İNCEK OYUN CAFE

blog yazısı ekle !

İNCEK OYUN CAFE

Oyun cafe; cafe anlayışına yeni bir konsept geliştiren farklı tarz cafe deneyimini müşterilerine sunan cafelerdir. Yani bir yandan cafe hizmetleri size sunulurken diğer yandan da çocuklarınız oyun parkurlarında gönüllerince eğlenebilmektedirler. Bu durum en çok çocuklarıyla birlikte ailece cafede eğlenmek isteyen herkes için bulunmaz bir fırsat sunmaktadır. Çocuklarınız top havuzunda ya da tramplenlerde gönüllerince eğlenirken sizde eşinizle ya da misafirlerinizle güzel bir kahvaltı yapabilir veya sohbet ederek keyifli vakit geçirebilirsiniz.




Ankara son zamanlarda bir hayli büyümüş ve oldukça kalabalık bir hale gelmiştir. Bu da çocuklar için oyun oynatacak ve zaman geçirebilecek yerlerin azalması anlamına gelmektedir. Hele birde çocuklarınız daha küçük yaşlarda ise durum daha sıkıntılı hale gelmekte ve neredeys e evinizden dışarı çıkmak bile sizin için zor bir hale gelebilmektedir. İşte İncek oyun cafe bu sorunun ortadan kalkması için müşterilerine hizmet vermektedir.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Oyun Cafe Hizmetleri Nelerdir?

Oyun cafe hizmetleri denildiği zaman akıllara ilk olarak oyun parkurları bulunan cafeler gelmektedir. Nitekim bu tespit son derece doğrudur. Yani siz sevdiklerinize veya ailenizle cafede bir şeyler içip, keyifli bir sohbet ederken çocuklarınız da son derece güvenli oyun parkurlarında dilediklerince eğlenebilecekler.

Oyun parkuru demişken güvenlik önlemlerinden bahsetmeden olmaz. Nitekim her ebeveyn çocuklarının güven içerisinde oynamasını ister. Bu sebeple de İncek oyun cafe içerisinde bulunan oyuncaklar en ileri şartlarda güvenlik önlemlerine sahip yapıda tasarlanmıştır. Yani sivri ve sert köşelerden arındırılmış, mümkün olduğunca sert malzemeler kullanılmamış ya da üzerleri yumuşak malzemelerle kaplanmış oyuncaklar ve zemin tercih edilmektedir.

Oyun Cafelerde Ne Tür Oyunlar Bulunur?

Oyun cafeler hem ailelerin hem de çocukların bir an bile olsa rahat bir nefes almasını sağlayacak mekanlardır. Çocuklarınızın keyifli bir vakit geçirebilmesi için tüm detaylar düşünülmüş olup hemen hemen yaşına ve kapasitesine uygun tüm oyunları bulmak mümkündür. Hem kişisel hem de bedensel gelişimini destekleyecek yapıdaki oyunlar bulunmaktadır. Top oyunları, tramplen, top havuzu ve daha nice oyun bulmak mümkündür.

Ayrıca anne ve çocuk gelişimini sağlayacak etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Anne ve çocuk birlikte resimler ve boyamalar yapabildiği gibi birçok doğum günü organizasyonuna da ev sahipliği yapmaktadır. Yani çocuklar aileleriyle birlikte rahat bir şekilde eğlenebildiği gibi aileler de çocuklarının bu mutlu anlarına tanıklık edebilmektedir.

İncek Oyun Cafe Nerede?

Her cafe oyun cafe olamadığı gibi daha önceden de bahsettiğimiz gibi her şeyden önce güvenlik tedbirleri gelmektedir. Bu sebeple tercih ettiğiniz oyun cafenin azami derecede güvenlik önlemlerine uymuş olmasına dikkat edilmelidir. Bu iş hiç şüphesiz ebeveynlerin yapması gereken bir denetimdir. Bu sebeple iyi bir İncek oyun cafe önerisi arıyorsanız internet sitemizden size en uygun İncek oyun cafeyi tercih edebilirsiniz.