HAFTA SONU YAPILAN EŞSİZ KAHVALTILARDA MUTLULUĞUNUZU PEKİŞTİRİN

blog yazısı ekle !

HAFTA SONU YAPILAN EŞSİZ KAHVALTILARDA MUTLULUĞUNUZU PEKİŞTİRİN

Hafta Sonu Yapılan Eşsiz Kahvaltılarda Mutluluğunuzu Pekiştirin

Günümüzde iş hayatının zorlukları mesai saatlerinin uzunluğu gibi çok sebepten dolayı aileler ancak hafta sonu bir araya gelebiliyorlar. Bundan dolayı hafta sonu yapılacak olan kahvaltılar büyük bir önem taşıyor. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki ailenin mutluluğunu pekiştirici saatler hafta sonu yapılan kahvaltı vakitleridir.



Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları


Özellikle karı koca çalışan çiftler için hafta sonu kahvaltıları adeta bir şölen gibi geçmelidir. Bunun sağlanabilmesi için de çocuklu ailelere hitabeden çok güzel kahvaltı salonları Ankara'da bulunuyor. Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları beş yıldızlı hizmet veriyor.

Bütün bir hafta çalışıp da iş hayatının yorgunluğunu ve stresini atmak için öğle hatta bazen ikindiye kadar uzayan kahvaltılar kaçırılmamalı. Bunun için hizmet veren Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları tüm aileyi ağırlamak için her türlü opsiyonu bünyesinde barındırıyor.


Çocukların Seveceği Kahvaltı Sofraları

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Öğün bakımından değerlendirildiğinde çocukların en çok sıkıntı çıkarttığı vakit kahvaltı dönemleridir. Kahvaltı sofralarında çocuklarınızın iştahla yemek yiyebileceği ve mutlu olabileceği sofraların kurulması pek kolay değildir. En önemli öğün olan kahvaltının alelacele geçiştirilmemesi gerekir.

Bu noktada hizmet vermekte olan Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları çocuklar için özel menüler çıkartıyor. Çok farklı tarzlarda hizmet veren kahvaltı salonlarında serpme kahvaltı yetişkinler için son derece uygun olurken çocuklar genellikle onlarca çeşit arasından damak tadına uygun olanları pek bulamıyorlar.

Çocukların seveceği, onların damak tadına uygun, renkli ve güzel görünümlü olan yiyeceklerden oluşan kahvaltı sofraları tercih edilmeli. Bu noktada Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları oldukça tecrübeli. Çocuklara özel olarak hazırlanan menüde hem besleyici hem de görsel açıdan iştah açıcı olan yiyeceklere yer veriliyor.

Çocukların sevdiği abur cuburların doğal olarak üretildiği ve pişirildiği bu kahvaltı salonlarında sofranın görünümü bile enfes. Alışılmış abur cubur kültürünü daha sağlıklı bir şekilde sunulabilir yeni ve modern kahvaltı mekânları oldukça popüler oluyor.

İçecek olarak taze ve günlük süt ikram edilirken mevsim meyvelerinden sıkılarak elde edilen meyve suları da sofranın başköşesinde bulunuyor. Böylece çocuklarınız tamamen organik ve doğal gıdalarla kahvaltı yaparken ne yiyeceğim derdine siz de ne yedireceğim problemine düşmüyorsunuz.

Kahvaltıdan Sonra Koşturmak Lazım


Son derece hareketli olan çocukların içindeki enerjiyi tam olarak atması gerekiyor. Özellikle hafta sonunda anne ve babalar için istirahat saati olurken çocuklar için de bütün bir hafta çalışan anne ve babası ile geçirecekleri doyumsuz vakitler oluyor. Bundan dolayı anne ve babanın rahatça istirahat edip dinlenebilmesi yorgunluğunu atabilmesi gerekirken çocukların da eğlenerek enerjilerini atmasına ihtiyaçları var.

Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları dekorasyonuyla ve içerisinde bulunan alanlarla birlikte çocuklara bu ihtiyacını karşılayabileceği güzel mekanlar sunuyor. Oyun alanı barındıran kahvaltı mekânlarına uğradığınızda kapalı olan mekânlarda kışın çocuklarınız da rahatça oynayabiliyorlar.

Güzel ve besleyici olan kahvaltıdan sonra aldıkları enerji hemen yakmaları lazım çocukların. Bunun için top havuzu kum havuzları bisikletler sabit basketbol potaları sportif faaliyetler masa oyunları oldukça ideal ve bunların hepsi Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları içerisinde bulunuyor.

Güvenlik Her Zaman Ön Planda Olmalı


Hafta sonu kahvaltılarının en önemli özelliği saatlerce sürmesidir. Böylece bir hafta boyunca birbirine hasret kalan bütün aile dertlerini mutluluklarını bu sofrada paylaşır. Ancak çocuk çığlıklarıyla ağlama sesleriyle de bu kahvaltının bölünmemesi lazım. Siz kahvaltınızı yaparken gözünüzün arkada olmaması gerekiyor.

