KIZILAY UZAKDOĞU MUTFAĞI

blog yazısı ekle !

KIZILAY UZAKDOĞU MUTFAĞI

Bozkırın bağrında canınız farklı lezzetler aramaktaysa size uygun bir kaç restoran bulunmakta. Eğer tercihiniz Uzakdoğu mutfağından yana olursa Ankara'nın pek çok noktasında yıllardır hizmet veren ve lezzetli yemekleriyle Ankaralıları büyüleyen restoranlar sizleri bekliyor.





Eğer ki Kızılay'da arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde canınız bir suşi yemek istediyse ya da Çin mutfağına doğru bir meyil edişiniz varsa bire bir olarak bu yemekleri yapan bir mekan bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Ama üzülmeyin. Girin internete bulun en yakındaki Çin restoranını, verin siparişinizi istediğiniz yere gelsin.

İster Kızılay'ın göbeğinde oturun yiyin, ister Yüksel caddesine gidin. O an Kızılay'dan ayrılamayacak durumdaysanız size en yakın Çin restoranı Gazi Osman Paşa'da buluyor. Üstelik Kızılay'daki pek çok sokağa sipariş getiriliyor.

İstediğiniz lezzette hazırlanmış bu güzel yemekleri yerken kendinizi Kızılay'da değil belki Çin'de bile hissedebilirsiniz.

Bunun dışında Kızılay'da dünya mutfağı üzerine yemekler hazırlayan ve bu lezzetli mönülre sahip olan bir kaç kafe de bulunuyor. Eğer fikrinizi değiştirip farklı lezzetler tadmak isterseniz bu kafelerden de yararlanabilirsiniz.