İNCEK KAHVALTI

blog yazısı ekle !

İNCEK KAHVALTI

İNCEK KAHVALTI

Son yıllarda başkentte iyiden iyiye gözde ilçelerden birine dönüşen İncek kahvaltı mekânlarıyla da birçok ilçeye fark atmış durumda. Ankara'nın sürekli gelişmekte olan ilçesinde yeni yeni kurulmaya başlayan sitelerin yanında, doğayla iç içe birçok mekan mevcut.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları





Metropolün gürültüsünden, trafiğinden ve kalabalığından uzak, sessiz ve sakin mekanlarda kahvaltı yapabileceğiniz İncek'te aynı zamanda kitap veya gazetenizi okurken güneşlenebilir, yanınızdaki sevdiğiniz insanlarla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Sadece kahvaltı değil, güzel akşam yemekleri yiyebileceğiniz restoran, cafe gibi kaliteli mekanların yanı sıra meyhane sevenler için en kaliteli olanları da yine İncek'te bulunmakta. Kahvaltılarında kendi yetiştirdiği ve tamamen doğal sebzeleri kullanan ekolojik bahçe tipinden mekanlarda aynı zamanda ev yemekleri ve yöresel yemekler de tadabilirsiniz. Açık alanda, çardağın altında özellikle hafta sonları ailenizle birlikte köy kahvaltısı yapabileceğiniz mekanlar güne güzel başlamanızı ve aynı şekilde devam ettirmenizi sağlayacak.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Başkent Ankara yılların deneyimli işletme sahiplerinin özenle hizmet verdiği, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan mekanlara sahip. Günün her saati rahatlıkla eğlenebileceğiniz bar ve pub gibi mekanlar da başkentte bolca bulunmakta. Ankara'nın özellikle Kızılay, Bahçelievler, Maltepe gibi semtlerinde her biri diğerinden farklı, her kesime hitap eden bu mekanlarda bir yandan yemeğinizi yiyip içkinizi yudumlarken diğer yandan canlı müzik eşliğinde yapılan eğlencelerle de coşabilirsiniz.

Ankara bir deniz kenarı şehri değil belki ama İncek'te kaliteli balık yiyebileceğiniz lüks restoranlar da mevcut. Taze ve günlük getirilen balıklar sunan restoranlar olduğu gibi kendi çiftliğinde yetiştirdiği ürünleri de sunan mekanlar bulunuyor. Bunun yanı sıra sevgilinizle birlikte gidebileceğiniz ve romantik anlar yaşayabileceğiniz mekanlar da var. Yeşillikler içinde ve tertemiz hava eşliğinde güzel bir Pazar sabahı köy kahvaltısı veya lezzetli bir akşam yemeği yiyebilir, ardından şehrin içinde bulunan barlarda veya publarda eğlenebilirsiniz.

Kısacası İncek, ister çok yoğun ister daha az yorucu olan her ne işle meşgul olursanız olun, haftanın her günü eşsiz lezzetler ve eğlenceler bulabileceğiniz, her keseye hitap eden mekanlarıyla Ankara'nın incisi olduğunu kanıtlıyor. Siz de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız ilk fırsatta İncek'te ki eğlence hayatını denemenizde fayda var.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları