ANKARA ÇOCUKLAR İÇİN DOĞUM GÜNÜ MEKANLARI, FİYATLAR, ORGANİZASYON, SÜSLEME VE PARTİ EVLERİ

blog yazısı ekle !

ANKARA ÇOCUKLAR İÇİN DOĞUM GÜNÜ MEKANLARI, FİYATLAR, ORGANİZASYON, SÜSLEME VE PARTİ EVLERİ

Ankara Çocuklar için Doğum Günü Mekanları, Fiyatlar, Organizasyon, Süsleme ve Parti Evleri


Çocuklarımız bizi hayata bağlayan, yaşam enerjimizi yükselten varlıklarımız. O yüzden hayatlarının her döneminde onları çok seven anne babalar olarak en iyisini istiyoruz. Doğum günleri ise başlı başına özel bir durum. Biz bu dönemlerde çocuklarımızın bu özel günlerinin en kusursuz, en görkemli biçimde geçmesi için çok çaba harcıyoruz çünkü onlar bizim her şeyimiz.

Biz de bu yazıda hem onlar, hem de genel anlamda Ankara'da bu alandaki mekanlara, organizasyonlara, konseptlere, elbette fiyatlara, doğum günlerinin olmazsa olmazı pastalara ve süslemelere ayrıntılı olarak bakmaya ve sizleri bilgilendirme çalıştık.

YAZIMIZDAKİ KONU BAŞLIKLARI;

  • Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Mekânları
  • Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Fiyatları
  • Ankara Doğum Günü Organizasyonu Fiyatları
  • Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Mekân Önerileri
  • Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Süsleme Malzemeleri
  • Ankara Doğum Günü Parti Evleri
  • Ankara Parti Evi Kiralama
  • Ankara Çocuk Doğum Günü Organizasyon Firmaları
  • Ankara'da Doğum Günü Kutlanacak Cafe
  • Ankara'da Çocuk Doğum Günü Kutlama Yerleri
  • Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Pastası
  • Ankara Çocuk Doğum Günü Palyaço ve Fiyatları
  • Ankara Erkek Çocuk Doğum Günü Partileri
  • Ankara Kız Çocuk Doğum Günü Partileri
  • Erkek Çocuk Doğum Günü Konseptleri
  • Kız Çocuk Doğum Günü Konseptleri
  • 1, 2, 3, 4 ve 5 Yaş Doğum Günü Konseptleri
Umarız rehberimiz size faydalı olur.

Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Mekânları


Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Mekânları



Doğum günleri üstte de ifade edildiği gibi her insanın hayatında her yaşta çok özel. Büyüdükten sonra sürpriz partiler ya da kişi kendi istediği gibi etkinlik yapabiliyor ama çocukken bu iş anne babalara düşüyor ve anne babalarda keyif ile büyük bir zevk ile çocuklarına doğum günü partileri düzenliyor.

Çocuklar için doğum günleri günümüzde artık evlerde değil çocuklar için doğum günü mekânlarında kutlanıyor ve Ankara'da çocuklar için doğum günü yapılacak birbirinden farklı, son derece özel mekanlar bulunuyor. Bu mekanlara baktığımızda karşımıza çıkan ayrıntılar şunlar.

Çocuklar için doğum günü mekanlarına gittiğinizde size sorulan ilk şey çocuğunuzun yaşı zira çocuğun yaşına göre farklı bir konsept belirleniyor. Bu tür yerler, genelde 12 yaşına kadar olan çocuklar için doğum günü etkinliklerinin düzenlendiği yerler olup yaş grubuna göre aktivite ya da karakter temalı kostüm temaları olabiliyor.

Seçilen konsept ne olursa olsun buna uygun olarak süslemeler, temaya uygun yaş grubuna uygun oyunlar ve istenirse kostümler mekanlar tarafından özel olarak hazırlanıyor. Son yılların gözdesi olan temalı doğum günleri birçok çocuklar için doğum günü mekânında karşımıza çıkıyor ya da siz istediğinizde hazırlanabiliyor.

Bunun yanında çocuklar için doğum günleri mekânları içinde eğitici ve eğlenceli programları olan mekanlara da rastlamak mümkün. Böylesi bir mekânda çocuğunuza doğum günü partisi yaparak sıra dışı, klişelerden uzak benzersiz bir parti yapmanız da mümkün. Bu tür çocuklar için doğum günü partilerinde, farklı teknolojik etkinlikler arasında çocuklar birlikte hem öğrenerek, hem de eğlenerek bir arada doğum günlerini kutlayabiliyor ama elbette bu program 6 yaş ve üzeri çocuklar için olan bir doğum günü etkinlik programı.

Ankara'da çocuklar için doğum günü mekânları içinde bölgenin gözde semtlerinde yeşiller içinde ister iç kısmında, isterseniz dışarıda kutlanıyor ve bu tür mekânlarda çocuklar dışarıda da oynayarak özgürce vakit geçirebiliyor. Özellikle yaz aylarında bu tür yerlerde etkinliklerin yapılması çok daha eğlenceli ve keyifli hale geliyor.

Bu tür mekanlarda kostüm partileri dışında karşımıza çıkan etkinlikler arasında çocuğunuza ve diğer çocuklara istediği bir şarkı söyleme, balon patlatma, palyaço, animatör etkinlikleri, interaktif oyuncaklar ile oynama gibi programlarda yapılabiliyor ve her mekanın etkinlikleri doğal olarak birbirinden farklı. Çocuklar için doğum günü partilerinin olmazsa olmazı yüz boyama ise birçok mekânda karşımıza çıkıyor ve bu yüz boyama etkinliği ile çocuklar çok eğlenceli bir gün geçiriyor.

Çocuklar için doğum günü mekânları genelde özel mekânlar ama bunun yanında Ankara'da kimi cafe, bistro ve restoranların ayrıca böyle bir hizmeti de oluyor.

İster özel, ister diğer tarz bir mekân olsun en az bir hafta öncesinden irtibata geçilmesi gerekiyor.

Mekânlarda çocuklar için doğum günü fiyatları çocuk sayısına göre ortalama olarak 600 TL ile 4000 TL arasında değişiyor. Malzemeleri kendiniz getirme, pastayı kendin getirme, süslemeyi kendin yapma seçeneklerine göre fiyat değişiyor. Pasta fiyatları: 10 kişilik 90 TL den 30 kişilik 400-500 TL ye kadar değişiyor.

Çocuklar için doğum günü mekânlarından pastayı sizin istemeniz durumunda konsepte uygun ve kişi sayısına göre pastalar mekân tarafında yapılıyor ya da bu alanda çalışan firmalara özel olarak yaptırılıyor ve yine bu pastalarda çocukların sağlığını riske atacak hiçbir malzeme bulunmuyor. Pasta dışında bu mekanlarda özel yiyecek, içecek ikramları da bulunuyor siz hiç yorulmadan sadece misafirlerinizi çağırarak doğum günü etkinliği yapabiliyorsunuz.

Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Fiyatları



Çocuklarımızın doğum günleri hem çocuklarımızın, hem de bizim hayatımızda çok önemli bir rol teşkil ediyor ve günler öncesinden koşturmaya başlıyoruz ama elbette bu işin de bir maliyeti var. Evde yapılsa da ortaya çıkan maliyetlerin başında pasta maliyetleri ve süsleme maliyetleri geliyor. Bir de parti evi, cafe gibi yerler de böylesi bir organizasyon yapılacaksa ya da bu iş bir organizasyon firmasına verilecek ise ortaya çıkan rakamlar var ki, o zaman temel harcama giderlerini şu şekilde sıralamak mümkün:

Çocuklar için doğum günü pastası ki bu da kaç kişilik olduğuna, pastanın özelliğine, malzemesine göre değişiklikler gösteriyor

Organizasyon firmasına doğum günü organizasyonu veriliyorsa firma için ödenecek ücret

Parti evi ya da cafe kiralama ücreti

Seçilen konsepte uygun alınacak süslemeler için ödenecek olan rakam

Palyaço, animatör çağrılıyorsa onun bedeli,

Kostümlü bir etkinlik olacak ise kostüm kiralama ya da satın alma ücretleri.

