TUNALI HİLMİ KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

TUNALI HİLMİ KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

Ankara'nın en ünlü caddelerinden olan Tunalı Hilmi birçok mekânı ile insanların en çok tercih ettiği alanları bir araya getiriyor. Her zevkten özlenen lezzetleri bir araya getiren Tunalı Hilmi köy kahvaltısı mekanları ile farklı bir duygu yaşayabilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara farklı lezzetlerin beşiği durumundadır. Oldukça başarılı mekanlar sayesinde Ankara' da farklı dünyalar bir araya geliyor. İş hayatından bunalanlar, okul hayatından sıkılanlar, emekliliğin tadını çıkarmak isteyenler ve daha nicesi Ankara'nın her noktasını fethediyor. İşte mekan konusun da Ankara sizlere dilediğiniz kadar seçenek sunuyor.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Tunalı Hilmi bu aralar en çok insan seline uğrayan bir cadde haline gelmiş durumda. Cadde üzerinde bulunan hoş ve nezih mekanlar farklı hissetmemizi sağlayacak nitelikte. Tunalı Hilmi özellikle köy kahvaltısı sevenler için ana buluşma noktası haline de geldi. Bu mekanlar da özlenen köy kahvaltısı lezzetleri bir araya gelmekte ve sizler için özel bir menü oluşturulmakta. Köyden gelen yumurta, reçel, pekmez, taze yeşillikler, domates ve çok daha fazlası bir sofra içerisinde sizler için bekliyor. Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde köy kahvaltısı ile güzel bir sabah geçirebileceğiniz onlarca mekan bulunmakta. Her bütçeye uygun olan restoran hizmetleri size özel bu kahvaltıyı en ince ayrıntısına kadar incelemekte ve sizlere sunmaktadır. Ankara köy kahvaltısını özleyenlere bu özel sabahta ev sahipliği yapmaya hazır durumda.

Ankara cafe, restoran ve çok daha fazlası ile muhteşem lezzetler ve hoş sohbet için sizlere alternatif bir yol sunmakta. Dilerseniz akşamları nezih bir bar pub, veya dilerseniz akşamları romantik bir akşam yemeği için bir restoran. Çok eskilere gitmek istiyorsanız tarih gibi taze meyhane mekanları sizlere farklı bir akşam geçirtmek için sizleri bekliyor. Sizde Ankara'dan sıkılmak yerine tadını çıkarmaya bakabilirsiniz. Bu özel şehrin özel lezzetlerini, özel buluşma ve sohbet etme alanlarını değerlendirebilir okul, iş gibi hayat mücadelelerinden rahat bir nefes alabilirsiniz. Sizler için sunulan imkanlar artık Ankara'nın sıkıcı bir yüzünden çok daha eğlenceli bir yüzü olduğunu gösterir nitelikte.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları