ANKARA KOKOREÇÇİLER

blog yazısı ekle !

ANKARA KOKOREÇÇİLER

Kokoreç lezzeti bir başkadır ve kokoreç yemek isteyenler ise kendilerine hem uygun hem de gerçek lezzetli bir kokoreç sunacak olan mekânları aramaktadırlar. Bu doğrultuda Ankara Kokoreçciler oldukça fazla ancak herkesin damak tadının farklı olduğunu ve bazı müşteriler için sadece belli bir kaç mekânın olduğunu söylemek gerekir. Bu da kokoreç için tercih edilebilecek olan kaliteli bir kaç mekânın olduğunu gösterir. Burada en popüler mekânların yanı sıra, henüz sektöre yeni girmiş ve açılan kokoreç satışı yapan yerleri de göz önünde bulundurmak gerekir.

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Burada bilinmesi gereken bir diğer önemli noktada, henüz yeni açılmış olan bir mekân, oldukça sağlam bir kokoreç hizmeti ve dekoru ile oldukça gösterişli bir ortam olabilir ancak bu size fiyatların çok uçuk olacağı anlamına gelmesin. Yeni açılan kokoreç ve döner satan pek çok mekân oldukça uygun fiyatlı hizmet sunar, bu sayede daha çok müşteri edinmeyi hedefler. Bu nedenle özel olarak yeni açılan mekânlar listesine bakabilir ve Ankara içerisinde kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Ankara Kokoreçciler arasında bir kaç isim adını duyurmuştur. Adını duyuran mekânlar ise gerçek kalitede olmakla birlikte, yüksek fiyatlarından dolayı, pek çok müşteri aynı lezzeti sunan ve oldukça uygun fiyatlı mekânları tercih etmektedir. Siz de bütçeniz için Ankara merkezde en uygun bir yeri tercih etmek için sadece küçük araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Ankara sadece kokoreç değil, bulabileceğiniz bir Restoran size en güzel yemekleri sunar. Sahip olduğu pideci, çorbacı, etli yemekler ve tabi ki en çok tercih edilen lokantalardan birisi de tavuk dönerci olmaktadır.

Et lokantalarında çıkan pek çok yemeğin daha ücretli olduğunu göz önünde bulundurursak, tavuk döneri satılan ve tavuk ile yapılan yemeklerin bulunduğu bir Mekan hem öğrenciler hem de daha uygun seçeneklerle et yemek isteyen müşteriler için son derece uygundur. Günün her saati internet imkânı bulunan bir Cafe de zaman geçirebilir. Ayrıca eğlenmeli olarak Bar Pub son derece idealdir. Ankara ve gece eğlencesi deyince ise akla gelen ilk mekân Meyhane yetişkinler için olan bir eğlence mekânıdır.