ÇANKAYA RAKI BALIK MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA RAKI BALIK MEKANLARI

Rakı-balık keyfi, dostlarınızla güzel bir akşamın tadını çıkarmanızı mümkün kılan, mezelerle şenlenen bir yemekte en esaslı muhabbetleri yanı başınıza kadar getiren, geçmişten günümüze vazgeçilmez bir eğlence geleneğidir. Özellikle Ankara'da yaşayan insanların civardaki meyhane seçimlerinde öncelik tanıdığı bu gelenek hem sevdiklerinizle anlam kazanır hem de sizi günlük yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaştırır. Kimi zaman hayal kurdurur, kimi zaman da birlikte geçirdiğiniz güzel anlara doğru bir yolculuk yapmanıza olanak tanır. Çankaya rakı balık mekanları hem fiyatları hem de zengin menü olanakları ile özel bir gece için rezervasyon yaptıran müşterileri memnun etmektedir.

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık

Tunalı

Kuytu aslında tam bir semt meyhanesidir diyebiliriz. Bol müdavimi olan, fonda Türk sanat müziği ve eski 45'likler eşliğinde birbirinizi duyarak sohbet edebileceğiniz şirin, butik bir meyhanedir. Kömür ateşinde pişen balıkların yanı sıra et, ciğer, kuzu kokoreç, İnegöl köfte menüleri de mevcuttur. Muhteşem arasıcakları, günlük olarak çıkan yirmiye yakın soğuk mezeleri ile sunum yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sıcak yaz aylarının vazgeçilmez mekanı Kuytu, açık havada yemek yemenin zevkini sunmaktadır.

Bestekar Sokak'ta ismiyle müsemma Kuytu Meze Balık, "Kuytudayız" sloganı ile hizmet veren, özellikle ara sıcakları ve soğuk mezeleri ile ön planda olan balık restoranında, İnegöl'den getirilen köftenin yanı sıra Balıkesir'den getirilen kuzu kokoreç ve yaprak ciğeri çok konuşulanlar arasında yer almaktadır. Ayrıca tüm yorumlarda karides köftenin ve levrek sarmanın baş rolde olduğunu görebilirsiniz. Müdavimlerinin bol olduğu, misafirlerinin yorumlarına önem veren tek tek ilgilenip fikirlerini soran şirin bir işletmedir Kuytu.

Ankara'nın ünlü isimlerinin konutlarında özel aşçılığı ve birçok tanınmış otel ve restoranın şefliğini yapmış Yasin Karataş şefimizin salonda tek tek misafirlerle ilgilenme anlarına tanık olunan anlar gecenin en keyifli sohbetlerinin döndüğü anlardır. Erkeğin midesine giden yol için verdiği tarifler birçok yuvayı kurtarmıştır diyebiliriz.

devamını oku...
Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Genellikle fasıla gitmek isteyen konuklarını en iyi şekilde ağırlayan bu mekânlarda her bütçeye uygun yeme-içme olanakları da sunulabilmektedir. İster dostlarınızla ister sevgiliniz veya eşinizle gelebileceğiniz bu eğlence yerlerinde müziğin ritmine kendinizi kaptırmanız, şarkılara eşlik ederek hoşça vakit geçirmeniz hiç de zor değil! Bar pub türü mekânlardan sıkılan, rakı-balık keyfinin tadını sevdikleriyle çıkarmak için mekân arayan ya da arkadaşlarıyla mezuniyet kutlaması yapmak isteyen herkes bu restoran önerilerini göz önünde bulundurabilir.

Özellikle balık seçiminde taze, lezzetli ve doyurucu bir tabak ile karşınıza çıkacak sunum sizi hem memnun edecek hem de sofradan karnınız tok bir biçimde kalkabilmenize olanak tanıyacaktır. Haydari, peynir, taze meyveler, mevsim salataları, biber veya patlıcan ezmesi gibi meze çeşitlerinin de yer aldığı Ankara mekânlarını dostlarınıza tavsiye etmeniz için birçok neden var. Bayan arkadaşlarınızla da rahatlıkla oturabileceğiniz, cafe ortamı yerine elit bir mekânın tadını çıkarabileceğiniz, rahatsızlık verecek herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı bu eğlence yerleri yüksek bütçeler yerine halkın her kesimine hitap edebilecek uygun ödeme koşullarına sahip.

Mekâna kalabalık bir grup halinde gelecek katılımcılar için hızlı servis olanaklarının da yer aldığı rakı-balık yerleri tam da sizin istediğiniz standartlara göre tasarlanmış. Unutmamalısınız ki nostaljinin büyüleyici atmosferini sevdiklerinizle paylaşmak, fonda çalan parçalara eşlik ederken bir yandan rakınızı keyifle yudumlamak ve anın tadını çıkarmak için yapılabilecek en güzel aktivitelerin başında gelen rakı keyfi, ancak ve ancak güzel ve kaliteli bir mekan ile şenlenebilir.