KIZILAY SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 3

blog yazısı ekle !

KIZILAY SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 3

Kızılay Barlarında Sevgililer Günü

Gecesi olduğu kadar gündüzü de oldukça hareketli olan Kızılay'da her türlü eğlence anlayışına göre hizmet bulabilmeniz mümkündür.

Eğer ki sevgililer gününde sevgilinizle akşam saatlerinde değil de gündüz saatlerinde vakit geçirmek istiyorsanız size sanki geceymiş gibi eğlence sunan barları Kızılay'da bulmanız mümkündür.





Çünkü Kızılay barlarında canlı müzik gündüzden başlar. Geceye doğru değişen gruplarla devam eder. Genellikle Sakarya Caddesi, Konur Sokak, Yüksel Caddesi, Kızılırmak Sokak ve İzmir caddesinde bulabileceğiniz bu tarz mekanlarda sevgilinizle sevgililer gününde içkinizi yudumlarken canlı müzik eşliğinde aşk şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Gündüz vakti başlayan eğlencenizi isterseniz akşama da kaydırabilirsiniz. Aynı kaliteyi akşam saatlerinde de yakalarsınız. Her zaman işlek ve kalabalık olan bu mekanlar da hem bütçenize uygun bir şekilde içkinizi tüketirsiniz hem de eğlencenin tadını çıkartırsınız.

Üstelik Kızılay konumu gereği Ankara'nın en merkezi noktasında olduğu için ulaşım da çok rahattır. Gece geç saatlere kadar evinizin bulunduğu güzergaha doğru giden metro, otobüs ya da dolmuşu mutlaka yakalarsınız.