KAVAKLIDERE İFTAR MEKANLARI

blog yazısı ekle !

KAVAKLIDERE İFTAR MEKANLARI

Ankara'nın yaşam merkezi olarak tabir edilen ilçesi Çankaya pek çok mekânında barındırıldığı alanlardan oluşmaktadır. Çankaya ilçesinin bilindik en ünlü semtlerinden biri de Kavaklıdere'dir. Kavaklıdere Tunalı Hilmi Caddesi ile tanınmaktadır. Tunalı Hilmi Caddesi Ankara'nın dolup taşan ve en popüler caddelerinden biri olmasıyla meşhurdur. Sosyal alanların geniş bir yer bulduğu bu cadde istediğiniz her alana sahiptir. Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte Tunalı Hilmi Caddesi bir iftar merkezi haline gelmeye hazırlanıyor. Kavaklıdere iftar mekanları ile bu senede Ramazan'ın iftar zamanları mutlu ve eğlenceli geçmeye aday.



Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Kavaklıdere'nin ünlü caddeleri sosyal aktivitelerin yoğun olarak yapıldığı alanlara sahiptir. Bu durum önemli ölçüde Ankara'nın popüler mekânlarını bir arada toplamasına sebep olmaktadır. Türkiye' de coşkuyla geçen iftar akşamları içinde Ankara' da akla gelen bu semte büyük ilgi gösterilmekte. Birbirinden farklı restoran ve lokantaları ile özel olarak geçireceğiniz Ramazan akşamlarına ev sahipliği yapacak olan Kavaklıdere her kesimden aileleri iftar akşamlarına davet ediyor. Kavaklıdere iftar mekanları her sene olduğu gibi bu senede oldukça büyük bir ilgi ile karşılaşacağının farkında olarak iftar menülerini şimdiden hazırlamış durumda.

Kavaklıdere iftar mekanları sosyal olarak kalabalığıyla diğerlerinden ayrılmakta. Bunun en büyük nedeni özenli bir çalışma sunan birbirinden ünlü restoranla dolup taşması. Kavaklıdere bunun yanında her kesimden ve her bütçeden aileye kucak açmakta. Bütçeniz ne olursa olsun Kavaklıdere iftar mekânlarında güzel bir akşam geçirmeniz mümkün. Ailenizle birlikte bu özel akşamı bir kez farklı kılıp sizde bu farklı eğlenceye katılabilirsiniz. Ankara'nın bu özel mekânlarında sizde ayrıcalıklı bir akşam geçirebilir, gerek Türk mutfağı gerekse dünya mutfağında ünlenmiş yemekleri bu iftar akşamlarınızda tadabilir, farklı lezzetlerle tanışabilirsiniz. Bu lezzetlerin yanında sizler için çalışan özenli elemanların eşliğinde kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz.

Ankara' da bu farklı akşamlarda eğlencenin tadına varabileceksiniz. Bu özel aya özel menülerle farklılık yaratmak sizin elinizde. Size uygun kampanyalarla bu iftar akşamlarını gayet uygun fiyatlarla sağlayabilirsiniz. İftar akşamlarınızda sevdiklerinizle mutluluğun adresi bu senede Kavaklıdere olacak.