romalılar, Bizanslılar, Anadolu Selçukluları ve Osmanlı'ya kadar dayanmaktadır. Tarihi mekânları ve çağdaş mekânları ile güzel bir uyum yakalamış şirin ilçemiz de Mogan ve Eymir gölleri bulunmaktadır.




Gölün etrafının belli kısımları bataklıklarla çevrilidir. Gölbaşının simgesi olan Sevgi Çiçeği de görülmeye değer ayrı bir güzelliktir. Aynı zaman da Ankara gibi büyük bir şehrin dinlenebilecek ve su ile buluşulabilecek yegâne ilçesidir. Ankara il merkezine 20 Km uzaklıkta olması da tercih sebebi olmaktadır. Küçük ilçemiz mekan açısından da oldukça zengindir. İçerisinden geçen E-5 devlet karayolunun da ilçeye çektiği azımsanmayacak kadar yerli ve yabancı turist bulunmaktadır.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Gölün çevresi yeşillendirilmiş ve yavaş yavaş ağaçların da büyümesiyle insanları kendine çeken bir yer haline gelmiştir. Gölbaşı ilçesi çevresine yayılmış olan Restoran ve Meyhane gibi birçok mekânı içinde barındırmaktadır. Yazın hizmet verdikleri gibi kışın da göl ayrı bir güzel olmaktadır. Kışın gölün belli kısımları donmakta ve misafirlerine benzersiz bir manzara sunmaktadır. Göl aynı zaman da birçok kuş türüne de ev sahipliği yapmaktadır. Yazın ise gölde sandal ile gezinti yapılabilmekte etrafında olan Bar Pub ve cafe gibi yerlerde dinlenilebilmektedir. Tabi ki eğlenmek ile iç içe olan meyhane de kendine bir yer bulmuştur. İlçe de yapılan motor sporları da ilçeye birçok spor meraklısı insanı da kendine çekmektedir. Buraya gelip de yöreye has lezzetleri tatmadan gidilmez.

İlçe gerek tarihi gerek bulunduğu konum en önemlisi de içerinde barındırdığı gölleri ile ülkemizin güzide ilçelerinde birisidir. Ankara'ya yakınlığı özellikle son zamanlarda ilçenin kendini geliştirmesine imkân tanımıştır. Gelen misafirlerini ağılamak için açılan her bütçeye ve zevke uygun mekân ilçe içerinde bulunmaktadır. Büyük şehrin kalabalığından kaçmak ve rahatlamak isteyen herkese tavsiye edilebilecek bir yerdir.