ÜMİTKÖY- KONUTKENT-ÇAYYOLU SERPME KAHVALTI MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY- KONUTKENT-ÇAYYOLU SERPME KAHVALTI MEKÂNLARI

ÜMİTKÖY- KONUTKENT-ÇAYYOLU SERPME KAHVALTI MEKÂNLARI

Hafta sonunu sevdiklerinizle dışarıda geçirenin en güze yollarından biri de kahvaltıya gitmektir. Yaşadığınız şehrin değişik bölgelerinde birbirinden farklı konseptli kahvaltı mekânlarına rastlamanız mümkündür. Bu yazıda Ankara'da oturanlar için Ümitköy- Konutkent-Çayyolu Serpme Kahvaltı Mekânları ile ilgili çeşitli bilgiler olacaktır. Eğer sizde bir hafta sonunuzu ailenizle veya sevdiklerinizle Ankara'nın bu temiz havası ve şık mekânlarıyla yeni gözdesi haline gelen batı tarafında yani Ümitköy veya Çayyolu'nda geçirecekseniz bu detaylar çok işinize yarayacaktır.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Öncelikle Ankara doğusundan batısına çok çeşitli insanların olduğu bir büyük şehirdir. Çayyolu ve Ümitköy tarafları ise daha çok maddi durumu iyi olan insanların oturduğu bir bölgedir. Bu sebeple var olan restoran çeşitleri son derece lüks, müşterilerin her zevkini ve isteğini karşılayabilecek donanıma sahip; cafe türleri ise yine insanların kısa vakitlerinde oturmayı tercih ettiği birbirinden değişik tatlı ve içecekleri bünyesinde bulunduran mekânlardır.



Yine gece hayatını sevenler için Bar Pub tarzında mekânlar olduğu gibi yine gece hayatını seven ama aynı zamanda Türk gelenekselliğini de isteyenler için Meyhane gibi eğlence ve fasıl yerleri de mevcuttur. Hafta sonunu değerlendirmek isteyenler için ise birbirinden çeşitli kafeler serpme kahvaltılarıyla sizleri beklemektedirler. En az 30 çeşitli olarak hazırlanan serpme kahvaltı menülerini sunan mekân türleri ise daha çok Çayyolu taraflarında bulunmaktadır.

Park Caddesi olarak adlandırılan cadde ve çevresinde zevkinize ve isteğinize göre seçebileceğiniz bol alternatifli kafeler bulunmaktadır. Buralara ulaşımı kişisel arabanızla yapabileceğiniz gibi metro, metro otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle de yapabilirsiniz. Hafta sonu kahvaltınızı en güzel şekilde geçirmeniz için ayarlanan bu kafelerde çoğunlukla canlı müzikte bulunmaktadır ve keyifli müzikler eşliğinde sevdiklerinizle yemeğinizi yemeniz mümkündür.

Planlarınız arasına Ümitköy- Konutkent-Çayyolu Serpme Kahvaltı Mekânları seçeneklerini de dâhil edin. Hem güzel havası, hem sessiz ve huzurlu yapısıyla Ankara'nın bu bölgesinde birkaç saat geçirmek size çok iyi gelecektir. Siz de keyifli bir hafta sonu geçirmek için ne yapsam diye düşünüyorsanız bu fikre de bir şans verin, pişman olmayacağınız gibi kesinlikle tekrar gelmek isteyeceğiniz de garantidir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları