MAMAK CAFE

blog yazısı ekle !

MAMAK CAFE

Cafe, kelime manası olarak kahve kelimesinin İngilizce olarak telaffuz edilmesi ile ortaya çıkmıştır. Yoğunlaşan iş gündemi, trafik sıkıntısı, okul yorgunluğu derken insanlar kendilerine zaman ayırmaya ihtiyaç duymaya başlamışlardır. Birçok mekân insanlara daha keyifli bir vakit geçirebilmeleri için hizmet vermektedir. Özellikle Ankara gibi son derece yoğun bir şehirde insanlar kendilerine en uygun semtte ya da mahallede keyifli bir vakit geçirebilecek mekanlar aramaktadır. Keyifli bir zaman geçirebilecekleri, hoş sohbet ve muhabbet edilebilecek ama bu esnada da istedikleri fastfood yemeği yiyip yanında da içeceklerini yudumlayabilecekleri bir mekân herkesin ilgisini çekmektedir. İşte cafeler tam olarak bu şekilde müşterilerine hizmet vermektedir.



Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Mamak Cafe Neden Tercih Edilir?

Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla ya da ailenizle sessiz, sakin ve keyifli bir vakit geçirmek için birçok insan Ankara'nın merkezinde sayılabilecek bir nokta, fakat gözden ve şehrin gürültüsünden biraz daha uzakta mekanları tercih ederler. İşte Mamak cafelerde tam olarak bu şekilde düşünen herkese hitap eden ender mekanlardan bazılarıdır. Ayrıca ailenizle de gidebileceğiniz kaliteli, temiz ve nezih mekanların öneminin daha da arttığı günümüzde Ankara Mamak'ta bu cafeleri kolaylıkla bulabilmeniz mümkündür.

Cafeler sadece oturup sohbet etme mekânı olarak düşünülmemelidir. Çünkü birçok organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek donanıma sahip mekanlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğum günleri, yaş günü partileri, nişan merasimleri, evlilik teklifleri, iş görüşmeleri ve daha birçok organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabilir. Sadece yapmanız gereken istediğiniz sürpriz parti ya da toplantının detaylarını Mamak cafe yetkilileri ile görüşerek yapmak istediğiniz organizasyon detaylarını bildirmeniz yeterli olacaktır. Aslına bakılırsa kolayca yapabileceğiniz organizasyonlarla hem sevdiklerinizi daha mutlu edebileceğiniz gibi siz de keyifli bir vakit geçirme imkanı bulabilirsiniz.

Nezih Mekanlar Mamak Cafe

Nezih mekanlarda ailenizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi seviyorsanız bir de Mamak cafe mekanlarını denemenizi tavsiye ederiz. Çünkü son derece sakin ve huzur dolu cafelerde zaman geçirmek tam bir keyif. Bu sebeple Ankara'nın dört bir yanından insanlar şehrin merkezinde fakat bu kargaşa ve telaşlı hayattan uzak güzel ve sempatik mekanlara yani Mamak cafe mekanlarına gelmektedirler. Fakat her konuda olduğu gibi aşırı derecede sayıları artan cafeler Mamak'ta da kaliteli cafecilik hizmetlerinin kötü olarak etkilenmesine sebep olmaktadır. Bu sebeple adı kaliteyle bağdaşmış Mamak cafelerini tercih etmeniz hem sizin için hem de sevdikleriniz için daha iyi olacaktır.

Yine de iyi bir Mamak cafe mekân önerisi arıyorsanız internet sitemize bakarak size, ailenize ve sevdiklerinize en uygun mekânı belirleyebilir ve o mekânı tercih edebilirsiniz. Böylece sonradan kötü bir sürprizle karşılaşıp moralinizi bozmak zorunda kalmazsınız. Yani keyifli dakikalarınızı aklınıza takılan ve keyfinizi kaçıracak önemsiz detaylarla bozulmasına asla izin vermemiş olursunuz.