BAHÇELİEVLER SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 1

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 1

Bahçelievler'de Sevgililer Günü

Sevginin günü olma elbette. Ama malum ya 14 Şubat geldiğinde sevgilisi olanlar mutlaka bir beklenti içine girerler. Sevgilisi olmayanlarınsa içini Şubat ayının girmesiyle beraber bu sene de sevgilimiz yok hüznü kaplar yavaştan.




Sevgilisi olanlar için hazırlıklar yeni yılın hemen ardından yapılmaya başlanır. Yeni yıl gecesi organizasyonunu tamamlayan sevgililer bir birlerine yeni sürprizler hazırlamak için Ocak ayının ortalarından itibaren kolları sıvamaya başlar.

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Ankara'da Bahçelievler konumu itibariyle eğlence için oldukça tercih edilen bir durumdadır. Zaten genel olarak gençlerin tercih ettiği mekanlar bu bölgede olduğu için Sevgililer gününde de yoğun bir kalabalık yine bu bölgeyi tercih edecektir.

Sevgilini elinden tutulur önce Yedinci caddede bir tur atılır. Caddenin sonuna gelince acaba nereye otursaydık diye düşülürken bir bakmışsınız ki ikinci turu atıyorsunuz.

Tabi son zamanlarda açılan yeni mekanlarla birlikte Üçüncü caddede de bir yoğunluk görülmektedir.

Gençlerin ev sevdiği caddeleri ve bozulmayan imajıyla Bahçelievler bu sene Sevgililer Gününde de oldukça yoğun bir misafir kitlesi ağırlayacaktır.