KAVAKLIDERE OYUN CAFE

blog yazısı ekle !

KAVAKLIDERE OYUN CAFE

Kavaklıdere semti binaları, mekanları, sanat alanları, park yerleri ile ünlü bir yerdir. Böyle olması faaliyetlerin bu kriterlere uygun olarak geliştirmesini zorunlu kılmaktadır. Bu mekanları tercih edenler de kültür seviyesi yüksek, geliri iyi ailelerin tercih ettiği yer olarak gösterebiliriz. Aynı zamanda elçilik binasının da varlığı semti daha hareketli kılmaktadır. Yani kültür çeşitliliği açısından.





Hizmette sınır tanımayan Ankara'daki işletme sahipleri karşımıza yeni bir hizmet olan oyun cafe ile çıkmaktadır. Son yıllarda geliştirilmiş bir hizmet olmasına rağmen kısa sürede ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyun cafe; cafe hizmetinin yanı sıra eğlenceli aktivitelerinde eklenmesi ile hizmet çeşitliliğine gidilmesidir.

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Oyun Cafe Neden Tercih Edilmelidir?

Genellikle çocuklu aileler düşünülerek geliştirilmiştir. Çünkü siz içeceğinizi yudumlarken çocuklarınız oyun ablaları/abileri eşliğinde öğretici oyunlar ile hoş vakit geçirmektedir. Bu durumda kendinize zaman ayırdığınız gibi çocuğunuz içinde faydalı ve eğlenceli aktivitelerden yaralanmaktadır.

Hem ev hanımları hem de çalışan anneler oyun cafeyi sık tercih etmektedir. Çünkü çalışma hayatı, ev hayatı derken çocukların istedikleri eğlenceli aktivitelere zaman kalmamasından yakınanlar oyun cafe içerisindeki hizmetlerden yararlanabilir.

Kavaklıdere Oyun Cafe Hangi Hizmetlerden Oluşmaktadır?

Kavaklıdere Ankara'nın en hareketli semtidir. Gerek insanları gerek mekanları hareketlilik kavramını doğrular niteliktedir. Cafe ve oyun alanları ile aynı çatı altında birleşen Kavaklıdere oyun cafe çocukları da unutmamaktadır. Cafe yalnızca gençlerin, ailelerin, yaşlıların tercih ettiği mekân algısını ortadan kaldırarak çocuklarında oyun cafede zaman geçirmesine imkân tanımaktadır.

Kavaklıdere oyun cafe oyuncaklar, oyun alanları, top havuzu, çocuk psikolog gözetiminde hizmetinizdedir. Çocuklar kendi yaş grupları ile sosyalleşirken aile bireyleri de cafe hizmetlerinden yararlanabilir.

Aynı zamanda güvenlik tedbirleri devrede olduğundan çocuklar güvendedir. Gerek kameralar gerek koruyucu elbiseler gerekse oyun ablaları bu hizmetlerden birkaçıdır. Oyun konusunda tam donanımlıdır diyebiliriz Kavaklıdere oyun cafe.

Kavaklıdere Oyun Cafe Eğlendirirken Öğretmeyi Amaçlıyor

Hayal dünyaları ve yaratıcılığın ön planda tutulduğu oyunlar tercih edilerek çocuklarda hem eğlenme hem de öğrenme sağlanmaktadır. Aynı zamanda kendi yaş grubundaki diğer çocuklar ile iletişim kurma, oyuncak paylaşımı öğrenir sosyalleşmesi sağlanır.

Oyunlar uzman gözetiminde olduğundan bütün bu saydıklarımız gerçekleşmektedir Kavaklıdere oyun cafe mekânında. Aynı zamanda boyama, oyun hamurları gibi el becerisi isteyen aktivitelerde vardır. Çocuklar ve anneler birlikte yapabileceği gibi oyun ablaları da çocuğunuza eşlik etmektedir. Çocukların yaş sınırına göre oyun ve farklı aktiviteler düzenlenmektedir. Böylece yaş grubuna yönelik oyunlara yönlendirilmektedir çocuklarınız.

Oyun Cafe Mekanlarına Her Yerde Rastlayabilir Miyiz?

Oyun cafe sunduğu hizmetlerden farklı olduğunda diğer cafeler ile karıştırılmamalıdır. Aynı zamanda Kavaklıdere semti oyun cafe faaliyetinin öncüsü olmaktadır. Kavaklıdere semtinin oyun cafe mekânında değilseniz bulunduğunuz mekân oyun cafe değildir. Yani hizmetin başlangıcı olarak Kavaklıdere semtini adres gösterebiliriz.