ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU ET MANGAL MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU ET MANGAL MEKÂNLARI

Yemek kültürünün en üst noktalarından biri olarak kabul edilen Türkiye'nin her lezzetine Ankara'da ulaşmak mümkündür. Her lezzete uygun olan mekânları bir araya getiren Ankara'nın özel mekan isimleri sizlere muhteşem bir yemek keyfi vermek için kapılarını açıyor. Ümitköy -Konutkent -Çayyolu et mangal mekanları sizlere farklı bir akşam için özel bir hizmet vermekte.




Ankara'nın restoran anlamın da en canlı mekânlarını bir araya getiren Ümitköy, Konutkent, Çayyolu semtleri farklı lezzetleri tatmanız için oluşturulan en özel alanlardan biri. Pek çok damak tadı için aynı buluşması noktası Ümitköy, Konutkent, Çayyolu semtlerinde dilediğiniz lezzet için onlarca mekân arasından seçim yapmanız sizler için yeterli olacaktır.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Ümitköy, Konutkent, Çayyolu semtleri sizler için et mangal restoran mekânlarını bir araya getirmekte. Mangal Türk kültüründe oldukça özel bir yere sahiptir. Bu özel damak zevkimiz artık gittikçe daha çok şehirleşen ortamlar da evde yenilmeyecek bir hale gelmiş durumda. Bunun en büyük nedeni ise koyulan mangal yasakları. Mangal yasaklarına rağmen bu zevkten mahrum kalmak istemiyorsanız sizler için çok daha güzel bir yöntem Ankara'nın Ümitköy, Konutkent, Çayyolu semtlerinde sunulmakta. Et mangal yemek isteyenler onlarca birbirinden ünlü mekân arasından seçimini yapabilir ve bu özel akşam da kendine ve sevdiklerine bir ödül verebilir. Sizler de mangal yemek için artık kendinizi zorlamayın.

Ümitköy, Konutkent, Çayyolu sadece restoran hizmetinde değil cafe mekânları ile de farklı bir gün geçirmenizi sağlamakta. Bir buluşma noktası olan kafelerde sohbete, müziğe hatta masa oyunlarına doyabilmeniz mümkün. Cafeler dışında Ankara çok daha fazlasını sizlere sağlamakta. Meyhane konusunda Ankara sizlere en iyilerini sunmaktadır. Meyhaneler artık eskisinden çok daha nezih. Eşinizle ve sevdiklerinizle bu ortamlara gidebilmeniz mümkün.

Müzikli bir ortam ve daha genç hissediyorum diyorsanız sizler için bar pub çok daha özel bir mekân. Ankara artık her alanıyla sizlere çok daha özel imkânlar tanımakta. Sizlerde eğlenceli bir gün için artık zorlanmayacaksınız. Ankara'nın sokaklarında hiç beklemeden bu özel zevke sizde sahip olun.