DİKMEN CAFE

blog yazısı ekle !

DİKMEN CAFE

Cafe, artık gün içerisinde bazı saatlerde sevdiklerimizle ve arkadaşlarımızla uğradığımız bir mola mekânı olarak tanımlayabileceğimiz mekanlardır. Eskiden kıraathaneler ve kahvelerin yerini artık günümüzde modern çağa uygun cafeler almıştır. Ayrıca kahve ve kıraathane kültürü daha çok erkeklerin tercih ettiği mekanlar olmasına karşın cafelerde böyle bir ayrım ya da tercih te söz konusu değildir. Cafeler birçok aktivitenin yapılabilmesi için son derece uygun ortamlardır. Zaten tasarımları ve içerikleri bakımından da organizasyonlarınızı daha kolay yapabilmenize elverişlidir.





Zaman Geçirmek İçin Cafeler

Cafeler sadece oturup sohbet etmek için oluşturulmuş mekanlar değildir. İyi bir sabah kahvaltısı yapmak için, doyurucu bir öğlen yemeği olabildiği gibi hafif bir akşam yemeği de yiyerek zaman geçirebilirsiniz. Diğer bir yandan sadece yemek değil istediğiniz bir içeceği içerken yanına da atıştırmalık ister tatlı ister tuzlu aparatlar alarak keyifli bir zaman geçirmeniz mümkündür.

Diğer yandan daha önceden de belirttiğimiz gibi tüm organizasyonlarınız için bulunmaz bir mekân olabilmektedir. Yani isterseniz doğum günü veya yaş günü partilerinizi cafelerde yapabildiğiniz gibi muhteşem bir evlilik teklifi için de olağanüstü bir mekân olabilir. Bunların haricinde iş toplantılarınız için de cafeler son derece uygun mekanlar olabilmektedir.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara Dikmen Cafe

Dikmen, Ankara'nın özellikle öğrenci bakımından en yoğun semtidir. Bu sebeple öğrencilerin yoğun ders gündemine bir mola vermek için vakit geçirebilecekleri en iyi mekân olarak Dikmen Cafe ortaya çıkmaktadır. Nezih ve kaliteli bir cafe arayanların tercih etmesi gereken yerlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hele de hızla yaygınlaşan cafeler ve kaliteden uzaklaşan mekanların da artması profesyonel anlamda hizmet veren mekanların önemini bir kez daha ortaya koymuştur.

Canınız istediği anda keyifli ve güzel bir zaman geçirmek için Ankara'da Dikmen Cafeye gitmek, güzel ve ferah bir mekânda harika vakit geçirmek sizin için ve sevdikleriniz için iyi bir değişiklik olabilir. Fakat her yerde onlarca cafelerin açıldığı günümüzde bu ferahlık biraz sıkıntıya dönüşebilmektedir. Bu sebeple bir cafeye gitmeden önce internet sitemizden kaliteli ve nezih Dikmen Cafe mekanlarına bir göz atarak size en uygun mekânı belirleyebilirsiniz.

Dikmen Nostaljik Cafe

Birçok insan klasikleşen mekân tasarımlarından sıkılmıştır. Bu sebeple de değişik mekanlar daha çok tercihler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle cafe tasarımlarında daha çok nostalji içerikli cafeler hem milletimiz tarafından hem de ülkemize gelen turistler tarafından bir hayli beğenilmektedir.

Nostalji tasarımından kastımız, aslına bakılırsa sadece görsellik olarak yapılmış bir dizayndır. Bunun haricindeki her şey günümüze en uygun şekilde yapılmaktadır. Mesela içecekler konusunda bir cafe de içeceklerin listesi son derece önemlidir ve bu listeler neredeyse sınırsızdır. Yerli kültüre ait içecekler ile otantik dokunuşların buluştuğu yeni lezzetlerin yanı sıra batı tarzı içecek çeşitleri de menüde yerini almaktadır.