Özel DJ veya sanatçı çağırılır ise ona ödenecek olan eder.

Video çekim ücretleri

Görüleceği üzere karşımıza çok farklı birimler çıkıyor ve kimi zaman kiralanan merkezler siz ne istediğinizi belirttikten sonra sizin yerinize tüm bunları gerçekleştiriyor.

Daha detaylı olarak bakmak gerekir ise Ankara ölçeğinde ele alındığında parti evlerinde karşımıza çıkan en alt birim 600 TL, üst rakam ise 4000 liraya kadar çıkabiliyor. Burada çocuklar için doğum günü organizasyonu yapan yerler size kendilerinin hazırladığı farklı paketler sunuyor ve siz bunlardan birisini seçiyorsunuz. Temelde standart, mini, maksi gibi 3 farklı grupta çocuklar için doğum günü parti rakamları veriliyor ve eğer aileler de etkinliğe aynı yerde ama farklı bir konumda katılacak ise o zaman maksi paketlerde fiyata dahil olarak aileler için brunch tarzı etkinlikler yapılıyor.

Parti süsleme hepsinde standart olarak yer alıyor. Yine belirlenen sıcak ve soğuk içecekler sınırsız olarak sunuluyor. Yiyecek ikramının çeşit sayısı ( çocuklara çocuk menü, varsa ailelerde 3, çeşit, 5 çeşit, açık büfe gibi) animasyon olup olmaması, parti davetiyesi, servis hizmetleri ( siz kendiniz servis yapmak isteseniz de tüm paketlerde standart olarak yer alıyor) doğum günü çocuğuna madalyon vb. özel hediyeler, pinyata olup olmaması, davetiye tarzı ( gelecek olan davetlilere, dijital veya baskı) şeker büfesi, baloncuk yağmurları, yüz boyama, özel tasarım ya da figürlü pastalar, video çekimleri gibi faktörler doğum günü fiyatını belirleyen unsurlar.

Siz de kendi bütçenizi yormayacak biçimde farklı mekanlar ile görüşerek size en uygun olacak doğum günü partisini çocuğunuz için düzenleyebilir ve çocuğunuzun bu özel gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Eğer bu kadar yüksek rakamlar ödemek istemez iseniz o zaman kimi pizzacı ve burger restoranlarının standart paketlerinden yararlanarak minimal organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Bu tür yerlerde 3 farklı paket var ve mekan sizin için belirlenen saatlerde kapatılıyor. Tercih tamamen size kalmış durumda.

Ödemelerde ise farklı kurumların farklı seçenekleri mevcut. Kredi kartı, taksit, nakit ödeme de belli bir yüzde indirimi, bir kısmını baştan, bir kısmını sonradan ödeme seçenekleri de alternatifler arasında.

Ankara Doğum Günü Organizasyonu Fiyatları



Doğum günü organizasyonu bir sanattır. Bir de çocuklar için doğum günü yapılacak ise maksimum özeni göstermek ve her şeyi en ince ayrıntılarına kadar planlamak gerekir. O yüzden de çocuklar için yapılan doğum günü partilerinde maksimum hassasiyeti göstermek gerekir. Çünkü sonuçta ortada bir çocuk vardır ve hem o çocuğu mutlu etmek, hem de o çocuğun en unutulmaz, en keyifli ve de elbette tüm bunlardan daha önemlisi sağlıklı bir doğum günü geçirmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekir ki, aileler de tüm bu gerçeklikten yola çıkarak, çocuklar için doğum günü organizasyonlarını organizasyon firmalarına veriyor.

Ankara'da doğum günü organizasyonu yapan çok sayıda firma mevcut ve yine bunlar farklı fiyatlar, farklı alternatifler sunuyorlar.

Temel olarak fiyatlar ortalama olarak şu şekilde gerçekleşiyor:

Mini doğum günü organizasyonu paketi: Palyaço ve pinyata 200 TL

Doğum günü organizasyonu paketi-1: Palyaço ve ya kostümlü animatör ve doğum günü süslemeleri 300 TL

Doğum günü organizasyonu paketi-2: Palyaço ve ya kostümlü animatör, doğum günü süslemeleri ve pinyata 350 TL

Doğum günü organizasyonu paketi-3: Palyaço ve ya kostümlü animatör, doğum günü süslemeleri, pinyata ve profesyonel sihirbaz gösterisi 750 TL

Palyaço ve ya kostümlü animatörler : 125 TL

İçi dolu pinyata: 75 TL

Standart doğum günü süslemeleri: Renkli doğum günü süsleri, doğum günü yazıları ve balon papatyalar 300 TL

Konsept doğum günü partisi süslemeleri: Konsepte göre materyaller, renkli doğum günü süsleri ve yazıları, balon ve uçan balonlar : 600 TL

Sihirbaz gösterisi: 400 TL

Kukla gösterisi: 500 TL

Karikatürist: 600 TL

Tahta bacak (uzun bacaklı adam): 300 TL

Pamuk şekeri arabası: 400 TL

Patlamış mısır arabası: 400 TL

Şekerleme standı: 400 TL

Yukarıda belirtilen rakamlar ortalama olan rakamlar ve firmalara göre farklılıklar arz edebiliyor ve siz size sunulan bu organizasyon seçenekleri içinden istediğinizi ya da isteklerinizi seçebiliyor ve ona göre bir çocuklar için doğum günü organizasyonu gerçekleşmesini sağlıyorsunuz.

Elbette burada tüm bunların dışında katılacak kişi sayısı, doğum günü kutlanacak mekana ödenecek para gibi kavramlar yok ama onlar da işin içine girdiğinde rakam daha yükseklere çıkıyor.

Ankara'da çocuklar için doğum günü organizasyonunu kimi zaman seçtiğiniz yerin kendisi de yapabiliyor ve onlar da size kiralama ücreti de dahil olarak bir rakam verebiliyorlar.

Çocuğunuzun yaşı göz önüne alınarak, kız ya da erkek olmasına bağlı olarak doğum günü organizasyonlarının yapılması ideal.

Ayrıca çoğunlukla organizasyon firmaları pasta olayına girmiyorlar ama girdikleri zaman ona göre de bir ücret bu rakamlara ayrı bir kalem olarak ekleniyor.

Tüm bu bilgilere istinaden son kararı vermek ise tamamen size kalıyor. Çocuğunuz için en doğrusunu bulabilecek olan elbette sizsiniz.


Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Mekân Önerileri



Bir çocuk dünyaya getirirsin ve bir yeni yaşam başlar. Bir çocuğun dünyaya gelmesi aynı zamanda ona karşı başlayan bir sorumluluklar silsilesidir aynı zamanda.

Uzmanların da belirttiği gibi çocuğun bireysel gelişiminde ve ileride birey olma kimliğini ortaya koyabilmesinde çocukluk dönemini en sağlıklı, en hasarsız biçimde geçirmesi son derece önemli. O yüzden çocuğun tüm yaşlarında kendi ayakları üzerinde tamamen bağımsız durana kadar anne babanın üzerine düşeni yapması şart. Düşünen sorgulayan, araştıran, adaletli, iyi huylu bir insan olmasının temelleri biraz da insanların çocukluk dönemin yaşadıkları ile alakalı.

İşte tüm bunlardan yola çıkarak anne babalar özellikler çocuklar için doğum günü yaparken ayrı bir özen gösteriyor. Çok değil bundan bir on yıl önce aileler evlerde çocuklar için doğum günü yapar iken bugün farklı çocuklar için doğum günü mekanlarında böylesi etkinlikleri düzenliyor. Bunun en temel nedenleri arasında ailelerin evlerinde bu iş ile uğraşmamak istememeli ve bunun yanında farklı türlerde mekanlarda çocuklar için doğum günü yapmanın getirdiği bir takım avantajlar. Ayrıca son yılların gözdesi elbette böylesi yerlerde çocuklar için doğum günü etkinlerinin olması.

