YILDIZ DÖNERCİ

blog yazısı ekle !

YILDIZ DÖNERCİ

Türk mutfağı kendi başına bir iş kategorisidir. Yani her yemek bir özveri, çaba ve zahmet gerektirmektedir. Yıllar boyu edinilen bilgi, birikim ve tecrübe ile ortaya yemeye doyamadığımız muazzam lezzetler ortaya çıkmaktadır. İşte bu bahsettiğimiz muazzam lezzetlerden biri de dönerdir. Döner kendi başına bir yemektir. Yeri geldiğinde harika bir fast food yemek olabildiği gibi, yeri geldiği zaman da öğlen ya da akşam yemeği için ideal ve hafif bir porsiyon yemeği olabilmektedir.

Yıldız'daki tüm Dönerciler için tıklayınız
Yıldız Dönerciler





Lezzetli Dönerin Sırrı

Döner her ne kadar basit gibi görünse de hazırlaması ayrı bir zahmet, pişirmesi ayrı, servisi ayrı bir zahmettir. Lezzetli dönerin sırrı ustanın elinde ortaya çıkmaktadır. Yani döner etinin terbiye edilişinden, etin dinlendirilme süresine ve hatta etin şişe dizilişine kadar büyük önem arz ediyor. Tabi bu arada döner etinin aroması için kullanılan baharatların çeşitleri ve miktarları da ayrı bir ustalık konusundur. Çünkü fazla baharat döner etinin lezzetini alamamanıza sebep olacağı gibi az baharat ise etin boş bir tada sahip olmasına sebep olacaktır. Diğer bir yandan odun ateşinde pişirilen döner yavaş yavaş ve ağır ağır pişmelidir. Bu esnada etin eriyen yağı üstten alta doğru akacak ve et sürekli ıslak ve yumuşak kalabilecektir. Aksi taktirde et sert ve kuru kalacaktır. Bu da dönerin lezzetini gölgeleyen başka bir etmendir.

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Yıldız Dönerci Menüsü Karın Doyuruyor Mu?

Bir yemek siparişi verirken lezzeti kadar miktarı da önem arz ediyor. Bu sebeple kaliteli ve lezzetli döner yapıldığı kadar müşterileri memnun edecek kapasitede yemek servisi yapmak ta önemlidir. Yani herkesin bütçesine uygun döner yemekleri olabileceği gibi döner yemeklerinin yanında bir de ikram edilen mezeler de dönerin lezzetine lezzet katacağı gibi karnınızı rahat bir şekilde doyurabilmenize de yardımcı olacaktır. Yani ödediğiniz paranın tam karşılığını rahat bir şekilde alabileceğinizi belirtmemizde fayda vardır. Bu da bir mekân için olumlu ve son derece önemli bir noktadır.

Yıldız Dönerci

Döner her ne kadar ülkemizde oldukça meşhur bir yemek ise artık Avrupa ve Amerika'da da bu denli meşhur bir yemek haline gelmiştir. Bu da hiç şüphesiz Ankara dönerci mekanları ve döner ustalarının başarısıdır. Kaliteli ve nezih dönerci mekanları Ankara 'nın dört bir yanında müşterilerine hizmet vermektedir. Yıldız mahallesi dönerci mekanları da kaliteli dönerci mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

İsterseniz Yıldız dönerci mekanlarına gidebilir ve döner siparişi verebilirsiniz, isterseniz tek bir telefon ile istediğiniz adrese istediğiniz döner çeşidini paket servisi yaptırabilirsiniz. İyi bir Yıldız dönerci mekânı önerisi arıyorsanız internet sitemize bakarak size ve sevdiklerinize en uygun, aynı zamanda nezih ve kaliteli bir dönerci mekanını kolayca bulabilirsiniz.

Afiyet olsun.