ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU KAHVALTI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU KAHVALTI MEKANLARI

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU KAHVALTI MEKANLARI

Aslında Ankara merkezine uzak olduğu düşünülen fakat gün geçtikçe büyüyen ve fark yaratan nezih ve modern semtlerden olan Çayyolu-Ümitköy bölgesinde çok sayıda şık ve kaliteli Restoran ve Cafe bulunmaktadır. Eğer şöyle merkezin gürültüsünden uzak, huzurlu ve tertemiz bir havada kahvaltı yapmak istiyorsanız Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Kahvaltı Mekanları tercih nedeniniz olmalı.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Bölgedeki pek çok bar pub da sabah kahvaltı hizmeti sunmakta. Akşamları buradaki pek çok meyhane güzel bir eğlence mekânına dönüşürken sabahları bahçesinde enfes bir kahvaltı yapabileceğiniz hoş bir mekân haline geliyor.

Harika bir kahvaltı için bu semti tercih edenler sadece bölge sakinleri değil elbette. Ankara'nın birçok semtinin kendine has bir dokusu ve yapısı var. Bu semtin de sakinliği, huzuru, tertemiz havası insanı içine çekiyor. Ve mekânların kalitesinin tartışılmazlığı, zengin ve lezzetli menüleri, verilen hizmetin kusursuz olması için saygılı ve güler yüzlü personelin gayreti bu semtteki mekânların tercih edilmesinde önemli rol oynayan etmenler.



Özellikle hafta sonları benim de tercihim bu semtten ve bu mekânlardan yana oluyor. Zaten mekânların iç tasarımları tartışılmaz kahvaltınızı yaparken bir yandan da mekâna göz gezdirmek çok keyifli. Hele yaz aylarında bahçe keyfi. Mis gibi bir hava, keyifli müzikler eşliğinde, değişik çiçeklerin kokularının birbiriyle oluşturduğu o harmoni, o enfes koku eşliğinde sevdiklerinizle yaptığınız kahvaltı. Sabah sabah böyle bir kahvaltının günün geri kalanı için güzel bir başlangıç olacağı kuşku götürmez.

Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Brunch Mekânları fiyatlarına gelince tabi ki diğer semtlere göre biraz pahalı ancak bu fiyat konusu biraz değişkenlik gösteriyor. Çok ünlü ve birçok şubesi bulunan büyük mekânlar var oradaki kahvaltı fiyatlarının gereğinden fazla pahalı olduğunu herkes kabul etmeli. Çünkü aynı semtte çok daha uygun fiyata daha kaliteli hizmet veren ve çok daha huzur verici bir ortam sunan pek çok mekan var.

Tek sıkıntı bu mekânların çoğu kişi tarafından keşfedilmiş ve özellikle hafta sonları biraz kalabalık olması. Oturmak için kuyrukta beklemek pek hoş bir his vermiyor ancak kahvaltınızı almaya başladıktan sonra bunu unutuyorsunuz. Buna değer. Tüm bunların yanı sıra sayıları az olmakla birlikte güzel bir bahçe, hoş bir ortam sunan ancak keşke biraz da lezzet konusunda aynı hassasiyeti gösterselermiş dediğiniz mekânlar ya yok değil. Neyse ki az sayıdalar. Keyifli bir kahvaltı için Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Kahvaltı Mekanları ayrıcalıklıdır diyebilirim.



Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları