TUNALI HİLMİ AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

TUNALI HİLMİ AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

Sabahları manzara karşısında açık alanda kahvaltı yapmak isteyenler Tunalı Hilmi açık büfe kahvaltı ve brunch mekanları arasından seçim yaparak istediklerinde keyifli kahvaltı yapabilirler. Ankara da her semtte açık büfe kahvaltı imkânı sunan mekânlar bulunuyor. Geç kahvaltı yapmayı tercih edenler için de onlarca farklı mekân hizmet sağlıyor. Açık büfeden istediğiniz kahvaltılardan istediğiniz kadar alarak keyifle aileniz ile birlikte yiyebilirsiniz. Sınırsız kahvaltı sayesinde de hoş ve güzel mekânlarda sizlerde istediğiniz saatte kahvaltı yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Hafta içi ya da hafta sonu brunch mekânlarından seçimler yaparak geç saatlerde kalkarak kahvaltı yapabilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Kahvaltı yapmak için mekân arayanlar bu semtte farklı alanlarda bulunan açık büfe kahvaltı hizmeti sağlayan mekan seçimleri ile gönüllerince kahvaltı yapmanın keyfini çıkartabilirler. Herkes zevkine göre ya da damak tadına uygun seçenekler sunan restoran seçimi yaparak brunch yapabilir. Özellikle hafta sonları iş olmadığından geç saatlerde kalkarak geç saatte kahvaltı yapmak isteyenler için açık bir kahvaltı seçeneği oldukça iyi olacaktır.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Cafe de kahvaltı seçimlerinizde istediğiniz kahvaltılıklardan açık büfe sayesinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Açık büfe de pek çok kahvaltılığın farklı tatlarını bulabilirsiniz. Aklınıza gelecek her türlü kahvaltılık ürünleri açık büfeden seçme imkânınız bulunur. Aynı şekilde sınırsız içecek ile de kahvaltı sonrasında sohbetlerinize devam edebilirsiniz.

Tunalı Hilmi açık büfe kahvaltı ve brunch mekanları pek çok farklı seçenek imkanını Müşterilerine sunuyor. Herkes kendisi ve sevdikleri için mekânlar arasından uygun bulduklarını seçerek burada uzun ve keyifli sohbetler eşliğinde kahvaltı yapmanın keyfini çıkartabilir. Meyhane de bir şeyler içmek isteyenler için bu semtte farklı seçenek imkânları bulunduğundan istenilen mekân rahatlıkla seçilebilir. Keyifle zaman geçirmek isteyenler istedikleri an mekân seçimi yaparak kahvaltı yapmak için sevdikleri ile birlikte gidebilirler. Gece eğlence hayatını sevenler bar pub seçimleri ile arkadaşları ile eğlenebilecekleri ve keyifli zaman geçirebilecekleri mekânlara gidebilirler. Bir yerde bir şeyler içerken arkadaşlarınız ile hoş sohbetler eşliğinde zaman geçirebileceğiniz pek çok farklı mekân seçeneğiniz bu semtte sizleri bekliyor.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları