EĞLENMEK EN ÇOK ÇOCUKLARIN HAKKI

blog yazısı ekle !

EĞLENMEK EN ÇOK ÇOCUKLARIN HAKKI

Anne ve babalar bütün bir hafta çalışıp yoruluyorlar. Tabii ki dinlenmeyi de eğlenmeyi de hak ediyorlar. Ancak eğlenmeyi en çok çocuklar hak ediyor. Çünkü gülmek eğlenmek en çok çocuklara yakışıyor. Bu yüzden çocukların eğlenebileceği rahatça vakit geçirebileceği mekânlar mutlaka üretilmeli.

Özellikle Ankara'da yaşıyorsanız kalabalık ve betonarme şehrin arasında çocukların kaybolmasına fırsat verilmemeli. Yeşile hasret hatta arkadaşa hasret olan birçok çocuk büyük kentlerde bulunuyor. Bundan dolayı Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler oldukça önemli hizmet veriyor. Çünkü bu mekânlara gittiğinizde çocuklarınız doyasıya eğlenebiliyor.

Tabii ki çocuklarınız eğlenirken siz de rahatça vakit geçiriyor birazcık olsun dinlenebiliyorsunuz. Özellikle küçük çocuğu olan aileler için en büyük sorunlardan birisi baş başa kalamamaktır. Çocuklar sürekli olarak ilgi ister fakat Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler tercih edildiğinde çocuklarınız sizi unutuveriyor. Oyun alanında doyasıya vakit geçirip eğleniyorlar size aradığınız huzuru bulur kafanızı dinleyebiliyorsunuz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Kış Ayları İçin Kapalı Oyun Alanı


Bahar ve yaz mevsiminde çocuk büyütmek çok daha kolaydır. Hele de bahçeli olan bir evde yaşıyorsanız çocuklar bahçede istedikleri kadar vakit geçirebilirler veya sahile inersiniz çocuklar kumsalda eğlenirler. Ancak kış ayları çocukların en çok sıkıldığı ve anne ve babaların en çok zorlandığı dönemlerdir.

Özellikle Ankara gibi kışı son derece sert geçen bir kentte yaşıyorsanız çocuklarınızın eğlenebileceği ortamları bulmak son derece önemli oluyor. Ankara'nın ayazında hizmet veren Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler adeta can simidi gibi oluyor. Soğuk kış gününde bu mekânlara girdiğinizde sıcacık bir atmosferle karşılaşıyorsunuz.

Son derece nezih ve kaliteli olan bu restoran ve kafelerde çocuklarınız için de geniş alternatifler bulunuyor. Özellikle hafta sonları veya mesai çıkışı akşam vakitlerinde gidilen bu mekânlarda anne ve babalar baş başa vakit geçirme fırsatını oyun alanları sayesinde buluyorlar.

Kapalı oyun alanı bulunan bu restoran ve kafeler çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Çocuklar adeta ezberlediği oyun alanına siz daha kafeye girer girmez koşturmaya başlıyorlar. Özellikle aile dostlarıyla beraber gidildiğinde çocuklar bir arada güzelce eğleniyorlar.

Oyun alanında küçük çocuklar için oyun havuzları tahterevalli salıncak gibi klasik oyuncaklar bulunuyor. Hiçbir şekilde birbirlerine zarar vermeden oynayabilecekleri nitelikli olan oyuncaklar da oldukça önemli. Bu konuda restoran işletmeleri de hassas davranıp anti bakteriyel özellikli olan oyuncaklara mekânlarında yer veriyor.

Diğer taraftan yaşı biraz daha büyük olan çocuklar için teknolojinin de yer aldığı oyuncaklar bulunuyor. Oyun konsolları atariler hala bu gibi mekânlarda çocukların en çok rağbet ettiği oyuncaklardır. Böylece hangi yaşta olursa olsun çocuklarınızın eğlenebileceği güzel mekânlar oluşturuluyor.

Gözünüz Arkada Kalmasın


Özellikle küçük yaştaki çocuklar hem çok hareketli hem de çok dikkat edilmesi gereken yaş grubunda bulunuyorlar. Hareketli oldukları için bir anda gözden kaçabilen çocuklar kalabalık olan mekânlarda anne ve babayı da oldukça yoruyor. Bu bakımdan Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler tercih edilmeli. Çünkü bu gibi yerlere gittiniz de çocuğunuzun zaten gideceği mekânı bellidir, oyun alanı.

Hal böyle olunca da anne ve baba rahatça yemeğini yiyebiliyor. Bu sırada çocuk oyun alanında doyasıya eğleniyor. Bu şekilde bütün bir ailenin stresini attığı keyifli dakikalar geçirdiği hoşça zaman dilimleri yaşanabiliyor. Aksi takdirde gidilen mekânlarda oyun alanı bulunmadığında çocuklar kısa sürede sıkılıyor. Ya sebepsizce ortalıklarda koşturup insanları rahatsız ediyor ya da bir süre sonra sizin oradan ayrılmanıza sebep oluyorlar.