Ankara'daki çocuklar için doğum günü mekanlarına baktığımızda çok farklı türlerde, çok değişik fiyatlarda ve çok farklı konseptler ile karşımıza çıkıyorlar. Bu tür mekanlara baktığımızda çocuklara hazırlanan oyunlar, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri ile güzel vakit geçirmekte ve siz çocuğunuz ile daha çok vakit geçirirken bu tür mekanlar sizin istediğiniz doğrultuda böylesi bir programlar düzenlemektedir.

Karşımıza çocuklar için çıkan doğum günü mekanları arasında doğum günü evleri son dönemlerin gözdeleri arasındadır. Bu tür evler sadece çocuklara doğum günü partisi düzenlemek için özel olarak hazırlanan evlerdir.

Yine bunun yanında çocuklar için doğum günü mekanları arasında kafeleri ve restoranları da unutmamak gerekiyor. Kimi cafeler çocuklar için doğum günü düzenlemek istediğiniz zaman mekanlarını size kiraya veriyorlar ama doğum gününü sizin hazırlayacağınız ama kendilerinin düzenleyeceği programlar düzenliyor ve belli saatler arasında mekanı size özel olarak kapatarak kiraya veriyorlar. Benzer durum elbette restoranlar için de geçerli ama restoranların çoğu daha çok yemek organizasyonu tarzında olan yerler olduğundan A'dan Z'ye kadar sizin ilgilenmeniz gerekebiliyor.

Ne tür mekan seçerseniz seçin fiyatları belirleyen değişik faktörler bulunuyor. Bunların başında organizasyonu tamamen sizin yapıp, yapmayacağınıza göre rakamlar değişiyor. Her şeyi pastasından, süslemesine, kostümlü bir çocuklar için doğum günü partisi ise kostümlerine kadar hazırlayan mekanlar da alternatifler arasında yer alıyor.

Ankara'daki çocuklar için doğum günü mekanlarına bakıldığında hemen her semtte çok sayıda seçenek var ve bu seçeneklerin sayısı gün geçtikçe de artar bir halde.

Ankara'daki çocuklar için doğum günü mekanlarında doğum günü partileri 1 yaşından başlıyor, 12 yaşına kadar devam ediyor ve kız çocuklarına göre, erkek çocuklarına göre farklı olan programlar devam ediyor, keza yaş gruplarına göre de değişik çocuklar için doğum günü partileri düzenleniyor. Konsept partiler de ise ailelerin kendi tercihi olabildiği gibi, mekanlar da konsept parti önerilerin de bulunabiliyor.

Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Süsleme Malzemeleri



Çocuklar bizim her şeyimiz. Bir çocuğu dünyaya getirmekle olay bitmiyor. Dünyaya gelmesine sebep olduğumuz her bireye karşı sorumluluğumuz var zira onlara seçim hakkı tanımıyoruz. Tıpkı bize tanınmadığı gibi. Ama ne olursa olsun çocuklar bizim hayatımıza enerji, yaşam umudu ve mutluluk getiriyor. Bunu da unutmuyoruz. Özellikle de çocuklar için doğum günü yapacağımız zaman akan sular durulmuyor ve bizler onlar için en iyisini, en güzelini istiyoruz.

Ankara'daki çocuklar için doğum günü yapılırken tıpkı diğer kentlerde olduğu gibi öncelikle eğer çocuklar için doğum günü partisini ev ortamında yapmayacak isek çocuklar için doğum günü mekanına karar veriyoruz. Fiyatları öğreniyoruz ama iş elbette bunlarla da bitmiyor. Sırada bu özel, hayatımıza anlam katan gün için yapılacak olan süslemeler var.

Doğum gününü süsleme malzemeleri ise sınırsız ama burada dikkat edilmesi gereken husus, bu süslemeleri yaparken, mutlaka konsepte ve çocuğun yaşına uygun olan süslemelerin tercih edilmesi. Kendimiz süslemeyi yapmayacak bile olsak, süsleme yapacak olan yere, temel kriterlerimizi söylemeliyiz. Çocuklar için doğum günü mekanları eğer fiyatın için de yok ise kimi zaman süslemeler için ekstra para isteyebiliyor ya da tam tersi süsleme malzemelerini siz alacak iseniz rakamlar düşebiliyor. Bunu çocuklar için doğum günü yapan mekanlarla ayrıntılı olarak görüşmekte fayda var.

Çocuğun cinsiyeti de az da olsa bu süslemelerde önemli ama çok da cinsiyetçi yaklaşıma gitmeden süsleme yapılması, çocuğun beğeneceği objelerin seçilmesi, doğum günü kutlanırken hareket kabiliyetinin etkilenmemesi dikkat edilmesi gereken hususlar arasında.

Gelelim şimdi de doğum günü süslemelerine burada da çok sayıda sınırsız alternatif karşımıza çıkıyor insan kimi zaman neyi seçeceğine karar veremiyor. Balonlar ve muhtelif özelliklerde balonlar bu işin olmazsa olmazlarında. Uçan, şeffaf, temalı baskılı, folyo ya da sadece düz. Konfetisiz de doğum günü olmayacağını unutmamalı değil mi?

Şimdi de çocuklar için doğum gününde kullanılan diğer süsleme malzemelerine bakacak olursak, değişik renklerde happy birthday ya da iyi ki doğdun yazan kapı süsleri ya da duvara asılan ibareler, kız çocuklarına ve erkek çocuklarına özel farklı kahramanların üzerinde olduğu plastik ya da diğer malzemelerden yapılan kapı bannerlerı, değişik renkte ve desende kağıt fenerler, temalı ip süsler, ponpon çiçekler, happy birthday yazan ya da başka özelliklerde masa süsleri. Ağaç tipinde olan masa süsleri, orta masası süsleri, masa konfetileri, sıralı fenerle, zincir dekorasyon süsleri, flamalar, çocuğun yaşına özel temalı süsler, fırfır süsler, bayrak süsleri ilk anda söylenebilecek olanlar.

Fiyatlara bakıldığında ise her bir ürün grubunun ayrı fiyatları ver ve hiçbirinde rakamlar astronomik değil. Web sitelerinden üzerinden çok uygun ödeme koşulları ile dilediğiniz kadar getirtebilirsiniz. Ortalama olarak 2.5 liradan başlayıp maksimum 30 liraya kadar çıkabiliyor. Hepsi adetle satılan ürünler ama kimi adetler poşet içinde olduğundan içlerinde çok sayıda balon çıkabiliyor örneğin.

Yani yukarıdaki yazılanlardan da anlaşılacağı üzere çeşit bol ve sınırsız ve siz bunları çok uygun fiyatlara dilediğiniz kadar alarak çocuklar için doğum günü etkinliğinizi unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

Ankara Doğum Günü Parti Evleri



Çocuklar bizim her şeyimiz. Hayatlarımız onlar olmadan önce ve onlar olduktan sonra diye ikiye ayrılıyor. Nefesimiz, enerjimiz kısaca hayatımız. O yüzden de her özel günleri ayrı bir önem taşıyor. Sınırsız, umarsız, beklentisiz seviyoruz çocuklarımızı, hesapsız ve kitapsız. Öyle de olmalı zaten değil mi?

Belki de çocuklarımızın hayatlarında en çok doğum günlerine özen gösteriyoruz zira doğum günleri hangi yaşa gelirsek gelelim herkes için son derece özel olan günlerin başında geliyor. Biz de bu günlerde çocuklarımızı mutlu etmek için canhıraş bir şekilde uğraşıyoruz.

Nitekim son yıllarda bu özel günlerin keyfini çıkarmak için kendi evimizde değil de özel parti evlerinde organizasyonlara gidiyoruz. Buralarda hem çocuklarımız eğleniyor, hem de biz sevdiklerimizle keyifle, unutulmaz vakitler geçiyoruz. Doğum günü parti evleri bizim yerimize bizim beklentilerimiz doğrultusunda farklı alternatifler sunuyor.

Ankara çocuklar için doğum günü parti evlerinde farklı tarzlarda hizmetler veriliyor. Bunların neler olduğu kısaca şu şekilde belirtilebilir:

1 Yaş günü partileri

Diş buğdayı

Baby shower

Temalı doğum günü

Açık ve/veya kapalı doğum günü organizasyonları

Parti malzemeleri ve helyum uçan balon malzemeleri

Çocuklar için sunulan doğum günü paketleri ve içerikleri ise temel olarak şöyle:

Full parti paketi: 30 kişilik (çocuk+ yetişkin)Çocuklar için 3 çeşit menüden biri. Sınırsız meyve suyu. Yetişkinler için 6 çeşit ikram. Sınırsız çay-kahve. 2 Saatlik animasyon temalı süsleme Pinyata şeker ve çikolata dolu. Davetiye. Temalı doğum günü pastası

Standart parti paketi: 25 kişilik(çocuk+ yetişkin)Çocuklar için 3 çeşit menüden biri. Sınırsız meyve suyu. Yetişkinler için 4 çeşit seçim. Sınırsız çay-kahve2 Saatlik Animasyon Temalı Süsleme. Davetiye. Temalı Doğum Günü Pastası

1 yaş doğum günü parti paketi: 25 kişilik7 Çeşit menü+ Sınırsız çay-kahve temalı doğum günü pastası. Özel 1 Yaş süsleme. Animasyon. Davetiye

Çocuklar için brunch parti paketi: 25 kişilik(çocuk+ yetişkin)Çocuklar için 3 çeşit menüden biri. Sınırsız meyve suyu. Yetişkinler için zengin açık büfe kahvaltı. Sınırsız çay-kahve2 Saatlik Animasyon. Temalı süsleme. Davetiye. Temalı doğum günü pastası

Kişiye özel çocuklar için doğum günü parti paketi: 30 Kişilik. 6 çeşit yetişkin menü. Zengin çocuk menüsü. T emalı Doğum günü Pastası. Şeker büfesi. Resimli afişli temalar. Kişiye özel temalı süsleme (Fotografçı dahil)

Yukarıda yapılan örneklemeye başka örnekler de sunulabilir. Rakamları belirleyen temel faktörler ise hizmeti veren kurumun fiyat politikası, alınacak olan hizmetin türü, hangi doğum günü paketinin seçildiği, doğum günü parti evinin konumu, elbette katılacak kişi sayısı ve tüm bunların dışında çocuklar için doğum günü yapacak kişilerin özel istekleri fiyatı belirleyen unsurlar. O yüzden net bir rakam için kişilerin kendi net isteklerini ilgili parti evine bildirmeleri ve ona uygun fiyat almaları gerekiyor.

Ankara'da çok sayıda parti evi var bu sayı gün geçtikçe de artıyor. Önemli olan çocuğunuzu mutlu edecek en doğru yeri seçmek. Gerisi karşılıklı iletişim ile kendiliğinden gelecektir.

Ankara Parti Evi Kiralama



Tıpkı diğer anne babalar gibi çocuğunuz sizin her şeyiniz değil mi? Gücünüz elverdiğince hatta daha fazlasıyla onun için en iyisini, en güzelini yapmak ve hiçbir şeyden mahrum kalmadan büyümesi için büyümesi için canhıraş uğraşıyorsunuz.

Mesela doğum günleri hem onun hem sizin için son derece özel ve her doğum gününü özel kılmak istiyorsunuz. O zaman Ankara parti evlerinden birini kiralayarak çocuğunuzun yaş dönümünü ölümsüz kılabilirsiniz. Ee ne de olsa son yılların gözde trendi çocuklar için doğum günü etkinliklerini parti evi kiralayarak kutlamak ve Ankara'da hemen her semtte birbiri ile yarışan çok özel çocuklar için parti evleri bulunuyor. Tercih yapmak size kalıyor, gerisi ise tamamen parti evlerinin yapacağı eylemler.

Parti evlerinin çoğunluğunda hem anneler, babalar için hem de çocukların doğum günü için ayrı alanlar bulunuyor. Dolayısıyla parti evi kiraladığınızda çocuğunuzun doğum gününe siz de dostlarınızla, sevdikleriniz ile eşlik edebilirsiniz. Hem de onların keyfini, coşkusunu kaçırmadan, engel olmadan.

Kiralanan parti evleri farklı temalar ile farklı yaş grupları için çocuklar için doğum günü partileri düzenliyor. Kız çocuğuna ayrı, erkek çocuğuna ayrı doğum günü konseptleri de mevcut.

Bu etkinliklere palyaço, animatör de isterseniz parti evleri davet ediyor ve çocuğun doğum günü farklı beklentilere yanıt verir eğlenceler ile dilerseniz tüm gün, dilerseniz günün belli saatlerinde yapılabiliyor.

Yine çocuğun yaşına ve isteğe bağlı olarak kareoke partileri de düzenleniyor. Kimi parti evlerinde mini disko, tırmanma duvarı, oyun alanı, mini survivor parkur alanı, boyama duvarı gibi özel alanlar da yer alabiliyor. Tüm bu alanların hepsinin tek bir parti evinde olacağı gibi bir durum yok. Bazıları olabiliyor, bazıları mekanın büyüklüğüne göre olamayabiliyor. Yine kimi parti evlerinin açık alanları, bahçeleri de oluyor ve bu alanlarda özellikle yaz aylarında çocuklar için doğum günü partisi düzenlemek daha bir keyifli ve eğlenceli oluyor.

Sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan seçilen temaya uygun olarak süslemeler, pasta seçimleri de parti evi tarafından daha önceden görüştüğünüz biçimde hazırlanıyor.

Ankara'da parti evi kiralanırken önce çocuklar için doğum günü partilerinde çocuğun doğum gününe, yaşına, cinsiyetine göre konsept yani tema belirleniyor ve partiyi düzenleyecek olan parti evi yetkililerine kaç kişi katılacağı, özel isteklerin olup, olmadığı belirtiliyor. Buna göre de parti evi tarafından çocuklar için doğum günü partisi yapılacak olan anne babalara bir fiyat veriliyor. Verilen rakam da anlaşıldıktan sonra, karşılıklı mutabakat ile sözleşme imzalanıyor ve ödeme yöntemleri belirleniyor.

Bazı parti evleri ücreti baştan, bazıları birazını önden, birazını iş bitiminde alabiliyor. Yine kredi kartı ile ödeme gibi farklı avantajlar müşteriye sunuluyor ve müşteri kendisi için en uygun ödeme biçimine göre ödemesini yapıyor.

Parti evi kiraladığınızda bir diğer seçenek olarak sadece mekanı kullanabilir ama onun dışındaki her şey ile birebir kendiniz ilgilenmek isteyebilirsiniz ki, bu durumda da rakam değişiyor. Bunu da mekan sahipleri ile görüşmeniz gerekiyor.

Ankara Çocuk Doğum Günü Organizasyon Firmaları



Ünlü yazar Goethe o meşhur sözünde biz dünyayı çocuklarımızdan ödünç aldık metaforunu kullanır. O yüzden bu sözden de yola çıkarak çocukların bizim yaşamımızdaki önemi bir kere daha ortaya çıkar.

Bir çocuğun sorumluluğu var olmamızın en temel nedenleri arasında ve en önemlilerindendir. Hal böyle olunca da onların kendi ayakları üzerinde durana kadar her şeyleri ile ilgilenmek bizim asgari görevimizdir.

Nitekim her doğum günü özeldir ama çocukların doğum günü ayrı bir özeldir. Kim doğum günleri anımsamaz ki? Çocuklar için doğum günleri hayatlarının en unutulmaz anlarıdır ve bu yüzden de asgari özeni göstermek asıl olandır. Günümüz ölçeğinde bakıldığında anne babalar çok farklı nedenler ile ( bazen yoğun çalıştıkları için, bazen istedikleri gibi olamaz düşüncesi ile, bazen de çocuklarına daha fazla zaman ayırmak istediklerinden) çocuklar için doğum gününü organizasyon firmalarına vererek, onların yapmasını istiyorlar.

Ankara kentinde de çocuk doğum günü organizasyon firmaları bu alanda çok özel hizmetler veriyor ve kendilerinden talep edilen işin hakkını fazlasıyla vermeye çalışıyorlar.