İşte tam bu sebepten dolayı Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları oyun ablaları istihdam ediyor. Sadece sizin rahat bir şekilde kahvaltı yapmanız ve çocuklarınızın güven içerisinde oynaması için görev yapan oyun ablaları oldukça müşfik kimseler. Böylece çocuklarınızı rahatlıkla oyun alanında kurtlarını döküyor enerjilerini atıyor. Siz de onları takip etmek zorunda kalmıyorsunuz.

Son derece modern olan uygulamada görev yapan oyun ablalarının pedagojik eğitimleri de oldukça önemli. Bu konuda tecrübeli olan yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olan bayanlar oyun ablası olarak görev yapıyor. Sonuç itibariyle bir hafta sonu kahvaltısını beraber yapmak istiyorsunuz. Bir çocuğun sofrada oturabileceği maksimum süre yarım saattir. Ondan sonra mutlaka izlenmesi gerekiyor. Eğlenirken de çocuklar tabii ki koşup eğlenecekler atlayıp zıplayacaklar. İşte bu anlarda herhangi bir şekilde kazanın olmaması çocukların yaralanmaması için gözetim şart. Bu bakımdan Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları hem güzel ve kaliteli modern oyun alanları ile hem de son derece güler yüzlü oyun ablalarıyla sizi bekliyor.

Yaz Kahvaltıları Tabii Ki Açık Havada Yapılır


Bahar ve yaz sabahlarında Ankara'nın gürültüsünden uzak açık havada kahvaltı yapmak bulunmaz bir keyiftir. Bu bakımdan hizmet veren Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları özellikle cumartesi ve pazar günleri günün ilerleyen saatlerine kadar yeşilliklerin arasında size kahvaltı yapma imkanı veriyor.

Bahçelerde çok rahat bir şekilde çocuklarınızla ve dostlarınızla beraber kahvaltı yapabilirsiniz. Açık hava kahvaltı salonları şehrin göbeğinde bile olsa oldukça geniş bahçeleri ile sizi çok farklı iklimlere taşıyabiliyor. Özellikle Ankara'nın sıcak yaz günlerinde bu kahvaltı salonlarının serin ve ferah atmosferinde ailenin birlikte olması son derece önemli.

Bu konforu yakalayabilmeniz için işletmeler her türlü opsiyona da yer veriyor. Bahçedeki dekorasyon oldukça dikkat çekicidir. Ağaçlardan oluşan çitlerle beraber tamamen saklı bahçe görünümündeki kahvaltı salonlarında yeşil çimlerin üstüne kurulan ahşap masalarda tamamen natürel bir doku içerisinde gönlünüzce kahvaltı yapabiliyorsunuz.

Bahçeli olan kahvaltı salonlarının en önemli özelliği çocuklarınızın rahat bir şekilde koşup eğlenmesidir. Özellikle kalabalık gruplar halinde gelindiğinde çocukların kapalı yerlerde sıkıldığı herkesin bildiği bir gerçek. Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları sunmuş oldukları bahçe hizmetiyle zaten çocuklar hak ettiği özgürlüğü de veriyor.

Düşünsenize. Beton bloklardan betonarme yapılardan yüksek konutlardan başka hiçbir şey görmeyen çocuklar yemyeşil bir atmosferin içerisinde aileleriyle birlikte ve sevdiği arkadaşlarıyla koşup eğlenebiliyor. Böyle bir ortamda çocukların iştahının açılacağı da farklı bir gerçektir. Bundan dolayı eğer Ankara'da bahar ve yaz mevsiminde kahvaltı yapmayı düşünüyorsanız bahçeli olan kahvaltı mekânlarını tavsiye ediyoruz.

Bebekler İhmal Edilmemeli


Küçücük bebeği olan aileler bütün hayatını bebeğine göre standardize etmek zorundadırlar. Dolayısıyla bebek dünyaya geldikten sonra adeta bütün yaşam tarzı değişmektedir. Özellikle anneler için bazen bu durum son derece bunaltıcı olabiliyor. Bilhassa Ankara gibi soğuk kış mevsiminin yaşandığı bir lokasyonda dışarı çıkamama bir yerlere gidememe sosyal hayatın kısıtlanması en büyük sorun.

Ancak bu sorunun aşılabilmesi için hizmet veren Ankara'da çocuk dostu kahvaltı mekanları bulunuyor. Bu mekânlara gittiğinizde en soğuk kış gününde bile sıcacık bir atmosfer içerisinde kahvaltınızı yapabiliyorsunuz ve mekân işletmecileri sizin bebeğinizin sağlığını düşünerek her türlü alternatife yer veriyor.

Bebek odalarında hijyen standartları çok yüksek tutularak birçok eşyaya ve bebeğinizin kullanabileceği materyale yer verilmiş durumda. Bebeğinizi emzirirken altını da değiştirebiliyorsunuz. Zaten bir bebeğin altı kuruysa karnı da doymuşsa artık yapacağı tek şey size gülümsemektir.

Kahvaltı salonunda bebeğiniz için hazırlanan güzel bebek koltuğuna oturttuğunuzda bebeğinizi yanınızdan ayırmadan rahatlıkla eşinizle birlikte kahvaltı yapabilirsiniz. Böylece bütün bir haftanın yorgunluğunu gülüp eğlenerek güzel kahvaltı menülerini tüketerek çıkartabilirsiniz.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları