EMEK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

EMEK YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Ankara'da yaşıyorsanız bu sene yılbaşında ne yapacağım diye kara kara düşünmenize gerek yok. 31 Aralık'ta bu sene eğlence de iddialı olan şehir Ankara olduğunu sizlere söyleyebiliriz. İddialı olma sebebi ise Emek Yılbaşı Mekanları olduğunu da garanti verebiliriz. Emek Yılbaşı Mekanları sizlere eşsiz bir eğlence sunabilmek için yılbaşı gecesini güzel geçirebilmeniz için yeni yıla özel etkinlik ve programlar hazırlamışlardır.


Ankara Yılbaşı

Emek Yılbaşı Mekanları sizlere Canlı Müzik fırsatını sunuyor. Nasıl mı? Sizin için özen ile seçtiğimiz şarkıları profesyonel sanatçılar ile yılbaşı gecenize eğlencenin doruklarına çıkararak. Sizlerin de dostlarınıza, sevdiklerinize ve ailenize söylemek istediğiniz şarkılar olur ise muhteşem orkestramıza hangi şarkıyı söylemek istediğinizi iletmeniz yeterli. Neden böyle bir gece de unutulmayacak anılar yaşamayın.

2015'e veda ederken evde yemek yemek istemeyeceğinizi düşünerek sizler için özen ile seçtiğimiz yılbaşı yemeklerini menülerimize ekledik. Tarifsiz, eşsiz lezzete sahip yemeklerimiz harika aşçılarımız tarafından hazırlanarak sizlere layık bir şekilde servis edilmeye hazır olacak bu müthiş gecenizde. Evde ne yesem, ne hazırlasam diye saatlerce düşünmenize gerek kalmayacak. Bizler sizin için düşünüp sizlerin mutlu, sadece eğlenmeyi düşüneceğiniz bir gece sunuyoruz sizlere. Bu kadar şey sunarken tabi ki de tüm etkinlik ve programlarımız sizlerin sadece eğlenmeyi düşünmeniz için uygun fiyatlarda karşınıza çıkmaya hazırdır. Bizler her şeyi sizin için düşünerek hazırladık.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara





Peki ya Emek Yılbaşı Mekanlarına yılbaşı gecesini doyası ile eğlenerek geçirebilmeniz için nasıl geleceksiniz. Merak etmeyin bütün toplu taşıma araçları ile mekanlarımıza kolaylık ile gelebilirsiniz. Dönüşlerde ise hiçbir sıkıntı yaşamadan taksi duraklarının oldukça yakın olduğu mekanlarımızdan çıkıp evlerinize gidebilirsiniz. Kendi aracınız ile geleceksiniz geniş park alanları mevcuttur.

Sizlerin eğlenmesi için sunulan bu hizmetlerden yararlanmak için tek yapmanız gereken Emek Yılbaşı Mekanları internet sayfamıza tıklayıp telefon numarası ile bizi arayıp yerinizi ayırabilirsiniz. Sadece biraz acele etmeniz gerekiyor. Rezervasyon kayıtlarımız başlamıştır. Emek Yılbaşı Mekanlarını tercih etmeyenlerin çok pişman olacağı bir gece olacağını söyleyebiliriz. Eğlencenin adresi olan mekanlarımızda yeni yıla girmeyi kaçırmamanız dileğiyle. Şimdiden yeni yılınızı kutluyor, sağlık ve mutluluk temenni ediyoruz.