Ankara çocuk doğum günü organizasyon firmaları temelde şu hizmetleri veriyorlar: Çocuğa özel kız çocuk temaları, çocuğa özel erkek çocuk temaları, standart parti malzemeleri, standart çocuk doğum günü parti setleri, çocuğa özel baby shower, standart baby shower, çocuğa özel kostümler ve tütüler, çocuğa özel anı panosu, çocuğa özel pastalar ve ikramlar ilk anda söylenebilecek olanlardır.

Çocuklar için doğum günü organizasyon firmaları içinde sadece Ankara ölçeğinde çalışan firmalar olduğu gibi, ülke bazında çalışan firmalar da yer almaktadır. Kent dışından sipariş geçildiğinde bu firmalar istenen yere, istenilen siparişleri kısa bir süre içinde gönderirler.

Yine çocuklar için doğum günü organizasyon firmaları ile görüşerek isteklerinizi net bir biçimde belirttikten sonra artık onlar üzerine düşeni fazlasıyla yaparlar. Çocuklar için organizasyon firmalarına tüm doğum gününün sorumluluğunu bırakabileceğiniz gibi belli alanlarda da destek alabilirsiniz.

Çocuklar için doğum günü organizasyon firmalarının ücretleri ise istenilen organizasyon türüne, istenilen malzeme sayısına göre farklılıklar arz eder. Çocuklar için doğum günü organizasyon firmaları arasında dönem dönem sosyal medya hesapları üzerinden indirim yapan firmalar da mevcuttur. O yüzden firmaları sıkı bir biçimde takip etmekte fayda vardır.

Bu firmaların iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden telefon ve/veya mail yoluyla ulaşarak anında iletişime geçebilir, adreslerini öğrenerek direkt olarak yüz yüze görüşmeye de gidebilirsiniz.

Hepsi birbirinden iddialı olan firmalar çocuklar için doğum günü organizasyonlarını çok uygun ödeme seçenekleri ile yaparlar. Örneğin kredi kartı, taksit gibi alternatifler sunulmakta yine bu ücretlerin bir kısmı baştan bir kısmı sonradan da alınabilmekte ve kişileri asla zora sokmadan kolaylaştırıcı çözümler sunulmaktadır ki tüm bunlar da sizin çocuğunuza hayalinizdeki gibi bir doğum günü yapmanızın önünü açmaktadır. Siz hayalinizdeki çocuğunuz için doğum gününü söyleyin organizasyon firmaları halletsin.


Ankara'da Doğum Günü Kutlanacak Cafe



Çocuk hayattır. Çocuk umuttur. Kimi insanların yaşamda en büyük arzusu bir çocuğa sahip olmaktır ve çocuklarına sahip olunca da onun için doğal olarak en güzelini, en iyisini isterler. İlk anne baba dediği an, ilk dişini çıkardığı gün ve elbette doğum günleri çok özel, unutulmaz anlardır. Çocuklar ile geçirilen her an özeldir. Yaşama sevinci katar.

Geçen yıllar içinde her alanda değişimler yaşandığı gibi, çocuklar için doğum günü organizasyonlarında da değişimler yaşandı. Eskiden evde aile arasında yapılan çocuklar için doğum günleri günümüzde dış mekanlara kaydı ve pek çok aile artık parti evleri veya cafelerde çocuklar için doğum günü organizasyonu yapıyor. Özellikle cafeler pek çok farklı kesimden ailelerin tercih ettiği yerler.

Nitekim Ankara'da çocuklar için doğum günü kutlanabilecek irili ufaklı kentin birçok yerinde cafe bulunuyor. Bu cafelerde doğum günü yapmak isteyenler öncelikle mekan yetkilisi ile görüşerek ne tür bir doğum günü partisi yapacaklarının kararını veriyorlar. Ailelerin fikirlerine kimi zaman cafe yetkilileri de ilaveler yapabiliyor veya farklı düzenlemeler önerebiliyorlar.

Çocuklar için doğum günü kutlanacak cafeler Ankara'da iki tip hizmet veriyor ve hizmetin türüne göre rakam değişiyor. İlk hizmet tipi tahmin edilebileceği üzere sadece mekanın kiralanması. O da belli saatler içinde. Mekanı kiralıyor, o saatlerde sizin için kapatıyor ama başka hiçbir şeye karışmıyorlar. Pastası, süslemesi, teması her şeyi size ait oluyor.

Bir diğer hizmet biçimi ise tüm organizasyonu baştan sonra cafe işletmecilerinin yapması. Sizin ne istediğinizi, kaç kişi geleceğini söylemeniz yeterli. Yani pastası, süslemesi, teması cafe sahiplerine ait oluyor. Örneğin 30 kişilik bir parti yapmak istediğinizi söylüyorsunuz ve cafe sahipleri buna istinaden size farklı paketler sunuyor ve bu paketlerin içeriğinde de ufak tefek değişiklikler oluyor. Siz de buna istinaden doğum gününün gerçekleşmesi için ödeme yapmak dışında bir şey ile ilgilenmiyorsunuz. Palyaço, animatör gibi ekstra şeyler isterseniz bunlar doğal olarak fiyatlara yansıyor zira bunlar özel çocuklar için doğum günü parti kalemleri. Keza yine çocuğunuzun o çok sevdiği şarkıcıyı da çağırabilirsiniz ama bunun da bir ücreti var. Yine standart dışı bir pasta isterseniz o zaman da rakamlar değişiyor.

Çocuklar için doğum günü partilerine aileler katılacak ve onlar da ayrıca eğlenecek ise rakamlar farklılık arz ediyor. Ödeme konusuna gelindiğinde de cafe işletmecileri farklı ödeme biçimleri müşterilerine sunuyor. Kredi kartı, baştan bir kısmı peşin, kaparo, taksit gibi olanaklar burada karşılıklı anlaşmalara istinaden belirleniyor.

Sonuçta neye göre karar verirseniz verin çocuğunuz için en doğru mekanı seçmenizde fayda var. Her mekanda çocuklar için doğum günü kutlanamayacağını düşünerek tüm detayları düşünmeniz ve eğer çocuğunuzun herhangi bir sağlık problemi varsa tercihlerinizi ona göre yapmalı, seçtiğiniz mekanın hijyeninden ve bu iş için uygun olduğundan emin olmalısınız.


Ankara'da Çocuk Doğum Günü Kutlama Yerleri



Çocuklar insanların hayatını güzelleştiren, onların yaşamına anlam katan en önemli varlıklar. Çocuklar sebebi varlığımız. O yüzden de onların dünyaya gelmesi ile beraber hayatlarımız bambaşka bir yöne kayıyor ve biz onlarla mutlu, onlar ile hüzünlü oluyoruz. O yüzden de her anları bizim için özel.

Bu en özel anlarından birisi de hiç şüphe yok ki, doğum günleri. Her çocuk her yaşta en özel biçimde doğum günü kutlaması hak ediyor. O yüzden de çocuklar için doğum günü kutlamalarına anne babalar ayrı bir özen gösteriyor.

Eskiden anne babalar çocuk doğum gününü evlerde kutlarken bugün gerek günümüz insanının çok yoğun olması, gerek hem anne hem babanın çalışması, hem de diğer başka nedenler ile çocuklar için doğum günü özel çocuklara uygun yapılarda kutlanıyor.

Ankara'da çocuk doğum günü kutlama yerleri deyince akla ilk gelen yerlerin en başında elbette son yılların gözde kutlama yerlerinden olan parti evleri geliyor. Parti evleri anne babalar ile görüşerek onların isteği doğrultusunda A'dan Z'ye çocuklar için doğum günü organizasyonu yapan yerler. Bu mekanlar özellikle bu amaç için hazırlandığı için çocuklar için doğum günü yapmak için en ideal olan mekanlar. Çocukların yaşına, cinsiyetine göre farklı temalarda çocuklar için doğum günü kutlamaları yapılabiliyor. Parti evleri kiralanıyor ve anne babalar zahmete girmeden istediklerini söyleyerek çocuklar için doğum günü kutlamasının yapılmasını sağlıyorlar.

