ANKARA'DA BEBEKLE GİDİLECEK YERLER

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA BEBEKLE GİDİLECEK YERLER

Bebekli olan anne ve babalar her zaman istedikleri yere gidemezler. Bebekler oldukça küçük ve savunmasızdırlar. Özellikle kış günlerinde dışarı çıkartıldıklarında hemen hastalanırlar. Bundan dolayı bebekli olan aileler bir yerlere gidecekleri zaman kılı kırk yarmak zorundadırlar.

Ancak Ankara'da yaşayan bebekli aileler bu konuda gerçekten şanslı çünkü Ankara'da bebekle gidilecek yerler oldukça fazla çok geniş. Farklı alternatif ile beraber bebekli ailelerin ağırlanabileceği çok güzel mekânlar bulunuyor. Peki, Ankara'da bebekli olan aileler nerelere gitmeli ve neler yapmalı gelin birlikte göz atalım.

Bebekli Ailelere Uygun Restoranlar


Bebeği olan aileler pek çok şeye dikkat etmek zorundadırlar. Eğer bir hafta sonu yemeği için restorana gitmeyi düşünüyorlarsa bebek odası olan restoranlar tercih edilmeli. Ankara'da hizmet veren çok kaliteli restoranlar bulunuyor ve bu restoranlardaki bebek odaları da gerçekten görülmeye değer. Ankara'da bebekle gidilecek yerler içerisinde bu restoranlar ilk sırada yer almalı.

Özellikle rezervasyonla gidildiğinde sizinle sonuna kadar ilgileniliyor. Bebek odası bebeğin bütün ihtiyaçlarını gidermek için dekore edilmiş. Oldukça modern bir bebek odası bulunuyor bu restoranlarda. Annenin bebeğini rahatça emzirebilmesi için anne koltuğu yerleştirilmiş. Ayrıca bebeğin altının değiştirilebilmesi içinde çok güzel alt değiştirme odaları da bulunuyor.

Ayrıca bebek odalarının içerisinde çeşitli eşyalar ve bebeğin ihtiyaç duyabileceği pek çok unsura da yer veriliyor. Bebek bezleri çeşitli temizleme bezleri ve başka alternatifler bulunuyor. Eğer anne gelirken bunları unutmuşsa restoran İşletmesi bu konuda hassas davranıyor ve bebeklerle ilgili bütün unsurlara bebek odasında yer veriyor.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Bebeğiniz İçin Hijyenik Ortamları Tercih Edin


Bebekler oldukça narin. Kolayca hastalanabiliyorlar. Özellikle kış günlerinde soğuk havadan yaz günlerinde sıcak havadan hemen etkilenebiliyorlar. Bundan dolayı bebeğinizi götürdüğümüzde hijyen şartlarına da çok dikkat etmeniz gerekiyor. Ankara'da bebekle gidilecek yerler anti bakteriyel özellikle dizayn edilmiş olan bebek odalarına da ev sahipliği yapıyor.

Ayrıca bebeğinizi götürdünüz restoranın kalitesi ve genel sağlık standartları da çok önemli. Titiz işletme sahipleri bulunuyor. Oldukça temiz ve sağlıklı bir ortamda bebeğiniz ile beraber vakit geçirmeniz için size fırsat sunuluyor. Böyle bir restorana gittiğinizde aklınız kalmıyor. Siz rahatça yemeğinizi yerken bebeğiniz uyuyabiliyor.

Bebek Koltuğu Şart


Bebekle beraber bir yerlere gidip yemek yenilecek ise bebeğin rahat edebilmesi için bebek koltuğu istemelisiniz. Kaliteli olan restoranların birçoğunda bebek koltuğu bulunuyor. Standart olarak üretilen bebek koltukları olduğu gibi bazı restoranlarda bebekler için oldukça kaliteli bebek koltukları yer alıyor. Ankara'da bebekle gidilecek yerler arasında bu gibi restoranlar ilk sıraya yazılmalı.

Bebek koltuğu deyip geçmeyin. Çünkü sizin rahat yemek yiyebilmeniz sohbet edebilmeniz güzel vakit geçirebilmeniz bebek koltuğunun konforuna da bağlı. Bebeğiniz bütün vaktini bu bebek koltuğunda geçireceğinden dolayı oldukça rahat olması önemli. Bebek koltuklarının kullanılan minderleri de son derece önemli oluyor. Eğer vücut ısısını stabil tutan malzemelerden üretilmişse bebek terlemeden rahatça uyuyabiliyor. Aksi takdirde kalitesiz olan bebek koltuklarında çocuk rahat edemeyeceği için bir süre sonra siz de rahat edemiyorsunuz.

Ayrıca bazı bebek koltuklarında rahatça mamasını yiyebilmesi veya yaşına göre çeşitli yiyecekleri tüketilmesi için güzel stantlar hazırlanıyor. Bu tip bir bebek koltuğu tercih edildiğinde etrafa döküp saçmadan bebeğiniz de karnını doyurabiliyor. Bununla beraber bebek koltuğunun yanına çevresine hatta bazen üstüne askılı bir şekilde konuşlandırılan oyuncaklar da bebeğin oyalanması için oldukça önemli oluyor.

