YAŞAMKENT RESTAURANT

blog yazısı ekle !

YAŞAMKENT RESTAURANT

Yaşamkent, Çankaya'ya bağlı bir mahalle olup nüfusça, ekonomik gelir düzeyi, kültürel açıdan zengindir. Yaşamkent mahallesi içerisinde yer alan mekanlar, binalar halkın gelir ve refah düzeyine uygun olarak hizmet sunmaktadır. Bu makalemizi özelliklede Yaşamkent restaurant mekanlarına ayırıyoruz.

Yaşamkent Restaurant Menüsü Oldukça İddialı

Bir cadde üzerinde birden fazla restaurant mekanları ile karşılaşırız. Ancak bu restaurant mekanlarını farklı yapan kendine has özellikleri vardır. Kimisi hizmeti kimisi yemek çeşitlerine göre kimisi de mutfak zenginliği ile ön plandadır.



Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Ankara öğrencilerin, memurların, politikacıların yoğun olduğu bir şehir olması bakımından oldukça hareketlidir. Böylesine hareketli bir şehir yemek saatinden de çalmaktadır. İşte Yaşamkent restaurant mekanları ihtiyacınız olan hızda hizmet sunmaktadır. Böylece öğünleri kaçırma riskini minimum etmektedir.

Yaşamkent restaurant menüsünü yöresel lezzetlerinde içinde bulundurmaktadır. Böylece öğrencilerin özlem duyduğu lezzetleri bu mekanlarda bulabilirler. Yöresel lezzetler aynı zamanda organik ve oldukça doğaldır. Son zamanlarda da işlenmiş gıdalardan isyan eden halk bu mekanlara ilgisi oldukça yüksektir.

Yaşamkent restaurant menüsü yöresel içeriği ile maziyle, unutulmuş tatlarla buluşturuyor. Buna bağlı olarak gün içerisinde ihtiyacınız olan vitamin ve enerjiyi depolayarak ayrılıyorsunuz mekândan.

Yaşamkent Restaurant Hizmet Çeşitliliğine Yönelmektedir

Bilindiği üzere restauranta gidip sipariş verildikten sonra servis yapılan mekanlar olarak biliriz. Ancak restauranta gitmek için yeteri kadar vaktiniz yoksa veya planınızda bir değişiklik sonucunda zamanınız restauranta gidemiyorsanız dert etmeyin. Yaşamkent restaurant hizmetleri bu değişen ihtiyaçlar karşısında kendini yenilemeyi başarmıştır.

Eve servis veya bulunduğunuz noktaya ulaşarak siparişlerinizi paket yaptırabilirsiniz. Bu hizmet ile yemeğe bir telefon kadar uzaksınız. Hem yöresel lezzetler hem de ayağınıza gelen hizmet güzel bir uyum oluşturmuştur.

Yaşamkent Restaurant Mekanlarının Servis Anlayışındaki Kusursuzluk

Restaurant mutfağında hazırlanan yemeklerin masaya kadar ulaşma süreci oldukça önemlidir. Çünkü bu aşama yemeğin tadını etkileyecektir. Yeterli eleman ve hızlı servis varsa sipariş veren oldukça memnun kalır. Ayrıca servis kuralları ile donanımlı personel memnuniyet ile karşılanır.

Yukarıda saydıklarımız restaurant mekanları arasında fark atmak için oldukça önemli faktörlerdir. Yaşamkent restaurant mekânları eğitimli personel ile servis konusunda da oldukça yeterlidir.

Yaşamkent Restaurant Personeli Hizmet Ve Lezzet Testini Başarı İle Geçti

Özellikle de damak tatlarına düşkün olan insanların bu durumu kendine meslek edinerek restaurant mekanları dolaşarak gerek hizmete gerekse lezzetleri tadarak puanlama yapmaktadırlar. İnsanların yoğun ilgi duyarak sürekli tercih ettikleri Yaşamkent restaurant mekanları bu sefer lezzet avcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Yaşamkent restaurant mekanlarına gelen jüri (lezzet avcıları) hizmeti yerinde görmek istediler. Yemeğin ardından Ankara şehrine yakışır mekanlarına örnek olarak verileceği puanlamalar sonucunda ortaya çıkmıştır.Verilen hizmetler işe duyulan sevgi ve saygı sonucunda yapılmaktadır. Kapıdaki personelinden mutfaktaki personeline kadar hepsi işine saygıyla hizmet etmektedir.