Ankara'da çocuk doğum günü kutlama yerleri deyince akla gelen yerlerden bir diğeri ise cafeler. Ama elbette her cafede bu tür etkinlik yapılacak diye bir kaide yok. Kimi cafeler çocuklar için doğum günü partisi yapılmasına olanak veriyorlar. Bu tür cafeler de isterseniz siz süslemeleri, pastayı, temayı kısaca doğum gününde istediklerini kendiniz alarak mekanı süslüyor ve çocuğunuz için doğum gününe hazırlıyorsunuz ya da işyeri ile görüşerek onların hazırlamasını isteyebiliyorsunuz. Tıpkı parti evleri gibi cafeler de belli saatlerde mekanlarını sizin için kapatıyorlar.

Parti evleri ev cafeler dışında kimi restoranlarda da benzer biçimde doğum günü organizasyonları yapılıyor. Eğer siz cafe, restoran gibi bir yer anlaştıysanız ve çocuğunuzun doğum günü işi ile uğraşacak zamanının yok ise o zaman bu işi Ankara'da yer alan doğum günü organizasyon firmalarına verebilirsiniz. Burada da tercih sizin.

Hangi mekan seçilirse seçilsin, seçilen mekanın sizin beklentilerinize uygun olmasına, çocuğunuza hitap etmesine ve çağıracağınız kişi sayısına yetebilecek kapasitede olmasına özen göstermelisiniz.

Çocuklar için doğum günü kutlama yerlerinin fiyatları ise tamamen kurumdan kuruma değişiyor. Net bir rakamın ortaya çıkabilmesi, seçilen temaya, katılacak kişi sayısına, organizasyon hizmetlerinin kuruma ait olup olmamasına göre farklı parametrelere göre değişiyor. Ayrıca mekanın kiralanma süresi de rakamı belirleyen faktörler arasında.

Ankara'da hemen her semtte çocuklar için doğum günü kutlaması yapılabilecek yerler ama kimi zaman rakamlar mekanın yerine göre de değişiklikler arz ediyor.

Ankara'daki Çocuklar için Doğum Günü Pastası



Çocuklarımız hiç şüphe yok ki bizlerin her şeyi. Anne baba olmak da zaten böyle bir olgu. Dünyaya gelmesine vesile olduğumuz her canlıdan ve özünde kendi ayakları üzerinde duramayan tüm varlıklardan sorumluyuz ama elbette çocuklarımız daha bir öncelikli.

O yüzden de çocuğumuz tam bir birey olana dek onun sağlıklı bir insan olabilmesi için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak durumundayız ve bu bizim asli işimiz. Onun için de tüm özel günlerinde maksimum özeni göstermek durumundayız. Örneğin doğum günleri çocukların yaşamında son derece önem taşıyan günler ve aylar öncesinden de tüm anne babaların bu özel günlere hazırlandıkları da aşikar.

Doğum günleri eskiden evlerde aile arasında dost meclislerinde kutlanırken günümüzde parti evlerinde, restoranlarda kafelerde kutlanıyor. Ama nerede nasıl kutlanırsa kutlansın doğum günlerinin en olmazsa olmazı çocuklar için doğum günü pastası. Pastasız hiçbir yaşta doğum günü pastası olmuyor ama çocuklar için yapılan doğum günü partilerinde çocuklar için hazırlanan pastalara çok daha özel bir özen göstermek gerekiyor.

Dikkat edilmesi gereken en temel nokta kullanılan malzemeler ki, burada da eğer çocuğunuzda çölyak hastalığı varsa glütensiz pastaların tercih edilmesi gerekiyor. Yine alerji, astım gibi sorunlarının olması durumunda da gıda boyası içermeyen pastalar tercih edilmeli ve azami özen gösterilmeli.

Ama eğer çocuğunuzun hiçbir sorunu yok ise o zaman dilediğiniz gibi tercih yapabilirsiniz. Pasta seçiminde öncelikle çocuğu da tercihi sorulmalı ve ona göre hareket edilmeli. Bunun yanında çocuklar için doğum günü pastası yapan yerlerde çocuğunuzun kız veya erkek olmasına göre pasta seçimleri yapılabilir.

Bunun yanında çocuklar için doğum günü pastalarında alternatifler olabildiğine çok fazla. Örneğin şekilli pastalar yaptırabilirsiniz. Araba biçiminde, hediye paketi biçiminde, prenses veya prens tarzında, melek kanatları tarzında, çocuğunuzun sevdiği hayvanlar varsa örneğin kedi, ayı gibi Sadece yaş harfi içeren pasta ( 5 gibi), güneş ya da ay biçiminde. Barbie veya Superman tarzında olanlar olabildiği gibi başka alternatifler de yok değil. Örneğin üzerine çocuğunuzun veya ailenizin fotoğrafı olan baskılı pastalar da yaptırabilirsiniz. Çok katlı pastalar da diğer bir alternatif. Şeker hamuru, çikolata, meyve kullanıp kullanılmaması ise tamamen size kalmış durumda.

Pasta siparişi yaparken çocuğunuzun sağlık sorunu olsun, olmasın mutlaka organik malzemelerden yapılmış, olabildiğine az kimyasal içeren, doğal pastalar olmasına ve böylesi pasta yapan yerlere sipariş verilmeye özen gösterilmeli.

Pasta fiyatları ise ortalama olarak, 90 liradan başlayıp, 200 liraya kadar çıkabiliyor. Burada pastanın malzemeleri, yapılan tema, kaç kişilik olacağı gibi faktörler pastanın ücretini belirleyen temel faktörler. O yüzden tam da burada net bir rakam söylemek olası değil. Alanında kendini kanıtlamış çocuklar için doğum günü pastası yapan yerlerle ile çalışılması ve önceden tüm beklentilerin söylenmesi ve denemeden ürün alınmaması yapılması gereken doğru yöntem biçimidir. Karşınızda Ankara'da çocuklar için doğum günü pastası yapan yerler arasında size en uygun olanı yeri sitemizden güvenle seçerek sipariş verebilirsiniz.

Ankara Çocuk Doğum Günü Palyaço ve Fiyatları



Çocuklar için doğum günü organizasyonları ayrı bir özen ister. O yüzden de gereken özeni göstermek gerekir.

Doğum günü organizasyonlarının olmazsa olmazları vardır. Her doğum günü kendince özel ve anlamlıdır. Her doğum günü kendince farklıdır.

Örneğin kimi doğum günleri için aileler palyaço getirtir. Palyaço, çocukların doğum günlerine ayrı bir zevk, ayrı bir eğlence getirir. Hemen her çocuk palyaço ile eğlenmek ister. Palyaço çocukların eğlencesine eğlence katar.

Çocuklar palyaçonun sunduğu özel etkinlikler ile belki de daha önce hiç yaşamadıkları anları yaşarlar ki, aslında en azından bir doğum gününde palyaço olması idealdir.

Çocuklar için Ankara doğum günü etkinliklerinde çağrılan Palyaçoların belli bir takım ücretleri vardır ve palyaçolar bazen bir organizasyon firması üzerinden, bazen de direkt olarak kişinin kendisinden hizmet alımı yoluyla sağlanır.

Ankara'da çok sayıda palyaço bulunur ve fiyatlarında farklılıklar olur. Çocuklar için doğum gününe katılan palyaçoların fiyatları kişiden kişiye değişmekle beraber saat bazlı olarak gerçekleşir ve Ankara ölçeğinde ortalama olarak rakamlar 100 TL ile 250 TL arasında değişiklikler gösterir. Bu hizmetin içinde palyaçonun sunacağı hizmetler, yol masrafları ve diğer işlemler vardır. Yani bu rakamlar temelde her şey dahil olan rakamlardır.

Eğer palyaço bir organizasyon firması üzerinden sağlanıyorsa o zaman organizasyon firmasına da belli bir rakam ödenir ya da bu rakamın için de organizasyon firmasına ödenen ücret de dahildir.

İstenirse birden fazla palyaço da tutulabilir ve fiyat ona göre değişiklik arz eder ama ne olursa olsun doğum günleri için palyaço harika bir fikirdir.

