ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 1

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 1

Sevgililer Günü İçin Şehirden Uzaklaşın

Tüm sevgililerin aslında sevgililer gününde aradığı tek şey baş başa kalabileceği sakin ve romantik bir mekandır. Tabi bunun yanında kaliteli bir hizmet ve kusursuz bir gece de yaşamak isterler.

Bunun için şehir merkezinden biraz uzakta olan Çayyolu, Ümitköy ya da Konutkent'teki mekanlar tam sizin için biçilmiş kaftan durumunda.





Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzak, siz ve sizin gibi bir hedef kitlesi olan ve aslında kendinizi ya bir tatil köyü ya da yurt dışında bir yerde hissedebileceğiniz havasıyla Çayyolu, Ümitköy ya da Konutkent'teki mekanlar sizleri ağırlamak için gün sayıyor.

Gece istediğiniz vakte kadar dışarıda olsanız bile en ufak bir huzursuzluğun yaşanmayacağı bu bölgedeki mekanlar farklı tarzlarıyla sizlere alternatif de oluşturuyor.

Hele ki eviniz bu civarlara yakınsa daha da şanslısınız demektir. Aracınızla rahatlıkla her yerde park imkanı bulabileceğiniz gibi. Toplu taşıma araçlarını da tercih ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca sabaha kadar hizmet veren pek çok taksi durağını da bölgede bulmak mümkün.