GÖLBAŞI KAHVALTI FIRSATLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI KAHVALTI FIRSATLARI

GÖLBAŞI KAHVALTI FIRSATLARI

Nisan ayında sevgi çiçekleri açmaya başladığında Gölbaşı, Ankara için daha bir gözde olur. Gölün etrafındaki pek çok mekan artık daha bir doludur. Piknik yapan aileler, gençler Gölbaşı'nın bu en güzel zamanını kaçırmazlar.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Gölbaşı, Mogan ve Eymir göllerinin bulunduğu Ankara'ya yaklaşık yirmi km uzaklıkta bir ilçedir. Göllerin etrafında cafe, pub, bar gibi eğlence yerlerinin dışında pek çok restoran da bulunmaktadır. Gölbaşı kahvaltı fırsatları için de bu işletmeler hizmet vermektedirler. Hemen hemen hepsinin kapalı ve açık alanları mevcuttur. Çocuklar için oyun alanları olanlar bile vardır. Bazıları gölün kıyısında bazıları da oldukça yakınında konumlanmışlardır. Göl manzarasına bakıp yemek yemek, kahvaltı yapmak veya yalnızca çay içmek özellikle çiftlerin tercihidir. Fiyat olarak birbirlerinden çok farklı tarifelere gitmezler, üstelik Ankara'nın pek çok semtinden daha uygun olduğunu söylenebilir.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Kahvaltıda pek çok seçenekle sizi karşılarlar. Taze açılmış bazlama, doğal köy yumurtası, peyniri, lor peynirleri, tereyağı ev yapımı reçeller, pekmezler... Say say bitmez kahvaltılıklar. Domates, taze soğan ve yeşillikler de unutulmaz. Kimi işletmeler özellikle zeytinleri Edremit gibi merkezlerinden getirtir. Arzuya göre sucuklu yumurta, menemen gibi tavalıklar da sofranıza gelir. Eski alışkanlıkları bırakmayıp kahvaltıda çorba içenler için de sıcak çorba çeşitleri hep hazır bekletilir. Toplu yemek veya kahvaltı vermek için gerçekten en uygun işletmeler gölbaşındadır. Yılları tecrübesiyle bir aksilik yaşatmazlar. Düğünlerin, nişanların çok olduğu yaz mevsiminde çok önceden yer ayırtmak gerekebilir.

Gölbaşı deyince meyhane kültüründen bahsetmeden geçmek olmaz. Geceleri arkadaş veya yakınlarıyla uygun fiyata eğlenmek isteyenler eşleriyle de rahatlıkla gidebilecekleri pek çok seçeneği Gölbaşı meyhanelerinde bulabilirler. Gerçekten gelişmiş bir meze ve akşam yemeği onları karşılar. Her akşam canlı müzik dinleyebileceğiz yerler olsa da özellikle hafta sonları daha bir şenliklidir.

Gölbaşı'nın Hititler, Frigler gibi çok eski uygarlıklara ev sahipliği yaptığı yapılan kazı çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır. Romalılar, Selçuklu ve Osmanlı zamanlarında da bir yerleşim yeri olduğu bilinmektedir. Günümüzde kanun gereği ' Gölbaşı ilçesi özel çevre koruma bölgesi' ilan edilmiştir. Gerek tarihi gerekse eğlence mekânlarıyla Gölbaşı Ankara için eşsizdir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları