ÇOCUĞUNUZLA DIŞARI ÇIKIN – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ÇOCUĞUNUZLA DIŞARI ÇIKIN – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

Çocuklu olmak çoğu zaman insanların yapacakları şeyleri kısıtlayan bir durum olarak da bilinmekte. Çünkü çocuklar özellikle de küçük yaşlarda ise aileler bir yerlere gitmek istediği zaman bir kere daha düşünmek zorunda kalıyorlar. Gidilen mekanın istenilen özelliklere sahip olması, havanın istenilen sıcaklıkta olması gibi birçok farklı etken sonrasında kişiler ne kadar isterlerse istesinler çocukları ile diledikleri tarzda keyifli bir şekilde vakit geçirebilirler. Ancak pek çok aile Ankara içerisinde bu tarz bir mekan bulamamaktan şikayetçi. Böyle olunca da mekanlar artık insanların isteklerini gerçekleştirmek adına farklı çalışmalar yapmaya başladılar. Bu çalışmalar sayesinde de insanlar geçmiş dönemlerin aksine pek çok farklı yere gönül rahatlığı ile gidebiliyorlar.




Aileler çocukları ile birlikte en uygun yere gitmek istedikleri zaman akıllarında yer eden soruların başında, bu mekanda çocukları için nelerin olduğu gelmekte. Çünkü bilindiği üzere çocuklar sürekli olarak ailelerinin yanında bulunmayacak. Yemeklerini yedikten sonra çocuklar ailelerinin yanında sıkılacak ve sonrasında da sürekli bir şekilde mızmızlanarak ailelerini rahatsız edecektir. Ancak Ankara'daki hemen her şehirde yer alan mekanlar sayesinde de çocuklarınız yemeklerini yedikten sonra hızlı bir şekilde oyun alanına gidebilecektir.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Her yaştan çocuğun asla sıkılmadan vakit geçirebileceği özel mekanlar sayesinde artık aileler yedikleri yemek sonrasında baş başa diledikleri gibi eğlenirken çocukları da onlara özel olarak hazırlanmış alanlara giderek burada oyun oynamaya başlıyorlar. Fakat buna rağmen ailelerin büyük bir kısmı çocuklarını bu tarz oyun alanlarına gönderdikleri zaman akılları hep çocuklarında kalıyorlar.

Böylesi durumlarda ise aileler zamanlarını keyifli olarak geçiremez, sürekli bir şekilde çocuklarının eğlenip eğlenmediğini merak ederler. Ankara'nın türlü bölgelerinde bulunan bu tarz mekanlarda artık insanlar hiç sorun yaşamadan çocuklarını onlara özel oyun alanlarına bırakabiliyorlar. Oyun alanında yer alan deneyimli oyun arkadaşları sayesinde çocuklar daha öncesinde olmadığı kadar eğlenceli şekilde vakit geçirecekler.

Çiftler de artık Ankara'nın dört bir yanında bulunan bu mekanlara gündüz ya da akşam fark etmez diledikleri her an gidebiliyor, böylece daha öncesinde olmadığı kadar eğlenceli vakit geçirebiliyorlar.