Oyun Alanı Bebeğinize Hitap Etmeli


Çocuklu ailelerin restoranlarda kahvaltı salonlarında çeşitli kafeteryalarda rahat edebilmesi için genellikle artık oyun alanları oluşturuluyor. Kaliteli hizmet vermeyi düşünen işletme sahibi bu konuda masraftan çekinmiyor. Ancak oluşturulan oyun alanlarının çoğu genellikle 3 yaş ve üzeri çocuklara hitap ediyor. Bebeklerin de oynayabileceği oyun alanları son derece önemli. Ankara'da bebekle gidilecek yerler arasında bu gibi mekânlar aranmalı.

Bazı işletmelerde yer alan oyun alanlarında bebeklerinde oynayabilmesi için özel bebek oyun alanları tasarlanıyor. Bebeklerin oynayabileceği alanların en önemli özelliği zemin kaplamalarıdır. zemin kaplamalarında hijyenik ve yumuşak çözümlere yer veriliyor. Çünkü çocuk sürekli olarak emekleyeceği ve yerde duracağı için bu kaplamalar onun sağlığı açısından önemli oluyor.

Ayrıca bebeklerin oynayacağı oyuncakların seçimine de çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü bebekler genellikle her şeyi ağzına götürdüğünden dolayı anti bakteriyel ve cilde zarar vermeyen oyuncaklar tercih edilmeli. Bu konuda aslında oldukça büyük sorunlar da yaşanmıyor değil. Oyuncaklar konusunda hassas olan anne ve babalar hakikati zaten biliyor. Zararlı olan oyuncakların sağlığını tehdit ettiğini gayet iyi biliyor. Bundan dolayı bebeklerin oyun alanında yerleştirilen oyuncaklar onun sağlığını tehdit etmemeli boğazına kaçacak küçüklükte olmamalı ve ısırdığında çeşitli etken maddeleri salmamalı.

Bahçeli Olan Yerlerde Bebekler Daha Mutlu


Bahar ve yaz günlerinde bebekli aileler plan yapacaksa bahçeli olan restoranlar kafeteryalara öncelik vermeliler. Özellikle hafta sonu uzun kahvaltılar düşünülüyor ve kahvaltı salonu tercih edilecekse bahçeli olanlara öncelik verilmeli. Çünkü bahçeli olan yerlerde bebekler çok daha rahat ediyor. Ankara'da bebekle gidilecek yerler içerisinde açık hava restoranları bahçeli olan mekânlar ön sıraya konulabilir.

Bahçeli olan mekânları da tercih edebilirsiniz. Ayrıca bahçeli restoranlar evcil hayvanlara değer veriyor. Tavşanlar kediler güvercinler kuşlar kaplumbağalar çimlerin üstünde dolaşıyor. Böyle bir ortamda bebeğinizin nasıl eğleneceğini ve sevineceğini tahmin edebilirsiniz. Ayrıca sürekli olarak beton binaların arasında büyümekte olan bebeklerin yeşili bitki ve hayvanları görmesi de son derece önemli.

İşte bu gibi kaliteli mekânlar bebeklerinize de size de bu fırsatı sunuyor. Ankara'da bebekle gidilecek yerler içerisinde bulunan bahçeli ve açık hava restoranlarında güzel bir hizmet sunuluyor. Özellikle sıcak olan mevsimlerde serin bir atmosferi bünyesinde barındıran bu restoranlar takdiri hak ediyor.

Bebeğiniz İçin Diş Partisi


Bebekler altıncı aydan sonra dişleri çıkmaya başlayınca oldukça sevimli oluyorlar. ilk başta tek tük çıkmaya başlayan bu dişler bebeğin hem beslenme tarzını değiştiriyor hem de görünümünü daha sevimli hale getiriyor. Anneleri için de bebeğin dişinin çıkması artık özel bir zaman dilimi olarak kabul ediliyor ve kutlanıyor. Diş partisi dediğimiz veya diş buğdayı diye nitelendirilmekte olan etkinlikler de her geçen gün artıyor.

Eğer diş buğdayı partisi yapmayı düşünüyorsanız Ankara'da bebekle gidilecek yerler tercih edilmeli. Zaten bu gibi yerlerde artık diş partisi doğum günü gibi etkinlikler sıradanlaşmaya başladı. Bu yüzden işletme sahipleri de ne yapacaklarını sizi nasıl arayacaklarını organizasyonun ne şekilde olacağını gayet iyi biliyorlar.

Bebek bekleyen anne adayları için baby shower dediğimiz etkinlikler de atmaya başladı. Amerika menşeli olarak yapılan baby shower annenin bebek beklerken dostları ile beraber güzel bir mekânda yemesi içmesi eğlenmesinden ibaret değil. Aslında daha çok annenin dostları tarafından organize edilen baby shower etkinliklerinde bebekle ilgili olan bütün ihtiyaçlar anneye hediye ediliyor.

Böylece anne için stresli ve zor olan hamilelik döneminde arkadaşları yanında bulunuyor. Aynı zamanda oldukça şirin ve sevimli eşyalarla beraber bebeğin ilk giysileri ilk oyuncakları kullanacağı ilk eşyalar alınmış oluyor. İşte Ankara'da bebekle gidilecek yerler aynı zamanda daha dünyaya gelmemiş olan bebekler için bile güzel hizmet vermeye başlamış oluyor.