YEMEĞİNİZİ EN GÜZEL MEKÂNDA YİYİN

blog yazısı ekle !

YEMEĞİNİZİ EN GÜZEL MEKÂNDA YİYİN

Ülkemizde, özellikle son dönemlerde insanlar çok daha fazla dışarıda vakit geçirmeye başladılar. Çoğunlukla; eş, dost ve çevreleriyle birlikte dışarıda yemek yemek, bir şeyler içmek insanların çok fazla hoşuna gitmeye başladı. İnsanların artık dışarıda çok fazla vakit geçirmesiyle birlikte, her geçen gün yepyeni mekânlarda açılmaya başladı. Özellikle büyük şehirler de yeni açılan mekânlara çok daha fazla rastlarsınız.




Çünkü büyük şehirlerde çok fazla kişi bir arada yaşadığı için ve kozmopolit bir yapı olduğu için yaşayan herkese hitap etmek için her geçen gün yepyeni restoranlar, cafeler, barlar vs. açılmaktadır. Böylece şehirde yaşayan herkes isteğine en uygun mekânlarda yemek yiyip, keyifli vakit geçirebilmektedir. Başkent Ankara'da bahsettiğimiz büyük şehirlerden biri olduğu için çok çeşitli mekânlara sahiptir.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Özellikle Ankara'da akşam yemeğini dışarıda yemek isteyenler için her bir karede çok çeşitli yemek menülerine sahip sayısız restoran bulunmaktadır. Bu sayısız restoranlar arasında, son dönemlerde fix yemekler yapanları da bulunmaktadır. İster akşam yemeği, ister öğle yemeği yemeye gidin, bu tip restoranlarda öncelikle sizlerle günün fix yemekleri menüsü paylaşılır. Siz de o menüler içinden istediğiniz fix menüyü seçip yemeğinizi yiyebilirsiniz. Bu şekilde fix yemekler menüsü yapan restoranların da fiyatları aslında uygun olmaktadır. Çünkü menü için ortalama bir fiyat verilmesi gerektiği için, restoranlar fiyatlarını çok yüksek tutmamaktadır.

Ankara'da fix yemekler yapan bir restoran arıyorsanız çok kısa sürede bulabilirsiniz. Çünkü çok fazla fix yemekler yapan restoranlar bulunmaktadır. Bazı kişiler fix yemekler yapan restoranları özellikle öğle yemekleri için tercih etmektedir. Kişiler, iş yerlerine yakın fix yemekler yapan restoranlar arasından beğendiklerini seçip öğle yemeğinde çorbasından tatlısına kadar çok da uygun fiyatlara yemek yiyebilmektedirler. Bu yüzden duruma göre değişmekle birlikte, fix yemekler sunan restoranlar son zamanlarda Ankara'da tercih edilmektedir. Özellikle günün belli saatleri için çok daha ideal olmaktadır. Siz de Ankara'da ki fix yemekler yapan restoranlardan bir tanesini seçip, yemeklerini deneyebilir ve kendi kararınızı verebilirsiniz. Önemli olan yemeğin tamamen bir keyfe dönüşmesi, yemek yiyenlerin keyif almasıdır.