BALGAT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİK

blog yazısı ekle !

BALGAT YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİK

Sevgili arkadaşlar bugün size bambaşka bir konudan bahsedeceğim. Sorularınızı duyar gibiyim. Daha fazla meraklandırmadan konuya geçiş yapıyorum. Yılbaşı eğlencesi. Yılbaşı otuz bir aralık ile bir ocak ın birleştiği son saniyelerin sayılmasıyla başlayan ve sonunun nasıl biteceği kişilerin eğlence anlayışına göre değişen bir eğlenme günüdür. Bu eğlencenin Ankara'da ki adresi de Balgat yılbaşı mekanlarıdır. Balgat yılbaşı mekanları yılların vermiş olduğu tecrübe ile eğlencenin tanımını tam anlamı ile bilmektedir. Nedir eğlencenin tanımı dediğinizi duyar gibiyim. Dilimin bu olayı anlata bileceği kadar anlatayım sizlere.


Ankara Yılbaşı

Lakin bu denildiği gibi anlatılmaz yaşanır bir şeydir. Müzikle başlayan dans ile devam eden daha sonrasın da yılbaşı yemeğinin verdiği enerji ile sabaha kadar süren program ve etkinlikler bütünüdür. Tabi ki bunlar sadece benim saya bildiklerim. Yaşayacaklarınız hepsi bunlarla sınırlı değil. Dahası da var mı derseniz. Uygun fiyat garantisi, eğlenme tarzının seçimi (canlı müzik, clup müzik, slow müzik ve ya fantezi müzik vb.), ulaşım kolaylıkları ve park yeri sorununa kesin çözüm de imkanlarından bazıları.

Dahası saymakla bitmez. Dediğim gibi yaşamanız gereken bir olay ve bunu size Balgat yılbaşı mekanları sağlamakta. Yılbaşılarınız eğlence öbeğine dönüşmek için sabırsızlanacaklar. Yılbaşıları canlı olsalardı eğer sizi kolunuzdan tutup Balgat yılbaşı mekanlarına getirirlerdi. Çünkü yılbaşları eğlenmenin önemini çok iyi bilir.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Anlatırken adeta kendimi kaptırmışım. Sabırsızlık kapladı içimi. Sayılı günler kala bu eğlenceyi kaçırmamanız için sizlere bunları anlatıyorum. Bende Balgat yılbaşı mekanları ile tanışıncaya kadar kendimi eğleniyor sanıyordum. Fakat Balgat yılbaşı mekanları ile tanıştıktan sonra eğlencenin ne aslında demek olduğunu kavradım. (yaşadım desek daha doru olur) Menülerinin içinde yer alan her biri birbirinden ayrı her biri birbirinden güzel yılbaşı yemeklerinin de damağınızı bu denli şımartmasına şaşıracaksınız.




Bu şaşkınlığınızı saklamayın. Çünkü ilk kez tadan herkes de bu şaşkınlık görülmekte. (bende çok şaşırmıştım) Bu tavsiyeleri size neden yaptığımı soracak olursanız da, bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Balgat yılbaşı mekanlarına gelmiştim. Ve eğlenmenin paylaştıkça artacağına inanan bir insanım. Sizde paylaşın hepimizin eğlencesi artsın.