RENKLİ MEKAN SEÇİMİ – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

blog yazısı ekle !

RENKLİ MEKAN SEÇİMİ – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

Çiftlerin büyük bir kısmı çocuk sahibi olduktan sonra içlerine kapanık bir hale gelmeye başlıyorlar. Çünkü onların tek başlarına geçirdikleri vakitler her ne kadar romantik ya da sakinken, çocuklar söz konusu olduğu zaman ortam daha kalabalık olabiliyor. Bundan dolayı da aileler çocukları ile birlikte dışarıda vakitlerini geçirmek yerine evlerinde kalmayı tercih ediyordu. Halbuki Ankara'da yaşayan kişiler için bu durum değişmeye başladı. Öyle ki Ankara'da olan ve ailecek keyifli bir şekilde zaman geçirmek isteyen kişilerin büyük bir kısmı artık kendilerine en uygun olacak tarzdaki mekanlar arasından seçim yapmaya özen gösteriyorlar. Üstelik bu mekanların sayısın her geçen gün artmaya başlamış durumda.



Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Şehrin dört bir yanında yer alan bu mekanlar sayesinde aileler diledikleri her zaman çocukları ile birlikte keyifli bir şekilde vakit geçirebiliyor. Mekanların ise pek çok farklı özelliği bulunmakta. Bunların başında ise çocuklara özel oyun alanları gelmekte. Çünkü yemek esnasında ya da sonrasında kişiler keyifli bir şekilde vakitlerini geçirirken çocuklar sıkılmaya başlayacaktır. Bundan dolayı da çoğu zaman anne babalar yemeklerini hızlı olarak yedikten sonra mekandan ayrılmak zorunda kalabiliyorlar. Halbuki mekanlarda yer alan oyun alanları sayesinde anne babalar yemeklerini yerken ya da vakit geçirirken çocuklar bu alanda birbirinden farklı oyuncak ile oynarken aynı zamanda alanda bulunan diğer çocuklar ile vakitlerini geçirebiliyor.

Birçok aile bu tarz mekanlara gittikleri zaman çocuklarını oyun alanlarına bırakmak istemeyebiliyorlar. Bunun en büyük nedeni ise oyun alanlarının güvensiz olduğunu düşünmeleri. Halbuki özellikle de son dönemlerde restaurantlarda yapılan yenilikler sonrasında artık çocuklar rengarenk görünümlü, en güzel oyuncakları içerisinde bulunduran bu alanlara girdikleri zaman deyim yerindeyse zamanı unutabiliyorlar. Oyun alanın dışarında güvenlik elemanları bulunduğundan, çocukların aileleri dışarısında hiç kimse bu alana girerek çocukları alamazlar. Yani bir taraftan Ankara'nın en güzel mekanlarına giderken diğer bir taraftan da çocuklarınızın buralarda keyifli ve eğlenceli bir şekilde vakitlerini geçirecek. Siz de artık dışarıda aile olarak daha öncesinde olmadığı kadar huzurlu olacaksınız.