ORAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ORAN YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Ankara da yaşayanlara ve bu yeni yılı Ankara da geçirmek isteyenlere müjdeli bir haberimiz var. Sevdiklerinizle kutladığınız yılbaşı geceleri diğerleriyle aynı mı? Ya da her sene yılbaşını evde kuru bir yemekle mi kutluyorsunuz. Size uygun bir mekan olmadığını mı düşünüyorsunuz? Öyleyse daha Oran yılbaşı mekanlarını keşfetmediniz demektir. Oran yılbaşı mekanları sıradan bir yılbaşı kutlamasını reddediyor ve saygın Ankara sakinlerine güzel bir yeni yıl gecesi geçirme vaadinde bulunuyor.


Ankara Yılbaşı

Bu sunulan fırsatlardan bizce de yararlanmanızın vakti geldi. Hatta elinizi çabuk tutmazsanız kaçıracaksınız. Gecenizi nasıl geçireceğinizi merak ediyorsanız size bunun hakkında bir fikir verelim. Oran yılbaşı mekanları, program ve etkinlikleri size daha önce karşılaşmadığınız klişe kutlamalardan kurtarıp Ankara ya yakışır bir biçimde bir yılbaşı gecesi geçirmenizin fırsatını sunuyor. Canlı müzik grupları ile sizi karşılıyor. Sadece Türk parçalarından değil, dünya müziklerini de dinleme keyfini yakalıyorsunuz.

Latin müzikleri, Amerikan müzikleri, uzak doğu müzikleri gibi zevklerinize seçenek sunuyoruz. Geniş dans pistlerimiz ile sizi müziğin ve eğlencenin doruklarına çıkarıyor ve sizin isteklerinize göre listemizi birlikte belirliyoruz. Önerilerinizi bizimle paylaşmanız bizi ayrıca mutlu edecektir. Oran yılbaşı mekanları menüleri ile de dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun fiyatları ile sizi ve sevdiklerinizi hayal kırıklığına uğratmayacağından eminiz. Bir yandan açık büfelerimizin keyfini çıkartırken bir yandan da alakart menümüz ile şefin spesiyallerin tadına bakabileceksiniz. Yılbaşına özel şık restoranlarımız ve aksesuarlarımız ile sizi ve sevdiklerinize unutamayacağınız muhteşem bir gecenin tüm olanaklarını siz Ankara'nın güzide insanlarına sunuyoruz. Ulaşımın rahatlığına da bize ulaştığınız kadar rahat ulaşabilirsiniz.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara







Şehrin merkezine yakın olan Oran yılbaşı mekanları aracınızla gelmenizi daha kolay bir hale getirecektir. Gelin yılbaşı ağacımızı birlikte güzel günler için süsleyelim. Geniş otoparklarımız ile konforunuzu sağlamayı Oran yılbaşı mekanları olarak sağlamayı hedefliyoruz. Ki araç kullanmak istemiyorsanız mekanlarımıza yakın taksi duraklarımız ile sizi evinize güvenli bir şekilde uğurluyoruz. Dileriz ki 2016 senesine güzel bir anınız ile ve Oran yılbaşı mekanları imzası ile mutlu bir şekilde başlarsınız. Bizimle birlikte bu eşsiz zamanınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.