OTEL DÜĞÜNLERİ

blog yazısı ekle !

OTEL DÜĞÜNLERİ

Düğün, hayatını birleştiren çiftlerin en önemli anını sevdikleriyle, dostlarıyla paylaştığı anıdır. Çiftler, yaşamlarının en önemli saatlerini geçirecekleri düğünün kusursuz olması için imkânları ölçüsünde en iyisini yapmaya çalışır. Otel düğünlerinin en önemli avantajı evlenecek çiftin ve uzaktan gelen konuklarının geceyi bulundukları mekânda geçirebilmesidir. Geç saatlere kadar süren eğlence ve yorgunluğun ardından geri dönüşler her zaman güç olur. Otel düğlerin de en güzel taraf konaklama sorununun olmaması gerek. Otelde yapılan düğünlerde tüm konuklar dilediği gibi iddialı ünlerindegiyinebilir.




Gelin ise ortama uygun gösterişli bir gelinlik ve bunu tamamlayacak saç modeli yaptırabilir. Sutyen yakalar ve drapeler ile hareketlenen üstler gelinliğe ayrı bir hava katar. Swarovskilerle, kristal taşlarla, inci ya da cam boncuklarla bezenerek gösterişli bir güzellik sergileyen gelinliği tamamlayacak ince topuklu, bantlı ayakkabılar ortama oldukça uygundur. Gelinlikle aynı kumaştan yapılan el buketi incilerle ve kurdelelerle süslenebilir. Ankara'da birçok otelin balo salonları harika bir düğün için oldukça elverişlidir. Ayrıca bütçenize uygun zengin mönü seçenekleri ile konuklarınıza çeşitli ikramlarda da bulunabilirsiniz.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Otellerde düğün yapan çiftler, otelin balayı odasını kiralayabilir ve böylece nerede balayı yapacağız diye uzun uzun düşünmelerine gerek kalmaz. Ayrıca otelin balayı çiftlerine çeşitli ikramlarından ve sürprizlerinde de faydalanabilir. Ankara'da balayı çiftlerine özel indirimler, mönüler uygulayan oteller mevcuttur. Otel düğünlerinin bir avantajı da servisin deneyimli eller tarafından yapılması, fotoğraf ve video çekim hizmetlerinin verilmesidir. Böylece bu en tatlı telaşların yaşandığı günlerde bir de fotoğraf stüdyosu aramakla zaman kaybı yaşamazsınız.

Ankara'da düğünler için özel olarak hazırlanmış otel sayısında var olan artış sayesinde kendi isteklerinizi karşılayacak tarzdaki düğün mekanlarını çok daha kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Ancak bu konuda dikkatli bir çalışma yapmanız gerekiyor. Çünkü oteller özellikle de düğün sezonları açıldığı zaman neredeyse her hafta tamamen dolu oluyor. Ayrıca bu dönemde fiyatlarda ciddi bir artış söz konusu. Çiftlerin uygun fiyatlara otel bulması için düğünden en az 7 ay öncesinde rezervasyon işlemlerini yaptırması gerekmekte.