ANKARA’DA GECE HAYATI

blog yazısı ekle !

ANKARA’DA GECE HAYATI

Gece hayatı adından da belli olacağı gibi akşam saatlerinde başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden bir süreçte yaşananlardır. Bir şehrin ne kadar renkli ve canlı olduğunun ölçüsü nitekim gece hayatı ile belirlenir. Yani bir şehirde gece hayatı ne kadar canlı, hızlı ve renkli ise o şehir de gün boyu en az gece hayatı kadar canlı ve renklidir. Ülkemizde özellikle Ankara gibi metropol şehirlerde gece hayatı oldukça yaygındır. Birçok milletten insana ev sahipliği yapan Ankara gece hayatı ile de herkesi büyülemektedir. Yanlış bir düşünce olan Ankara'nın öğrenci ve memur şehri olduğu için son derece gri ve soğuk bir şehir olduğunun aksine her ne kadar memur ve öğrenci şehri olsa da son derece renkli ve canlı bir gece hayatından bahsetmek mümkündür. Hatta birçok kişiyi hayran bırakan Ankara gece hayatı herkesin yoğun ilgisini çekmektedir.




Ankara Gece Hayatı Mekanları

Ankara'da gece hayatını yaşayacağınız birçok mekân bulunmaktadır. Bu mekanlardan birçoğu nezih ve tam aile mekanları olduğu kadar arkadaşlarınızla da giderek gönlünüzce eğleneceğiniz mekanlar da bulunmaktadır. Genel itibari ile Ankara gece mekanlarına bir göz atalım.

  • Barlar
  • Cafe ve bistro
  • Meyhaneler
  • Kulüpler
  • Restoranlar
  • Konser salonları
  • Tiyatro salonları
Ve daha birçok şekilde Ankara'da gece hayatı yaşayabilmek mümkündür. Bu listeye baktığımız zaman her düşünceden ve herkese hitap edecek şekilde bir gece hayatını yaşayabileceğiniz ender şehirlerden biri olduğu hemen anlaşılmaktadır Ankara'nın.

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Ankara'da Gece Hayatı

Gece hayatı birçok şehirde olan ve gündelik yaşamın bir parçasıdır. Geçmişten günümüze her daim var olan gece hayatı son zamanlarda daha bir ehemmiyet kazanmıştır. Çünkü insanların gündelik hayatlarında yani gün içerisinde fırsat ve vakit bulamamaları kendilerine ayıracak zaman olmamasına sebep olmaktadır. Bu da ortaya birçok stres ve psikolojik rahatsızlıkların çıkmasına sebebiyet vermektedir. Bu sebeple insanlar gün içerisinde ki eğlence ve dinlenme ihtiyaçlarını akşam saatlerinden sonrasına yani gece hayatına bırakmaktadırlar. Herkesin günlünce eğlenip içeceklerini içebilecekleri, gönüllerince şarkı söyleyip sohbet edebilecekleri ya da güzel bir tiyatro gösterisi seyredip keyiflenebilecekleri veya hüzünlenebilecekleri süreçler Ankara gece hayatının olmazsa olmazlarıdır.

İnsanların hiçbir şeyi dert etmeden sevdikleri ile, arkadaşları ile ya da ailesi ile güzel bir gece hayatı yaşayabilmesi son derece önemlidir ve gereklidir. Ayrıca kendine zaman ayıran insan gün boyu da daha mutlu, huzurlu ve çalışma hayatında da bu denli başarılı olabilir. Aslına bakılırsa çalışma performansı ve mutluluk tamamen insanın kendine ayırdığı zaman ile dorudan orantılıdır. Bu sebeple uzmanların da tavsiyesi ile herkesin muhakkak kendine zaman ayırması gerekiyor. Fakat Ankara için ayrılabilecek zaman genel itibari ile gece olduğu için Ankaralılar için gece hayatı, hayatın bir parçası haline gelmiş oluyor.