Bahçe Varsa Gerisini Düşünmeyin


Bahar ve yaz aylarında çocuklarınızla beraber restoran ve Cafeye gitmeyi düşünüyorsanız bahçeli olanları tavsiye ediyoruz. Ankara'nın elit semtleri de yer alan Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler güzel bahçeleri ile de hizmet veriyor.

Kışın kapalı mekânı ile hizmet vermekte olan bu restoranlar ve kafelerde bahar ve yaz aylarında bahçede yemek yemek doyulmaz bir keyif oluyor. Son derece güzel şekilde dizayn edilmiş olan bahçelerde de her türlü alternatife yer veriliyor. Yeşilin her tonunun bulunduğu bu bahçelerde ağaç gölgesinde oturup yemek yemek ve o sırada etrafta koşuşturan çocukları izlemek doyumsuz bir keyif.

Zaten Ankara'da yeşile hasret olan çocuklar için bahçeli restoranlar adeta cennet gibi oluyor. Çocuklar bu restoranların bahçelerinde koşuştururken akıllarına anne ve babaları bile gelmiyor. Böylece en azından bir saat bir buçuk saat rahatça anne ve babalar dostlarıyla kendileri ile sohbet edip vakit geçirirken çocukların da canı hiçbir şekilde sıkılmıyor.

Özellikle zeminin doğal çimden oluştuğu restoranlarda ve kafelerde çocuklarınızı rahatça çimin üstüne bırakın, doyasıya oynasınlar. Böylece hem enerjilerini atıp hem de temiz havanın ve yeşilin tadına varsınlar. Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler güzel bahçe tasarımlarıyla da beğeninizi kazanacak.

Restoran ve Kafelerin Çocuklara Özel Menüleri


Anne ve babanın rahat bir şekilde yemeğini yiyebilmesi sohbet edebilmesi ya da dostlarla gidilmişse kalabalık ortamda huzurlu bir atmosferin sağlanabilmesi için çocukların mutlaka eğlenmesi gerekmektedir. Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler bu bakımdan gereken hizmeti zaten sunuyor. Kapalı veya açık olan oyun alanları ile birlikte çocuklar eğleniyor.

Fakat çocukların sadece eğlenmesi yeterli değil. Aynı zamanda çocukların güzel bir şekilde karnını doyurabilmesi de son derece dikkat edilmesi gereken bir husus. Bu noktada kaliteli hizmet veren işletmeler çocuklar için özel menüler çıkartıyor. Anne ve babaların damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli yiyeceklerin bulunduğu menülerin yanı sıra çocuklara özel olarak üretilen ve sunumuyla da dikkat çeken menüler hazırlanıyor.

Oldukça sağlıklı olan bu menülerde sunum başköşede yer alıyor. Çocukların beğeneceği mizahın katıldığı tabakların renklendirildiği servis dikkat çekiyor. Özellikle çizgi film karakterleri çocukların hoşuna giden ikonlar ve rengârenk bir sunum menülere eşlik edince çocukların da iştahı açılıyor. Böylece anneler çocuklarına yemek yedirmek zorunda kalmıyor.

İçecekler bakımından da bu restoranlarda taze sıkılmış portakal suyu süt ürünleri meyvelerden elde edilen doğal içecekler sofrada bulunuyor. Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler doğal içeceklerle de çocuklarınızın sağlıklı bir şekilde beslenmesine katkı sunuyor.

Sevimli ve Rengârenk Dekorasyonlar


Çocukların gidilen mekânda sıkılmaması için kesinlikle dekorasyonun da onlara uyumlu olması gerekiyor. Özellikle çizgi film karakterlerinden oluşan duvar kâğıtları, raf sistemlerindeki rengârenk doku, masa sandalye seçiminde özen gösterilmesi gerekiyor. Ankara'da çocuk oyun alanı bulunan restoranlar cafeler dekorasyonuyla da çocuğunuzu kendisine bağlamayı başarıyor.

Görsel açıdan rengârenk bir dünyanın olduğu bu restoran ve kafelerde aynı zamanda güvenlik tedbirleri de başköşede bulunuyor. Çünkü çocuklar oldukça hareketli. Bir anlık dikkatsizlik olmayacak sorunlar ortaya çıkartabilir. Bu bakımdan hassas olan restoran ve kafe işletmecileri güvenlik bakımından mobilya tercihinde de hassas davranıyorlar. Metal aksam yerine daha çok plastik veya ahşap gibi yumuşak olan unsurlar tercih ediliyor.

Balkon pencere gibi çeşitli alanları bulunan restoran ve kafelerde de çocuk ağları bariyerler kilit sistemleri ile onların güvenliğine dikkat ediliyor. Bu şekilde anne ve babalar gönül rahatlığıyla oturup yemeklerini yerken çocuklar da canları nasıl istiyorsa o şekilde koşturabiliyorlar.