BEYSUKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

BEYSUKENT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Yılbaşı eğlencesi her ailenin aradığı ve sadece bazılarının ulaştığı bir olgu olarak bilinmektedir. Kim bu birileri o zaman diye soracaksınız. Tabi ki eğlenmek için doğru yere gidenler. Peki, sıradaki soru da neresi bu doğru yer. İşte sizlere tamda bu sorunun cevabından bahsedeceğim bugün. Aradığınız o doğru yer Beysukent Yılbaşı mekanları. Eğlence ile ilgili tüm beklentilerinizi bilen ve bu beklentileri sonuna kadar karşılayan bir adres burası.


Ankara Yılbaşı

Yıllardır aradığınız ve bu aramalar sonucunda birçok denemede bulunup hüsranla boğulduğunuzu biliyoruz. Ve bu bilgimizi bundan sonra da böyle olmaması için kullanacağız. Beysukent Yılbaşı mekanları eğlenmenizi sizden daha çok istediğini her fırsatta belli etmekten kaçınmıyor. Yılbaşına özel hazırladıkları etkinlik ve programları ile farklarını ortaya koyuyorlar. Kulaklarınız sınırsız müzik zevki yaşarlarken, damaklarınız da fevkalade yılbaşı yemeklerinin tadına doyacaklar. Bu öyle bir ziyafet olacak ki üç yüz atmış beş gün bu dilden dile dolaşacak ve bu ziyafeti tekrar tatmak için bir daha ki yılbaşını beklemeniz gerekecek. Bu kadar uzun süre sabretmek istemeyiz. Şahsen ben istemem. Bu yüzde bu yılbaşında Beysukent Yılbaşı mekanlarında olma ayrıcalığını kaçırmayacağım. Sizde kendini ve aileniz isterseniz de dostlarınız ve tüm sevdiklerinizle bu muhteşem geceyi eşsiz bir eğlenceyle taçlandırın.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Aklınıza gelebilecek her türlü aksilik ve pürüzleri önceden düşünüp ona göre önlemler almayı ihmal etmemişler. Ulaşım sorunu ve park yeri sorununa da diğer birçok sorun gibi son vermişler. Diğer bir sorun olan çok kişiyiz hep birlikte aynı yerde olabilir miyiz? Sorusuna da cevap niteliğinde geniş gruplara da hitap etmekteler. Beysukent Yılbaşı mekanları size sınırsız eğlence ve sorunsuz bir gecenin tek adresi. Öylede olmaya devam edecek.




Sizlerde boşluklar tükenmeden önce yerinizi ayırtın eğlenceyi garantileyin. Bir yılınız daha standartlaşmasın. Eğlenceyi ertelerseniz mutluluğunuzu da ertelemiş olursunuz. Ve unutmayın mutluluk ertelenecek en son şeydir. Mutluluğunuzu ertelerseniz hayatınızı ertelersiniz. Size hayatınızın mutluluk fırsatını sunan Beysukent Yılbaşı mekanları eğlenceyi her köşesinde bütün program ve etkinliklerinde bulabileceğiniz Ankara'nın güzide mekanları arasında hızla yükselmektedir.