ANKARA'DAKİ DÜĞÜN MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA'DAKİ DÜĞÜN MEKANLARI

Yıllarca O'nu beklersiniz. Bulduğunuzda o günü hayal edersiniz. Bütün detaylarını düşünürsünüz. Hiç bir şey eksik olmasın istersiniz. E kolay değil tabi. Hayatınızın en mutlu günlerinden biri olacaktır o gün. Bütün sevdikleriniz bir arada olacak, sizin mutluluğunuzu paylaşacak ve onlar da eğlencenin tadını çıkarmak isteyeceklerdir.



Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Gelinlik, damatlık hazırlanır, düğünün yapılacağı mekan ayarlanır, davetiyeler bastırılır ve düğün günü gelin ve damada yakışır güzellikte bir organizasyon tasarlanır. İşte bunun için en önemli unsurlardan biri düğünün yapılacağı mekandır.

Düğün salonu düğünü ya da nikah planlamıyorsanız Ankara'da çok farklı tarzda düğün yapabilmeniz mümkündür. Bugün bir çok lüks otelin ve lokalin sunduğu hizmetlerle balo salonları ya da havuz başlarında tasarlanan düğünlerde A'da Z'ye bütün ayrıntılar düşünülmüş olarak ortaya sunulur. Özellikle Tunalı Hilmi Caddesi, Bestekar Sokak, Gölbaşı ve İncek'te hayalinize yakışır türde bu tarz otel ya da lokalleri bulabilirsiniz.

Ayrıca kır düğünü planlıyorsanız yine Çayyolu, Gölbaşı ve İncek taraflarında sizlere uygun pek çok açık hava mekanı bulabileceksiniz. Beştepe'de de kulüplere ait organizasyon alanlarında Ankara manzarasına karşı açık hava da düğün yapma keyfini yaşayabilirsiniz.