Yine Ankara ölçeğinde palyaço toplam bir organizasyonun parçası olursa o zaman rakam bu değerlerin biraz daha altına düşebilir. O yüzden de farklı fiyatların alınması ve alternatiflerin değerlendirilmesi son derece akılcı olan bir yaklaşımdır. Sonuçta işin ekonomik boyutunu da unutmamak gerekir.

Ayrıca internet üzerinde palyaço bulmak ve hizmet alımı gerçekleştirmek de bir başka yöntemdir. Seçilen mekan neresi olursa olsun palyaço belirlenen zaman diliminde gelir, hizmetini verir ve gider.

Yalnız palyaço seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da yok değildir. Bunların en başında işinin ehli olması gelir. Yani herkes palyaço olamaz. Palyaço olmak ince bir zanaattır ve her palyaço her alanda hizmet verecek diye bir kural, kaide yoktur. Seçilen palyaço çocuğun yaşına, zevklerine, cinsiyetine uygun olarak hizmet verebilmelidir ki, bu noktada da mutlaka ona çocuğunuz hakkında, seçilen tema hakkında bazı bilgiler vermek gerekir. Palyaçolar da her şeyi bilemez ve onun da geleceği yere bilerek organizasyon yapması doğru olan yöntemdir.

Yukarıda belirtilenler dışında çağıracağınız palyaçonun cinsiyeti genelde belli değildir ama sizin yine de özellikle kadın ya da erkek palyaço seçim hakkınız mevcut, bu durumda istemlerinizi ona göre belirtmenizde fayda var.

Ankara Erkek Çocuk Doğum Günü Partileri



Her çocuk kendince son derece özel ve sağlıklı bir birey olabilmeleri için anne babaların üzerine çok ama çok iş düşüyor. Kız çocuğunun yeri bir ayrı, erkek çocuğunun yeri bir ayrı ama ne olursa olsun çocuk yetiştirmek başlı başına bir zevk ve bir yetenek.

Örneğin doğum günleri çocukların en mutlu olduğu, en eğlendiği günler ki, bu günlere anne babalar da bunun farkındalığıyla ayrı bir biçimde emek vererek hazırlanıyor ve her şeyin kusursuz olması için uğraşıyorlar. Ki öyle de olması gerekiyor zaten.

Erkek çocuklarının doğum günleri de tıpkı kız çocuklarının ki değişik biçimlerde yapılabilir ve ama evde, ama özel bir parti evinde, ama cafelerde erkek çocukları için doğum günü partileri yapılabiliyor. Yani burada karşımızda erkek çocuk doğum günü partileri için Ankara'da çok sayıda, hemen her semtte çok özel mekanlar yer alıyor.

Eskiden evlerde yapılan doğum günü partileri bugünler de üstte belirtilen mekanlarda yapılıyor ki, bu tür mekanlarda yapılmasının en temel nedeni günümüz insanın son derece yoğun olması ve hem kadının, hem de erkeğin ağır şartlar altında çalışmasından dolayı böylesi organizasyonlara yeterince zaman bulamaması. Modanın bu olmasının da, değişimin bunu öngörmesinin, anne babaların çocuklarına sürpriz yapmak istemesinin, onlarla daha çok vakit geçirmek istemesinin bu tercihlerde payı oldukça büyük.

Dahası siz hiç yerinizden kalkmadan çocuklar için doğum günü organizasyonu yapan firmalardan biri ile anlaşarak erkek çocuk doğum günü partisinin yapılmasını zahmetsizce halledebilirsiniz.

Erkek çocuk doğum günü partilerinde erkek çocuğunun yaşına göre konsept ya da bir diğer ifade ediliş biçimiyle tema seçiliyor ve bu tema seçildikten sonra partinin diğer önemli kısımlarına geçiliyor. Yani parti kutlamasının temasına göre mekan düzenlemesi, süslemeler, pasta seçimi, kostümler belirleniyor ve bu belirlemeler sırasında erkek çocuğunun anne babasının beklentileri ve istekleri yönünde olayı organize kurum ve yetkili kişisi adımlar atıyor.

Ankara erkek çocuk doğum günü partilerinde istenir ise palyaço, animatör çağrılabiliyor ve bunlar belirlenen kalemlerin dışında bir istek ise ayrıca ekstra olarak ücret ödenen birimler. Ayrıca yine özel olarak istenmesi durumunda erkek çocuğunun sevdiği bir şarkıcı, komedyen vb. çağrılabiliyor ya da canlı müzik yapılabilmesi mümkün oluyor.

Erkek çocuğunun yaşına göre kareoke partileri, polis partileri, spor yarışmaları, itfaiye partileri, korku tüneli, maskeli doğum günü, kahraman temalı konseptler ve boyama etkinlikleri de erkek çocuk doğum günü partilerinde sıkça yapılan parti etkinlikleri.

Erkek çocuk doğum günü partileri ağırlıklı olarak iç mekanlarda yapılmakla birlikte, özellikle parti evi veya cafenin yapısının uygun olması durumunda, bahçesinde de yapılabiliyor ki, o zaman da buna uygun konseptler yapılabiliyor. Örneğin kardan adam ve/veya kar topu partisi ya da yaz dönemlerinde kar yağdırma partileri bu tür mekanlarda rahatlıkla yapılabilen etkinlikler.

Ücretler ise mekanın belirlediği fiyat politikasına, erkek çocuğu partisinin doğum günü süresine katılacak kişi sayısına, temaya, istenilenlerin sayısı ve özelliğine , ekstralara göre değişiklikler farklılıklar gösteriyor ki, tam rakam tüm kalemler belirlenip, mekan seçiminden sonra ortaya çıkıyor.

Ankara Kız Çocuk Doğum Günü Partileri



Bir kızı olmalı der şair, bunda da olabildiğine haklıdır. Kız çocuğu babasına aşıktır mesela. Babasına kahraman gözüyle bakar. Annesine sağlam bir can yoldaşı ve can arkadaşıdır. O yüzden de geleceğin annesi olacak kız çocukları narin, hassas ve bir o kadar da kırılgandırlar kimi zaman.

O yüzden de kız çocuklarına sanki tüm anne babalar ebeveyn olarak biraz daha özenle yaklaşır ve gözlerine gölgeler düşmesin diye emek sarf ederler. Özellikle kız çocuk doğum günü partilerinde hiçbir şeyin eksik olmaması için sanki daha fazla özen gösterirler.

Kız çocuklarının doğum günleri de tıpkı erkek çocuklarının ki gibi farklı şekillerde yapılabilir ve ama evde, ama özel bir parti evinde, ama cafelerde kız çocukları için doğum günü partileri yapılabilir.

Günümüzde insanlar genelde evlerinde yapmak yerine bu alanda hizmet veren yerleri kiralayarak oralarda yapmayı tercih ediyor ki, böylesi birçok yönden çok daha avantajlı olan bir durum. Çocuğunuza daha çok zaman ayırabiliyor, daha özgürce partiler verebiliyorsunuz ki Ankara'da da bu alanda hizmet veren çok sayıda yer var.

Hatta eğer organizasyon işi ile de uğraşmak istemez iseniz, organizasyon firmaları ile anlaşarak Ankara kız çocuk doğum günü partileri verilmesi işini kolayca çözebilirsiniz.

Gerek organizasyon firmaları, gerek parti evleri siz tercihlerinizi yaptıktan sonra kız çocuğunuzun için çok özel doğum günü partileri hazırlıyorlar.

Kız çocuk doğum günü partilerinde kız çocuğunun yaşına göre konsept ya da bir diğer ifade ediş biçimiyle tema belirleniyor ve bu tema belirlendikten sonra işin ana kısmına geçiliyor. Yani parti kutlaması temaya göre mekan düzenlemesi, süslemeler, pasta seçimi, kostümler ayarlanıyor ve tüm bu ayarlamalar sırasında kız çocuğunun anne babasının beklentileri ve istekleri doğrultusunda sunulan alternatifler arasında ailelerin tercihine göre hareket ediliyor.

