KÜÇÜKESAT KEBAPÇI

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT KEBAPÇI

Kebap; birçok malzemeyle yapılan ve en büyük özelliği ise kor ateşte pişen malzemelerle yapılıyor olmasıdır. Genel olarak kuzu eti, dana eti, kıyma ve bazı sebzelerin şişe dizilerek kor ateş üzerinde pişirilmesiyle yapılan son derece özel yemeklerdir. Özel diyoruz çünkü özel olmasının sebebi son derece zahmetli hazırlanışı olması ve son derece ustalık mahareti gerektiren bir pişirilme işlemi uygulanmasından kaynaklanmaktadır.



Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Lezzetli Bir Kebap İçin Püf Noktalar

Kullanılacak malzemeler kebap için özel olarak seçilir. Mesela kuzu eti ya da kıyma ile yapılan bir kebap ise hayvanın yağsız ve sık et olan bölgeleri tercih edilmelidir. Ayrıca kıyma tercih edilecek ise büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yine yağsız bölgelerinden alınan etlerin kıyma yapılarak karıştırılmasıyla yapılır.

Kebap denildiği zaman akıllara ilk olarak gelen diğer bir önemli husus ise kullanılan baharatlardır. Çünkü baharatlar az olur ise yavan bir et, fazla baharat olursa bu sefer de çok boğucu ve rahatsız edici olur. Bu sebeple tam kararında baharat ayarı yapılması gerekir. Ayrıca kebap edinildiği zaman mangal gelir. Yani mangal kömürü ve meşe odunu kullanılarak yapılan kor ateşte pişirilerek servis edilir kebaplar. Kesinlikle kebaplar LPG ocaklarında pişirilmemesi gerekir.

Neden Küçükesat Kebapçı?

Kebaplar yöresel lezzetlerimizdir. Aslına bakılırsa farklı yörelerin lezzetlerinin harmanlanmasıdır. Ankara'da tüm yöresel lezzetleri tek çatı altında toplayan ender şehirlerimizden biridir. Yani Ankara geçmişten günümüze mutfak kültürlerini bir noktada toplama görevi üstlenen bir şehir olmuştur. Günümüzde de hala devam eden bu durum Ankara'nın semtlerinde ve ilçelerindeki kebapçılar ile müşterilere sunulmaktadır.

Yemek yiyeceğiniz mekanlar için son derece titiz bir araştırma yapmalısınız. Çünkü sağlıksız ve hijyenik olmayan yerlerde yapılan ve yenilen yemekler öncelikle doğrudan sizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehdit etmektedir. Ayrıca damak tadınıza uymayan yemekler ve göz zevkinize hitap etmeyen yemek sunumları size hayal kırıklığı yaşatacağı gibi birçok sorun yaşamanıza sebep olacaktır. Bu sebeple denetimlerin sıklıkla yapıldığı yerleri ve temizlik konusuna azami ölçüde dikkat eden mekanları tercih etmelisiniz.

Küçükesat Kebapçı

Küçükesat kebapçı mekanları, her çeşit yöresel kebap lezzetleri ile müşterilerine neredeyse tüm yöresel kebap lezzetlerini sunmayı amaçlamaktadır. Bu mekanlarda her şeyin sorunsuz olması için azami özen gösterilir. En kaliteli malzemelerin kullanıldığı kebapçı mekanları ve bu mekanlarda müşterilere sunulan zengin kebap menüleri ile her müşteriye hitap etmek amaçlanmıştır. Ama yine de size uygun bir Küçükesat kebapçı mekânı önerisi arıyorsanız internet sitemize bakarak ailenizle ya da arkadaşlarınızla gidebileceğiniz en uygun Küçükesat kebapçı mekanını bulabilirsiniz. Böylece size uygun olduğunu düşündüğünüz bu mekânda içiniz rahat bir şekilde ve gönlünüzce kebap yiyebilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli bir kebap için kesinlikle Küçükesat kebapçı mekanlarını denemenizi tavsiye ederiz.

Afiyet olsun…