EN İYİ ANKARA MANGALCILARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ ANKARA MANGALCILARI

Ankara oldukça büyük bir şehirdir. Şehrin yerlileri kadar, buraya gelen farklı sebeplerden olan kişilerde yaşamaktadır. Bu sebepten dolayı insanların damak zevki de değişmektedir. Buna rağmen herkesin ortak olan gözde menülerden biri mangaldır. Özellikle Ankara'da mangal yapılan mekânlar çok tercih edilmektedir. Bir birinden farklı mekânlarla her tür insana hizmet veren işletmeler farklı sunumları ile hizmet vermektedirler. En iyi Ankara mangalcıları arasında insanlar farklı yerleri seçebilmektedirler.




Bu tür işletmeler belli başlı detaylar önem vermektedirler. Hijyen, sunum, iyi hizmet ve lezzet açısından en iyisi sunmaya çalışan mekanlar böylece bir çok kişiye de hitap etmektedirler. Burada insanlar güzel vakit geçirirken, mangalın da tadını çıkarmaktadırlar. Mangal oldukça çok kişi tarafından sevilen bir lezzettir.

Kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği mangalı, doğru yerde yemek de önemlidir. Titizlikle, hijyen kurallarına uyarak, kaliteli malzemelerden yapılan mangal tadı ile fark yaratacaktır. Ankara şehrine farklı yerlerden gelen kişiler güzel mekânları tercih etmek isterler. Hizmet, menü, ortam kişilerin tercihlerini etkilemektedir. Mangal, herkes tarafından bilinen ve herkesin seveceği bir menüdür.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


İnsanlar zaman zaman hayatlarında fark yaratmak isterler. Arkadaşlarla, güzel bir sohbet elbette ki güzel bir cafe mekânında olmalıdır. Kafeler her zaman büyük ilgi görmüştür. Hem dinlemek amaçlı hem de güzel vakit geçirmek için doğru bir yerdir. Aynı zamanda bar mekânları da seçenekler arasındadır. Bir birinden farklı mekânlar herkese açıktır ve insanlar bu yerlerden gerçekten keyifli vakit geçirmektedirler. Öğrencilerin, turistlerin bol olduğu bu şehirde birçok özel ve kaliteli mekânlar var. Pub mekânları pek çok kişiye hitap etmektedir. Eğlenmek için doğru bir seçim olacaktır.

Bazen her şeyi bir kenara bırak özgürce ve eğlence dolu zaman geçirmek isteyen kişilerin tercih ettiği diğer bir mekân meyhane. Meyhaneler son derece seçeneklerin bol olduğu yerlerdir. Bu gibi mekânlarda manga keyfi yapmak mümkündür. Kişilerin neleri sevdiği, neden Ankara'da olduklarının önemi olmadan, pek çok kişinin ortak zevki ve tercihidir mangal. Çünkü doğru mekânda yenildiğinde inanılmaz lezzet şöleni yaşatmaktadır. Bunun için kaliteli mekânları seçmek gerekir. Mangalda belli başlı kuralları ve püf noktaları var. Restoran mekânları her kişiye uygun seçenekleri sunarken, her zaman kaliteyi ön planda tutmaktadırlar.