Ankara kız çocuk doğum günü partilerinde arzu edilir ise palyaço, animatör çağrılabilir ve bunlar elbette kurum bünyesinde değilse ekstra olarak ücret ödenen kalemler. Bunun dışında müzik anlamında da istenirse kız çocuğunun sevdiği bir sanatçı çağrılabiliyor ya da canlı müzik olanakları olabiliyor.

Çocuğun yaşına göre kareoke partileri, güzellik ve dans yarışmaları, boyama etkinlikleri de kız çocuk doğum günü partilerinde sıkça yapılan parti etkinlikleri.

Kız çocuk doğum günü partileri ağırlıklı olarak kapalı mekanlarda yapılmasına rağmen, özellikle parti evi veya cafenin durumuna göre, bahçesinde de yapılabiliyor ki, o zaman da buna uygun konseptler yapılabiliyor. Ama kış günlerinde de kardan adam partilerinin bahçeli mekanlarda yapılmasının çocuklarının güvenliği sağlandığı ve karşılıklı anlaşıldığı sürece sorun olmuyor. Her şey sonuçta kız çocuğunun mutluluğu ve beklentilerine göre ona unutulmaz bir doğum günü yapmak için hazırlanıyor.

Rakamlar ise mekanın belirlediği ücretlere, kız çocuğu partisinin doğum günü süresine katılacak kişi sayısına, temaya, istenilenlerin sayısı ve özelliğine, ekstralara göre değişiklikler arz ediyor ve yüz yüze görüşüldükten sonra tam bir rakam alınması mümkün oluyor.

Erkek Çocuk Doğum Günü Konseptleri



Ya çocuklarımız olmasaydı? Hayatımız bu kadar keyifli, neşeli, mutlu ve umut dolu olabilir miydi acaba? Her çocuk bir birey ve her çocuk bir umut. Dünyaya gelmelerine karar verdiğimiz andan itibaren ise ciddi bir sorumluluğumuz var bir nevi hayatımız onların ekseninde durmaya başlıyor. İşte sırf bu yüzden de en özel günlerine son derece önem gösteriyoruz.

Örneğin doğum günleri hem onların, hem bizim yaşamımızda ciddi anlamda çok ama çok özel bir gün ve çocuklar için doğum günü organizasyonları günler öncesinden başlıyor. Günümüzde çoğunlukla insanlar bu özel günleri evlerinde yapmak yerine, parti evinde, kafelerde, restoranlarda kutlamayı tercih ediyor ve yine bu tür yerler çok özel organizasyonlar yapıyor. Bu tür organizasyonlar kız çocuğu ya da erkek çocuğu olmasına göre de farklılıklar arz ediyor.

Ankara'da erkek çocuk doğum günü konseptlerine baktığımızda karşımıza farklı seçenekler çıkıyor. Öncelikle kız çocukları ile kıyaslandığında süslemeler açısından bariz farklılıklar var. En sık erkek çocuk doğum günlerinde kullanılan partiler ve süslemeler ise şunlar: Gülen kafa emoji partisi, polis partisi, trenlerim partisi, Angry Birds teması, arabalar partisi, Kaptan Amerika partisi, Batman, çılgın bilim adamı partisi, çiftlik evi konsepti, bowling partisi, renkli dinozorlar süslemeleri, basketbol partisi, futbol partisi, harika kanatlar partisi, Handyman partisi, mavi parti, inşaat partisi, itfaiye partisi, mevsimine göre kardan adam partisi, korku partisi, korsan haritası bulma partisi, kovboy partisi, mutfakta şef partisi, Mickey Mouse olan parti malzemeleri, Disney partileri, mini safari partisi, motosiklet partisi, Ninja kaplumbağaları, bir küçük erkek star partisi, okyanus partisi, prens partisi, boyama partileri, sirk süslemeleri ve sirk partileri, Süperman partisi, Spiderman partisi, uçak partisi, uzay partisi, yelken partisi, erkek çocuğunun tuttuğu takıma göre Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlara özel parti ve süslemeler.

Erkek çocuk doğum günü konseptleri temelde bunlardan oluşuyor ama bunların dışında da istenirse farklı konseptlerde hazırlanabiliyor. Bunun yanında konsepte uygun pastalar ve kostümler de istenirse organizasyonu yapan firma tarafından hazırlanıyor ve müşteriye buna uygun olarak bir rakam sunuluyor. Yani rakamı belirleyen temel unsurlar size verilecek hizmetin içeriği ile doğrudan alakalı olarak değişiyor.

Yine katılacak kişi sayısı da rakamın en belirleyici unsurlarından. 25 kişilik bir etkinlik ile 40 kişilik bir etkinlik de rakam doğal olarak aynı olmuyor. Çocuğun yaşı da doğum günü konseptini belirleyen unsurlar arasında zira her konsept her yaşta olabilir diye bir kaide yok. Genellikle 1 ile 12 yaş arası bu tür programlar düzenleniyor.

Elbette tüm doğum günü konseptlerinde aksi belirtilmedikçe balonlar, konfetiler, flamalar, kapı süsleri de temaya uygun olarak bulunuyor. Yapılan erkek çocuk doğum günü programları belli saatler arasında gerçekleşiyor ve istenirse aileler de katılabiliyor. Yine ailelerin istemesi durumunda çocuğun sevdiği şarkıcılar ya da özel bir DJ eşliğinde şarkılar da çalabiliyor ama bunlar doğal olarak maliyetleri ister istemez yükseltiyor. Her konsept de aynı rakam değil. Konseptin kapsamı arttıkça rakam yükseliyor.

Kız Çocuk Doğum Günü Konseptleri



Bir bireyin sorumluluğunu almak dünyanın en zor ama bir o kadar en anlamlı olgularından birisidir. O çocuk bir de sizin evladınız ise sorumluluklarınız iki kat artar. Hoş dünyanın bütün çocuklarından bize ait olmasa da sorumluyuz o ayrı ama burada ifade etmek istediğimiz şey, çocukların sağlıklı, özgüvenli, sorgulayan, vicdanlı bir birey olabilmeleri için yapabileceklerimiz.

Yaşamlarının her alanında maksimum özen göstermemiz gereken çocuklarımızın doğum günlerine de ayrı bir özen gösterdiğimiz kesin. Eskiden evlerde yapılan doğum günleri günümüzde artık ev dışında çocuklar için doğum günü parti evlerinde, cafe ve restoranlarda kutlanıyor. Böylece anne babalar çocuklarına daha çok vakit ayırırken, bu iş ile doğrudan ilgilenmeyerek zaman kazanıyorlar.

Nitekim çocuklar için yapılan bu doğum günü etkinlikleri de en temelde kız çocuk ya da erkek çocuk olmasına göre farklı konseptlerde yapılıyor ve bu konsepte uygun olarak pasta, süsleme ve diğer detaylar tam bir uyum içinde hazırlanıyor. Tabi ki konsept belirlenirken çocuğun yaşına, ailenin ve çocukların zevkine göre de şekilleniyor.

Gelelim en sık yapılan kız çocukları konseptine. Kar taneleri partisi, prenses konsepti, Carousel partisi, kedicikler partisi, 80'ler partisi, çiftlik evi partisi, deniz kızı ve arkadaşları partisi, Disney prensesleri, dost baykuş konsepti, frozen karlar ülkesi partisi, gökkuşağı partisi, happy woodland pembe parti, hello kitty konsepti, korsan kız konsepti, kardan adam kış partisi ( özellikle kış aylarında doğan kız çocukları için), küçük şefler konsepti, masha ve koca ayı partisi, Mickey Mouse temalı partiler ( özellikle küçük yaşlardaki kız çocukları için), minnie gold parti, Moana partisi, My Little Pony Rainbow partisi, Nuh'un gemisi partisi, One Little star kız partisi, pembe balina partisi, Paris partisi, pembe kelebekli parti, pırıltılı balerin partisi, pembe atım konsepti, pembe zebra konsepti, Prenses Sofia konsepti, prenses ve şatosu konsepti, puanlar konsepti, renkli boyama partisi, safari partisi ve konsepti.