AİLECEK ÇIKMAK SORUN DEĞİL – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN GİDİLECEK MEKANLAR

blog yazısı ekle !

AİLECEK ÇIKMAK SORUN DEĞİL – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN GİDİLECEK MEKANLAR

Aile olmak pek çok farklı konuda hiç olmadığı kadar önemli bir duygu. Kadın ve erkek bin bir zorluğu beraber aşarak beraber bir yaşama adım atıyorlar. Sonrasında ise var olan mutluluklarını çocuklar ile taçlandırıyorlar. Birçok anlamda kişilere ciddi oranda avantajlar ve güzellikler sunarken kimi zaman da ufak da olsa sorunlar meydana gelebiliyor. Bunların başında ise ailecek bir yerlere çıkamama gelmekte. Çocuklu aileler genellikle evlerinde vakit geçirmeyi seviyorlar. Çünkü böylece herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacak, evlerinde güvenli bir şekilde zaman geçirecekler. Lakin kimi zaman işler bu şekilde yürümüyor.




Sürekli olarak aynı yerde bulunmak ilk başlarda çok iyi bir fikirmiş gibi gelebilir. Ancak bir süre geçtikten sonra artık aileler evlerde oturarak sürekli bir şekilde aynı işi yapmaktan sıkılmaya başlar. Ankara'da çocukları ile birlikte nerelerde vakit geçirmesi gerektiğini tam olarak bilemediklerinden dolayı araştırmaya ne şekilde başlamaları gerektiğini bilemiyorlar. Halbuki şimdilerde bu konuda hiç olmadıkları kadar şanslılar. Çünkü Ankara içerisindeki pek çok farklı yerde onların çocukları ile eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilecekleri pek çok oyun alanı bulunuyor.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Birçok aile ise bu konuda tedirgin. Bunun nedeni ise çocuklarını mekanların oyun alanında güvenli bir şekilde bırakıp gidememeleri. Akıllarında farklı soru işaretleri bulunurken nasıl onları burada bırakabilecekleri sorusu da bunun üzerine geldiği zaman yine tercihleri evde kalmak olabiliyor. Şimdilerde ise artık bu konuda herhangi bir sıkıntıya düşmelerine hiç gerek yok. Onların isteklerini karşılayacak mekanları bulmak adına yapmaları gereken şey ise oldukça basit. İlk olarak Ankara'da gündüz ya da akşamüzeri dışarı çıkılmak istendiği zaman öncelikle mekanlar ile alakalı ufak bir araştırma yapmak yeterli. Çocuklara özel alanların olup olmadığının belirlenmesinin sonrasında ise artık istenilen zaman buraya gidilecektir.

Çocukların aileleri ile yemek yemesinin ardından eğer istenirse çocuklar oyun alanına geçebilecektir. Burada çocuklar en iyi ve yeni oyunları keyifli bir şekilde oynamaya başlıyorlar. Aileler de böylece hem baş başa hem de çocukları ile birlikte çok daha sık bir şekilde dışarı çıkma imkanına erişiyorlar.