BİLKENT RESTAURANT

blog yazısı ekle !

BİLKENT RESTAURANT

Restaurant hakkında kısa bir bilgi vererek başlamak daha doğru olacaktır. Restaurant; insanların istedikleri türde yemeği yiyip ve içeceklerini de istedikleri gibi içtikleri, ayrıca ister kapalı alanda ister açık alanda toparlanmış ve kendilerine ait olarak tahsis edilmiş masalarda yaptıkları özel mekanlardır.

Restaurantlar ülkemizde önemli bir öneme sahiptir. Özellikle de son dönemlerde sayıları hızla artan restaurantlar, müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için birbirleriyle yarışmaktadırlar. Dışarıda geçen yorucu bir günün ardından güzel, lezzetli ve taze bir yemeğe hiç kimse hayır diyemez bu sebeple de canınızın istediği yemeği yiyebileceğiniz mekanlar kesinlikle restoranlardır.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Kaç Çeşit Restaurant Vardır?

  • Franchise: bu restaurantların en önemli özelliği; dünyaca ünlü firmaların isim hakkı altında yemek üretimi ve servisi yapmalarıdır. Yani isim hakkı büyük şirketlerde olup ta belirli bir şekilde kendi özel olarak yemek üretimine izin verilen restoranlardır.
  • Özel mülkiyet: adından da anlaşılacağı gibi restaurant bir kişiye ait özel mülkiyettir. Bu sayede yapılan yemekler restauranta ve restaurantta çalışan aşçılara özgü yemeklerdir.
Bilkent Restaurantlarını Diğer Restoranlardan Ayıran Özellikleri Nelerdir?

Bilkent restaurantdenildiği zaman akıllara kesinlikle profesyonellikten taviz vermeyen restaurantlar ve çalışanları akıllara gelmektedir. Ayrıca yukarıda da bahsettiğimiz restaurant çeşitleriyle de Bilkent restaurant müşterilerine hizmet verebilmektedir.

Bilkent restaurantlarında, Türk mutfağı yabancı turistlere de en iyi şekilde tanıtılarak tüm dünyaya buradan reklamı çok başarılı bir şekilde yapılmış olur. Özellikle de Bilkent, Ankara'nın en gözde yerlerinden olması ve elit insanların bulunduğu bir yer olması sebebiyle burada bulunan mekanlarda oldukça özeldir. İnsanlar kaliteli bir restaurantta yemek yemek için Bilkent Restaurantı tercih etmektedirler.

Bilkent Restaurantlarının Bu Denli Uzun Süreli Faaliyette Bulunabilmesinin Sırrı Nelerdir?

Bir mekân açılırken kesinlikle tek amacı uzun zamanlar müşterilerine hizmet verebilmek ve en kaliteli mekanlar arasına ismini yazdırabilmektir ve hatta parmakla gösterilecek kadar özel bir mekân sahibi olmak herkesin hayalidir. İşte bu bazı restaurantlar için mümkün olmuştur. Bilkent restaurantlar hem kaliteli mekanlar olabilmeyi hem de müşterilerinin keselerine uygun ücretlerde menüleri olduğu için Ankara'nın en özel mekanları arasında yerini almıştır. Bu sayede de geçmişten günümüze yani uzun zamandır müşterilerine hizmet veren mekanlar olabilmişlerdir.

Bilkent Restaurantlarının Olmazsa Olmazı; Hijyen

Bir restaurant kendinden birçok şekilde bahsettirir. Ucuz olması, kaliteli olması, harika bir hizmeti olması, nefis yemekleri ve mezeleri olması, yöresel baharatları kullanmaları ve daha nice sayamadığımız sebepler bir restaurantı tercih etme sebebimizdir. Bilkent Restaurantı denildiği zaman akıllara bunların haricinde bir de hijyen konusu gelmektedir. Çünkü hijyen bu bahsettiğimiz faktörlerden belki de en önemlisi dersek yanılmayız. Bu sebeple tercih edeceğiniz bir restaurantın hijyen kurallarına azami özen gösterdiğine dikkat etmeniz ve buna göre bir tercih yapmanız gerekmektedir. Bilkent restaurant denildiği zaman Ankara'nın hijyen konusunda en titiz restaurantları akıllara gelmektedir.