CEBECİ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

CEBECİ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Bu yıl yeni yıla Ankara da farklı bir şekilde girmek isteyenlere sınırsız fırsatlar sunuluyor. Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanları sizler için hiçbir yerde olmayan etkinlik ve programlarla bu yılbaşı gecesini eşsiz güzellik ve eğlence ile geçirmeniz için çok çalışıp hazırlandı. Hem de aileleri, dostları, öğrencileri ve çocukları düşünerek.


Ankara Yılbaşı

Üniversiteli arkadaşlara sesleniyorum bu yılbaşı gecesinde kendi sahne performansını görmek ister misin? Bizce istersin. Sizlere bu fırsatı Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanları kaliteli bir şekilde sunmaya hazır. Bizce sizde hazırsınız. Biz öğrenciyiz bu yılda evde geçireceğiz yılbaşını, paramız yok diyorsanız Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanları bunu düşünerek siz üniversite öğrencilerine bu etkinlik ve programları uygun fiyatlarla sizlere sunmaya hazır.

Herkes müzik dinlemeyi sever ve böyle güzel bir gecede eğlenerek hem de canlı müzik dinleme keyfini size sunuyoruz. Dinlemek istediğiniz şarkıyı Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanlarında canlı şekilde dinleyebilirsiniz.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Eğer yılbaşı gecesinde sadece yemek yemek isteyenler olursa diye Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanları yemek menülerine yılbaşı yemeklerini herkese uygun fiyatlarla sunuyor. Sevdiklerinizle, dostlarınızla ve ailenizle yeni yıla girmeden Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanlarının eşsiz yılbaşı yemeklerini kaçırmamalısınız.




Çocukları olan ebeveynlerin, çocukları için uygun yerler mi diye endişelerini duyar gibiyiz. Merak etmeyin Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanları çok kıymetli çocuklarımızı düşünerek onlar içinde kendi yaşıtlarıyla, güvenilir bir şekilde eğlene bileceği fırsatları sunuyoruz. Siz eğlenirken çocuğunuz sizin yanınızda sıkılmayacak. Güvenli bir şekilde yaşıtlarıyla eğlenecek. Çocuklarınızda sizler kadar eğlenmeye hakkı var.

Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanlarına nasıl ulaşabilirim soruları gelmeye başladığını duyar gibiyim. Eğer kendinize ait bir aracınız yoksa her türlü aracı kullanarak Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanlarına ulaşabilirsiniz. Dönüşlerde ise taksi durakları oldukça yakın yerlerde bulunmaktadır. Rezervasyon yaptırmak isteyenler rezervasyon kayıtlarımız başlamıştır. Bize ulaşmak isterseniz internet sayfalarından ve ya facebook adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Unutmayın 2015'in sıkıntıları 2015'te bırakmak için yılbaşı gecesi sizin için Ankara Cebeci Yılbaşı Mekanlarının düzenlediği etkinlik ve programlar bütün gece hizmetinizde olacaktır. Her şey sizin mutlu ve sınırsız eğlenmeniz için düzenlenmiştir. Bu fırsatı kaçırmayın diyoruz. Şimdiden herkese mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler diliyoruz.