ANKARADA UEFA KUPASI MAÇLARI İZLENEBİLECEK MEKANLAR

blog yazısı ekle !

ANKARADA UEFA KUPASI MAÇLARI İZLENEBİLECEK MEKANLAR

UEFA coşkusu bir başkadır. İzleyeceğiniz mekânın özel olmasını ve gerçekten rahat bir şekilde maça odaklanmanızı gerekmektedir. Bunun farkında olan mekân sahipleri ve işletmeciler çeşitli yöntemler bulmuş ve müşterilerin rahat bir şekilde maç izleyebilmeleri adına en güzel hizmetleri sunmaktadır.



Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Bu hizmetlerden birisi de açık havada maç izleme keyfi ve üstelik dev bir ekranın kurulu olduğu saha düşünün ki sizle aynı heyecanı paylaşan onlarca kişi ile birlikte maç izleme keyfine erişebiliyorsunuz. Ankarada UEFA Kupası Maçları İzlenebilecek Mekanlar sevdikleriniz ile birlikte gidebileceğiniz aile mekanları ya da sadece çoğunluğun erkek müşteriler olduğu özel mekanlar bulunuyor.

Evinizde maç izleme imkânı yoksa ya da sizinle aynı heyecanı paylaşacak olan onlarca kişi ile birlikte maç izleme keyfi yaşamak istiyorsanız, sizler için en kaliteli ve uygun fiyatlı mekânlar özel olarak listeleniyor. Burada sizin yaşadığınız semt ya da direkt olarak Ankara merkezde pek çok mekânı bulabilirsiniz.

Ankarada UEFA Kupası Maçları İzlenebilecek Mekanlar yanı sıra, sevdikleriniz ile birlikte çeşitli lezzetleri tatmak ya da yemek yemek isterseniz o halde en ünlü lokantalara ya da bütçeniz için en uygun seçenekli aile yerlerini de bulabilirsiniz. Bir dönerci mi arıyorsunuz yoksa sadece yöresel lezzetlerin sunulduğu bir mekân mı? Tercihler tamamen size kalmış olup, Ankara lezzet konusunda da sizi mutlu edecek olan pek çok lokantayı bulunuyor. Restoran aile ya da bireysel olarak takılabileceğiniz çeşitlerde olmakla birlikte, bazı müşterilerin girebileceği özel, sosyete restoranlar da bulunmaktadır.

Cafe ise muhabbet etmek, kimi zaman buluşmak ve sevdikleriniz ile uzun bir sohbet için ideal bir ortam olma özelliği gösterirken, çoğu zaman ise kafanızı dinleyebileceğiniz ya da ufak tefek atıştırmalar ile dinlenebileceğiniz mekânlar olma özelliği gösterir. Bununla birlikte Bar Pub sınırsız internet ile zaman geçirmeniz için son derece ideal bir tercih olabilir. Meyhane gibi gece eğlencelerinin düzenlendiği ve pek çoğunda 18 yaş sınırının koyulduğu bu eğlence mekânları da yine eğlenmeyi seven ve gece eğlencesine düşkün 18 yaş üstü bireyler içindir. Mekan tercihleri oldukça fazladır.