ESKİŞEHİR YOLU YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ESKİŞEHİR YOLU YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

İster sevin ister sevmeyen, farkında olmayan yeni yıl hengâmesine kapılabiliyorsunuz. 31 Aralık'a sayılı günler kaldığı için herkes de bir telaş olduğunu görebiliyoruz. Kimimiz yılbaşını nasıl geçireceğini hayal ediyor fakat gerçekleştirme konusunda çok pahalı düşüncesiyle vazgeçebiliyor ve evde oturup tombala oynamayı tercih edebiliyor. Fakat bizler biliyoruz ki istemediğiniz bir yılbaşı gecesi geçireceksiniz evde oturarak. Ama merak etmeyin Ankara da yaşayan güzel insanlara bir önerimiz olacak. Bizler Eskişehir Yolu Yılbaşı Mekanları olarak oturup sizler için eşsiz eğlence sunabileceğimiz etkinlik ve programlar hazırladık. Merak etmeyin bu program ve etkinlikleri hazırlarken sizlerin bütçesine uygun fiyatlarla doyasıya eğlenebileceğinizi planlayarak düşündük.


Ankara Yılbaşı

Eviniz de kalıp televizyonda ki programları izleyip reklam aralarında uyuklamak yeriye canlı müzik eşliğinde dans etmeye ne dersiniz? Evet, sizler için özenle hazırladığımız repertuarımız ile yılbaşı gecesi doyasıya eğlenebileceğiniz canlı müzik performansı ile hizmet sunmaya hazır olacağız. Merak etmeyin dans alanlarımız sizler için özenle genişletilmiş durumdadırlar. Kimse kimseyi rahatsız etmeden özgür bir şekilde hayallerindeki yılbaşı gecesini dans ederek bir parçasını yaşatacağız.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Böyle eşsiz bir gece hayallerinize daha çok ulaşabilmeniz için sizlerin arzulayacağı şekilde mutfağımızdaki yiyecek, içecek ve tatlılarımız genişlettik. Eskişehir Yolu Yılbaşı Mekanları sizlerin güzel bir şekilde karınlarınızı doyurmak için özen ile seçtiğimiz yılbaşı yemeklerini menülere katarak çeşitliliği arttırdı. Kaliteli ve leziz yemekleri yılbaşı gecesi güler güzlü personellerimiz ile sizlere sunmaya hazırız. Merak etmeyin Eskişehir Yolu Yılbaşı Mekanları olarak küçük kardeşlerimizi de düşündük. Onların en az sizin kadar eğlenip güzel bir yılbaşı gecesi geçirmeye hakkı olduğunu düşünerek çocuklara özel animatör ekipleri ile birlikte eğlenmelerini sağlayıp güvenli bir yılbaşı gece geçirmelerini garanti ediyoruz. Sizlerde dilediğiniz gibi aklınız çocuklarınız da kalmadan eğlencenin doruklara ulaşabilirsiniz. Dediğimiz gibi bizler bu etkinlik ve programları sizlerin hayallerini gerçekleştire bilmek için özenle hazırlayıp uygun fiyatlarla tasarladık.




Eskişehir Yolu Yılbaşı Mekanlarına ulaşım oldukça kolay olup, kendi aracını ile geldiğinizde geniş park alanlarımızda yararlanabilirsiniz. Ee ne duruyorsunuz hayallerinizde ki yılbaşı gecesini yaşamanız için sadece bir adım kaldı. Hemen internet sayfamızdan bizlere ulaşıp yerinizi ayırttın. Şimdiden yeni yılınızı kutluyoruz ve iyi eğlenceler diliyoruz.