ÇİĞDEM MAHALLESİ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ÇİĞDEM MAHALLESİ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Bir yılın daha sonuna gelmenin verdiği mutluluk, endişe herkesin hissettiği bir şey. Acaba bu yıl nasıl geçecek diye düşünmeden kimse kendini alamıyor olabilir. Yılbaşı gecesi bunları düşünüp içimizi karartıp yeni yıla bu şekilde girmek istemediğinize biliyoruz. Türkiye'nin başkenti olan Ankara'da yaşamaktaysanız size bu yılbaşı gecesinde eğlencenin başkenti de olacağını söyleyebiliriz. Bunu neye dayanarak mı söylüyoruz. Çiğdem Mahallesi Yılbaşı Mekânlarına dayanarak söylüyoruz. Bu mekânlar sizler için bir gününüz, geceniz güzel geçsin ve sadece eğlencenin tadını çıkartınız diye eğlenceli etkinlik ve programlar ile karşınıza çıkıp sizlere hizmet vermeye hazır bulunmaktadır.


Ankara Yılbaşı

2015'in sıkıntılarını kenara bırakıp 2016'da da bu sıkıntılarla mı karşılaşacağız diye düşünmenize biraz ara vermek için özenle seçtiğimiz şarkıları sizlere sunacağız. Evet, canlı müzik sizin doyasıya eğlenmeniz için bütün gece sizin de istediğiniz şarkılar dâhil, size layık olan seçtiğimiz parçaları dinleyeceksiniz. Rahatça dans edebileceğiniz geniş pistlere sahip olan Çiğdem Mahallesi Yılbaşı Mekânları size eşsiz eğlence sunmaya hazır bulunmaktadır. 31 Aralık gecesi sevdikleriniz, dostlarınız ve aileniz ile evde yemek yemek istemezseniz eğer Çiğdem Mahallesi Yılbaşı Mekânlarında sizin için uygun fiyata hiçbir yerde bulamayacağınız kaliteli personelleri ile özel olarak hazırlanmış yılbaşı yemekleri mevut olan menülerimize eklenmiş bulunmaktadır. Personellerimiz temiz, güzel görünüme sahip ve güler yüzlü bir şekilde sizlerin yılbaşı gecenizin eğlenceli ve sorunsuz bir şekilde geçmesi için çalışacaklarını garanti ediyoruz.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Çiğdem Mahallesi Yılbaşı Mekanlarına kendi araçlarınız ile gelmeyi düşünüyorsanız şanlısınız çünkü sizlerin arabalarınızı güven içinde teslim edebileceğiniz geniş park alanlarımız mevcuttur. Ama özel kendinize ait bir aracınız yok ise şanssız sayılmazsınız her türlü ulaşım aracı, toplu taşıma araçları ile Çiğdem Mahallesi Yılbaşı Mekânlarına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dönüşlerde ise mekânlara yakın olan taksi duraklarına kolayca varabilirsiniz. Oldukça yakındır mekânlara. Güvenli bir şekilde evinize varabilirsiniz.




Yılbaşı gecesini evde geçirmek istemiyorsanız acele etmeniz gerekiyordur çünkü yerlerimiz dolmaya başladı en kısa zamanda rezervasyon yaptırmak için bizlere ulaşabilirsiniz. İnternet adreslerinden mesaj yoluyla ve ya arayarak bize ulaşabilirsiniz. Bizlerin tek istediği böyle özel bir günde sıkıntılarını biraz da olsa uzaklaştırmak ve eşsiz bir eğlence sunarak sizi mutlu edebilmek. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, sevdikleriniz ile mutlu bir gece geçirmeniz dileğiyle.