ÇUKURAMBAR BAHÇELİ MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR BAHÇELİ MEKANLAR

İnsanlar yoğun iş hayatından nefes almak için yeşil alanlara hücum etmektedirler. Hayatın yorucu temposuna biraz mola verip kendilerine zaman ayıracak yerlerde zaman geçirmek isterler. Yeşil alana ulaşma imkânı olmayanlar ise bahçeli mekânları tercih etmektedirler. Ankara'da da böyle yerlere ev sahipliği yapmaktadır. Ankara'nın çukurambar mahallesinde isteklerinizi karşılayacak güzel mekânlar bulunmaktadır. Çukurambar bahçeli mekanlar hayata mola vermeniz ve kendinizle baş başa kalabileceğiniz güzel yerleri barındırmaktadır.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara





Ankara gibi bir şehirde böyle yerlerin doluluk oranı oldukça yüksektir. Seçtiğiniz mekan bahçeli bir restoran olursa bahçesinde keyifli bir yemek yiyebilir ve yanınızda bulunan dostlarınızla hoş sohbetler edebilirsiniz. Çukurambar sakinleri sık sık bu mekânları tercih ederler ve girilmedik boş cafe bırakmazlar. Keyfiniz nasıl arzu ederse çukurambarda takılacağınız bir bar pub sizi kendinize getirebilir. Bizim tavsiyemiz bar pubtan ziyade bahçesi olan bir yerde dostlarınızla zaman geçirmeniz yönündedir.

Bahçeli mekânların en güzel özelliği ağaçlar ve çeşitli bitkilerle kaplı olmasıdır. Farklı otantik mekânlarda su sesleri kuş cıvıltıları da mekânın atmosferini süslemektedir. Kişi kendini adeta huzurun ortasında hissetmekte ve yoğun hayat temposuna kısa bir mola vermektedir. Bu mekânlar Ankaralılara ormanda yemek keyfi veren bir atmosfere sahiptir. Genelde yeşil rengin hâkim olduğu bu mekânlara her türden vatandaş gelir ve güzel zaman geçirir. Meyhane kültürü olan kişiler dahi nefes almak için bahçeli mekânları tercih etmektedirler. Çay bu mekânların vazgeçilmez içkisidir desek yalan söylemiş sayılmayız. Kelimenin tam anlamıyla çukurambar bahçeli mekânların başında gelmektedir.

Hafta sonu ya da hafta içi fark etmez, ailenizi de yanınıza alıp güzel bir mekânda zaman geçirebilir, rahatlayabilirsiniz. İş stresi sizi yıpratıyor olabilir bu olumsuzluklara karşı kendinizi yenilemek için kendinize zaman ayırmasını bilmelisiniz. Bir Ankaralı olarak seçeceğiniz mekân bahçeli olursa size daha iyi gelecektir. Her bütçeye ve kesime uygun olan bu mekân türleri gayet hoş ve nezih bir yapıya sahiptir. Gönül rahatlığıyla yemeğinizi yiyebilir çayınızı yudumlayabilir ve saatlerce hoş zaman geçirebilirsiniz. Ankaralıysanız ve çukurambara yakınsanız bu hizmetten mahrum kalmamalısınız.