ANKARA’DA ÇOCUKLAR İÇİN UYGUN MEKÂNLAR

blog yazısı ekle !

ANKARA’DA ÇOCUKLAR İÇİN UYGUN MEKÂNLAR

Çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyenler için Ankara birçok mekânı bünyesinde bulunmaktadır. Her yaştan çocuğa hitap edebilen bu mekânlarda vakit geçirmek hem size hem çocuğunuza iyi gelecektir. Ankarada çocuklar için uygun mekânlar denilince akla müzeden parklara, alışveriş merkezlerinden ören yerlerine kadar birçok alternatif gelmektedir.




Alışveriş merkezleri şehir hakkında pek bir bilgi vermese de çocuğunuzla özellikle soğuk havalarda vakit geçirebileceğiniz güvenli yerlerdir. Bazı alışveriş merkezlerinin bünyesinde çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Dilerseniz Ankara alışveriş merkezlerinde sıklıkla düzenlenen bu etkinliklere katılarak çocuğunuzun güven içinde keyifli bir vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Buz pateni gibi etkinlikler yapabilir, çocuğunuzla alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Alışveriş merkezlerinin bünyesinde bulundurduğu restoranlarda çocuğunuzun ve sizin damak zevkinize hitap eden birçok çeşidi bir arada bulabilirsiniz.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Tarihi öğrenmeye meraklı çocuklarınız varsa onları tarihimizi yansıtan müzelere ve anıtmezarlara götürebilirsiniz. Ankara, çocukların Kurtuluş Savaşı'nda milletimizin verdiği o büyük mücadeleyi yerinde öğrenmesine imkân veren birçok müzeye ve Atatürk'ün anıt mezarına ev sahipliği yapıyor. Ankarada çocuklar için uygun mekânlar arayan ebeveynler ve çocukları bu anlamlı yerleri mutlaka görmeliler.

Ankara'yı çocuğunuzla gezmek için önerilen alternatiflerden biri de kent turlarına katılmaktır. Şehir içi veya şehir dışında yaşayan her kesimden insana yönelik bu turlar sayesinde görülmesi gereken birçok mekânı rehberler eşliğinde görerek Ankara hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ankara'da şehri tepeden görebilmek için inşa edilmiş yapılar ve teleferik hatları bulunmaktadır. Dilerseniz bu şekilde Ankara'yı görerek çocuğunuzla farklı bir deneyim gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara, açık havada vakit geçirmek isteyenler için birçok parkı ve dinlence yerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu parklardan bazıları lunaparkıyla, bazıları manzarasıyla, bazıları doğallığıyla insanları kendine çekmektedir. Lunapark, belki de çocukların gitmeyi en çok sevdiği yerlerden biridir. Orada bulunan güvenli oyuncaklarda çocuğunuzla birlikte keyifli vakit geçirebilme imkânınız bulunuyor.

Değişik figürlerin sergilendiği ve birçok masal kahramanının bulunduğu parkları çocuğunuzla gezmek inanılmaz keyifli olacaktır. Ankarada çocuklar için uygun mekânlar denildiğinde akla ilk gelen alternatiflerden biri bu parklardır. Ankara'da şehrin birçok yerinde gezi ve mesire yerlerinde piknik yaparak ailecek hoş vakit geçirebileceğiniz birçok alternatif bulunmaktadır. Doğal ortamlarda bulunan bu mesire yerlerinde çocuklarınızla açık havanın keyfini çıkarabilir, o bölgede yaşayan hayvan türleriyle tanışmasına tanık olabilirsiniz.